|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() המאמן שלי בנה לי תוכנית fbw שבכל אימון אני עושה תרגיל אחר לקבוצת שריר...
נגיד לחזה יום אחד פרפר וחזה עליון,אימון הבא:פרפר וחזה אמצעי יד קדמית למשל:אימון אחד פטישים ואימון אחריו הרמת מוט ברזל עם פלטות בצדדים כתפיים למשל: אימון אחד הרחקה לצדדים,ואימון שלאחריו הרחקה לפנים הוא אמר שחשוב לגוון כל אימון בתרגילים כדי ל'בלבל' את הגוף.... השאלה היא איך אני יוכל להחליף עוד חודשיים תוכנית? אם בתוכנית הזאת כבר יש גיוון של תרגילים שאני עושה כל סוג של תרגיל באימון אחר? נ.ב. בגב,בבטן וברגליים הוא לא נתן לי שום גיוון... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() המאמן מחרטט
למתאמן מתחיל ממש ממש אין צורך "לבלבל" את הגוף כל אימון. תבנה פה תוכנית אימון כמו שצריך. אבל תשאר עם ה Fbw |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר פשוט להשאר עם התוכנית שהוא בנה לי ולהחליט לעשות את אותו התרגיל כל פעם במקום הגיוונים שהוא נתן לי?
אגב בקשר לחזה,איזה שתי תרגילים מומלץ לעשות בfbw? (כי יש מכונות לחזה עליון,תחתון ואמצעי כל אחד בנפרד) המאמן אמר לי פרפר ואחת מהמכונות האלו בכל אימון,אבל בגלל שלא צריך לגוון אז מה לעשות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() במקום שנדבר באוויר, תעלה לכאן את התוכניות שהוא בנה לך ואז נהיה הרבה יותר חכמים. אגב, אין שום בעיה עם 3 תוכניות Fbw שונות, לפעמים הרבה מתאמנים אוהבים את זה ונהנים מזה יותר. אני לא יודע עד כמה זה נותן יותר תוצאות, אבל יכול להיות שעליך זה יעבוד מצויין.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() וואיי רעיום יפה..בסגנון התוכנית של ארבל..
אתם חושבים זה יעבוד טוב אם יהיו 2 סוגים של Fbw וכל אימון יהיה גיוון בתרגילים?זה לא יתקע תהתקדמות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() זאת התכונית:
חזה: פרפר 3X12 ספסל (אימון 1: חזה עליון,אימון 2:חזה אמצעי,אימון 3:חזה תחתון) גב: כל התרגילים כל אימון פולי עליון:3X12 חתירה:3X12 כתפיים: אימון 1:הרחקה לצדדים 3X12 אימון 2:הרחקה לפנים:3X12 אימון 3:הרחקה כלפי מעלה בישיבה 3X12 יד קדמית: אימון 1:מוט מפותל 3X12 אימון 2:דאמבלס רגיל 3X12 אימון 3:דאמבלס פטישים 3X12 יד אחורית: אימון 1:פשיטת מרפקים עם קרוסאובר:3X12 אימון 2:פשיטת מרפקים עם קרוסאובר מעל הראש:3X12 בטן: כל אימון כל התרגילים: ישר בטני 2x30 אלכסונים 2X20 כל צד בטן תחתונה 2X20 רגליים: כל אימון כל התרגילים: כפיפת ברך:3X12 פשיטת ברך:3X12 הכוונה שבכל אימון לעשות תרגיל אחר,חוץ מהגב הרגליים והבטן שבהם הוא רשם לי לעשות את כולם כל אימון מה אתם אומרים תוכנית אפקטיבית ונורמאלית? או שהיא לא טובה?,ואיך אפשר להחליף תוכנית כזאת אחריי חודשיים? הרי יש בה כמעט את כל סוגי התרגילים האפשריים.... אם היא לא טובה,אני אשמח אם מישהו יתקן לי אותה או שייעץ לי מה להחליף |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() זאת התכונית:
חזה: פרפר 3X12 ספסל (אימון 1: חזה עליון,אימון 2:חזה אמצעי,אימון 3:חזה תחתון) בפרפר אתה עובד על חזה תחתון כבר (אגב התכוונת לפלייס עם דאמבלים?), ככה שהייתי משנה את באימון השלישי לבנץ' פרס). אגב, בחזה "אמצעי" מה אתה עושה? דרך אגב, את כל התרגילים שמשתנים הייתי עושה לפני הפרפר. כמה סטים אתה נותן לתרגילים שמשתנים? בכל התרגילים הוא נתן לי3 כפול 12,במכון שלי יש פשוט מטת משקולות כזאת לכל אזור של החזה,עליון תחתון ואמצעי...(מוט ומיטה),לזה התכוונתי בחזה האמצעי אני עושה את התרגילים עם המיטה שעובדת על החזה האמצעי... אגב פרפר לא עובד על חזה אמצעי? זה מה שהמאמן אמר לי.... גב: כל התרגילים כל אימון פולי עליון:3X12 חתירה:3X12 תעשה את החתירה לפני הפולי עליון, ותוריד מהפולי עליון סט. דרך אגב, איזה חתירה אתה מתכוון? בדאמבלים? עם מוט? עם מכונה? החתירה היא עם מכונה אחי כתפיים: אימון 1:הרחקה לצדדים 3X12 אימון 2:הרחקה לפנים:3X12 אימון 3:הרחקה כלפי מעלה בישיבה 3X12 הייתי עושה את הלחיצת כתפיים במקומך כל הזמן, לפחות 2 סטים באימון. בנוסף לזה, הייתי עושה את ההרחקות, 2 סטים כל פעם, אולי אפילו סט אחד יספיק לך. איזה תרגיל זה לחיצת כתפיים?,ואתה בטוח שבfbw כדאי לעשות 2 תרגילים לשריר קטן? יד קדמית: אימון 1:מוט מפותל 3X12 אימון 2:דאמבלס רגיל 3X12 אימון 3:דאמבלס פטישים 3X12 יד אחורית: אימון 1:פשיטת מרפקים עם קרוסאובר:3X12 אימון 2:פשיטת מרפקים עם קרוסאובר מעל הראש:3X12 בטן: כל אימון כל התרגילים: ישר בטני 2x30 אלכסונים 2X20 כל צד בטן תחתונה 2X20 הרבה יותר מדי תרגילים. תעשה כפיפות בטן ואם צריך, אז עם משקל/ הרמת רגליים בתליה. תעזוב את האלכסונים. תן לבטן מקסימום 3 סטים. אני עושה כפיפות בטן עם משקל,עם 5 קילו ובגלל זה אני עושה גם פחות חזרה,אבל אותם סטים....חח מוזר המאמן אמר לי שאלכסונים זה מאוד חשוב... רגליים: כל אימון כל התרגילים: כפיפת ברך:3X12 פשיטת ברך:3X12 הייתי עושה במקומך סקוואט. גם זה יקצר לך את האימון, וגם תתקדם הרבה יותר בזכות זה. סקואט מסבך אותי קצת....זה כ"כ קריטי? אגב מה בקשר לזה שלא יהיה אפשר להחליף תוכנית אחרי חודשיים? (בגלל שהתוכנית כבר כוללת את רוב האלטרנטיבות לתרגילים) |
![]() |
![]() |