ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 19-10-07, 18:24   #1
shahar761
חבר פעיל

ברירת מחדל אני צריך עזרה

אני עוד חודש וחצי בערך יהיה בן 13 ורציתי לדעת איך אני יכול להתחטב באופן רציני
אני הייתי כבר בחדר כושר למשך ארבע חודשים והפסקתי,המסגרת די מוקצעת כי בגלל שאני עוד לא בן 14 אני נכנס רק פעמיים בשבוע למשך 45 דקות והשימוש במכשירים הוא עפ"י המדרכים כך שתוכנית מותאמת אישית שמה לא יכולתי לבנות.

אני ילד די מלא הייתי רוצה להוריד מהחזה שלי שומנים
אני גם הייתי רוצה לצמצם היקפים,מה שכן שרירי התאומים שלי מאוד מפותחים ורואים את זה גם
אבל אני רוצה להיות חטוב ומפותח שרירית גם בשאר חלקי הגוף...
יש לכם אפשרות לבנות לי תוכנית אימונים?,אני עוד מעט ייפגש עם דיאטנית...

נ.ב הגובה שלי הוא 153 ושוקל 67 ק"ג

תודה רבה שחר
shahar761 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-10-07, 18:44   #2
Natanz
חבר פעיל

תעשה הרבה ריצות/כפיפות בטן/שכיבות הדברים הכי בסיסים ותבנה תפריט טוב,בהצלחה
Natanz מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-10-07, 19:12   #3
shahar761
חבר פעיל

להתאמן עם משקולות של שתי קילו[מצופות גומי] על שרירי חזה זה יעזור?,כי החזה שלי ממש שמן כאילו יש לי חזה ...
זה די מביך אבל זה המצב
ישן 19-10-07, 19:29   #4
shahar761
חבר פעיל

אה והזכרתי את זה שאני צריך חיטוב בשביל להוריד את הושמן?
ישן 19-10-07, 19:32   #5
Logout
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום

חח מיסתלבט? ואם לא אזז.. מה יעני אתה רוצה להיתחטב לבר מצווה? ואם כן עוד כמה זמן היא? אתה צריך לישמור על תזונה ולדאוג שתיהיה במאזן קלורי שלילי, הרבה הרבה אירובי להיתאמן גם כן כדאי לאבד כמה דפחות שריר במהלך החיטוב, ומישקולות של 2 קילו לא נראה לי יזיזו לחזה שלך =/ חח וגם אם היו לך משקולות יותר כבדות זה לא יעזור להקטין לך את החזה..זה רק יגדיל (כי זה יפתח את השריר)..מה שיקטין לך את החזה זה האירובי והתזונה.....וגם תזונה והרבה תזונה!
Logout מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-10-07, 19:37   #6
shahar761
חבר פעיל

זה לא קשור לבר מצווה,אני פשוט רוצה שהחזה יקטן באופן דרסטי ,ובעצם אני רוצה צורה יפה של גוף כי במקור יש לי את הפירמידה ההפוכה בגוף[מבנה צלעות] הבעיה שזה מכוסה שומן,
לא הבנתי מה זה מאזן קלורי שלילי?
וכשאתה מתכוון אירובי למה בדיוק?
שרירים אחרים אפשר לפתח במהלך חיטוב או לא?
ישן 19-10-07, 19:40   #7
Logout

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shahar761
זה לא קשור לבר מצווה,אני פשוט רוצה שהחזה יקטן באופן דרסטי ,ובעצם אני רוצה צורה יפה של גוף כי במקור יש לי את הפירמידה ההפוכה בגוף[מבנה צלעות] הבעיה שזה מכוסה שומן,
לא הבנתי מה זה מאזן קלורי שלילי?
וכשאתה מתכוון אירובי למה בדיוק?
שרירים אחרים אפשר לפתח במהלך חיטוב או לא?
מאזן קלורי שלילי זה אומר שאתה מוציא יותר קלוריות ממה שאתה מכניס ביום אירובי זה למשל ריצות הליכון וכאלה... בחיטוב אתה לא תיגדל בשרירים כי אתה במאזן שלילי, קודם כל תחטב ואז תתן במסה נקיה...אי אפשר גם לחטב וגם ליגדול בשרירים בו זמנית...בהצלחה חבוב..=] ואי אפשר להוריד שומן באזור מסיום כגון החזה....אתה יורד באחוזי שומן בכל הגוף ביחד..
ישן 19-10-07, 19:43   #8
shahar761
חבר פעיל

