|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
אימון בבית
שלום חברה אני חדש פו, אחלתתי להתחיל לפתח גוף אבל בגלל שכימעט כול יום אני מחליט לעשות משו חדש חשבתי להתחיל להיתעמן בבית עים ציוד פשוט בישביל ליבדוק עד כמה באמת אני מוכן להשקיעה אז ככה קניתי גומי כזה עם שתי ידיות והאמת שאני כצת תקועה איתו כי אני לא ממש מכיר תרגילי אני אשמח עם תיתנו לי כמה תרגילים שאני יכול לעשות איתו
בתודה מראש ארי ![]() נתונים: גיל:14 בקרוב גובהה:177 ס"מ מישקל:60 ק"ג |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() לפתח גוף....זה יותר תזונה חביבי....אוכל אוכל אוכל והביאו פה לא מזמן איזה משהו למיתאמנים בייתים..
http://www.metacafe.co.il/watch/8485...ome_version_7/ (חח קריידיט לשshay) לפי דעתי תירשם למכון הכי טוב =]...יאו אתה ענק לגיל שלך אחי....אני בן 15 עוד שבועיים ואני נמוך ממך ב5 ס"מ =0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה אח שלי אבל לא עניתה לי על השאלה איזה תרגילים אני יכול לעשות עם הגומי הזה?
והאמת שאין לי כול כך תקציב למכון טוב פעם שעברה שנירשמתי אחרי שלוש פעמים שאלכתי האברתי את המנוי לאמא שלי כי ישתעממתי ולא נהנתי בכלל היתה חרה אווירה וההורים שלי לא יסכימו לי שוב עם אני לא יוכיח להם איזה חודש שאני רציני הפעם |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() מישו יכול לעזור דחוף לי מאוד???!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() טוב שמע את הגומי בעקרון אתה יכול לדחוף עמוק לתחת
כי זה לא מה שיעזור לך לגרות את השריר זה בעיקר לבחורות ... ואני לא צוחק איתך !! אבל הנה כמה תרגילים בשבילך ... בייסיפס: שים את הרגל על הגומיה תנסה אפילו פעמיים כדי ליצור יותר התנגדות תתחיל אם יד ישרה ולאט לאט תכופף אותה כלפי החזה טרייסיפס: לפף את הגומיה סביב מתח או איזה שהוא מוט תשען ותגיעה למצב שבו היד שלך ב 90 מעלות ופשוט תפשוט את היד כלפי מטה כתפיים:גומיה מתחת לרגל ומשיכה שלה כלפי חוץ כאילו אתה עף ... אותו דבר כלפי הדלתא משיכה של הגומיה כלפי החזה ...מול הפנים יענו חזה : רד לשכיבות שמיכה ופשוט תעלה על הגומיה עם הידיים זה יצור גירוי מאד שולי אבל , זה מה שיש לך ! פרפר- גומיות ביידים מתיחה של הגומיה כלפי חוץ מן החזה שמע יש עוד מלא שטויות צריך להיות יצירתי תקנה דאמבלים ב 50 שקל וחאלס
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה אזרתה לי מאוד!!!
![]() ועוד שאלה איזה ציוד אתם ממליץ לי ליקנות בתקציב של עד 200 שקל פחות או יותר? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תקנה מוט ארוך
ו2 דאמבלים
![]() |
#9 | |
חבר מתחיל
|