חוץ מהליכות יש עוד דברים כי זה לא בדיוק יתאפשר לי בזמן הקרוב...ולא הבנתי שימוש במשקולות אסור עכשיו?ואחרי החיטוב מה אני עושה ?
ישן 19-10-07, 19:48   #9
Logout

ציטוט:
חוץ מהליכות יש עוד דברים כי זה לא בדיוק יתאפשר לי בזמן הקרוב...ולא הבנתי שימוש במשקולות אסור עכשיו?ואחרי החיטוב מה אני עושה ?
ריצות תעשה....ושימוש במשקולות חשוב מאד גם בחיטוב...כדי שבמהלך החיטוב אתה תאבד כמה שפחות שריר.... ואחרי החיטוב שאתה כבר באחוז שומן שאתה רוצה תעלה נקי...ואז תיהיה במאזן חיובי ותגדל כמו שור..תקרא מאמרים באתר ותחזור עם עוד שאלות .... אחרי שתקרא ותשאל ותבין יותר תנסה לבנות לעצמך תפריט (אתה יכול להעזר בתפריטי דוגמא באתר) תעלה אותו לפורום תזונה ותוספים ותישאל מקומות לשיפור..
ישן 19-10-07, 19:55   #10
shahar761
חבר פעיל

שאתה אומר תעלה נקי אתה מתכוון במשקל?
או בשרירים כי הבנתי שברגע שאני נראה לעצמי טוב מספיק איך אני הופך להיות במאזן חיובי כשאני לא רוצה לעלות במשקל אלא רק לפתח שרירים?
ישן 19-10-07, 19:58   #11
Logout

ציטוט:
שאתה אומר תעלה נקי אתה מתכוון במשקל?
או בשרירים כי הבנתי שברגע שאני נראה לעצמי טוב מספיק איך אני הופך להיות במאזן חיובי כשאני לא רוצה לעלות במשקל אלא רק לפתח שרירים?
חח מה? איך לפתח שרירים בלי לעלות במשקל? חח אני מנסה בעצמי לעלות במשקל כמו רוב האנשים פה חח.....ועל כל קילו שנאי עולה אני קופץ עד לגג חח.... אין שום דבר רע בלישקול הרבה....זה הכי טוב......שריר שוקל יותר משומן בכלל... חח החלום זה לישקול 100 על 8% שומן חח..
ישן 19-10-07, 20:17   #12
shahar761
חבר פעיל

אוקיי אז מה שאתה שאתה אומר שזה טוב לאכול בריא וטוב[חלבונים..]
בשביל לפתח שרירים אז בעצם אתה אומר שבשביל שאני יצליח להוריד את כל השומן הדבר היחידי שאני יכול לעשות זה ריצות ומשקולות שעובדות על ידיים וכפיפות בטן נכון?כי ברגליים השרירים מפותחים מעל ומעבר כמעט בלי שומן,ושמעתי פעם שיש תרגילים בשביל להוריד במיוחד מהחזה שומן אז מהבטן זה ריצות וכפיפות בטן ובשביל חזה נורמלי לפחות יש משהו?
ואגב בשביל לפתח שרירים אחוריים של ידיים מה אני עושה?ואם שתי קילו יהיו טובים מספיק?
ישן 19-10-07, 20:22   #13
Logout

אחי תקרא קצת מאמרים פה http://www.israelbody.org יש שם מאמרים וכתבות חח דחוף.. ואני חייב לספר לך משהו...כפיפות בטן שכיבות שמיכה וגם משקולות....לא יורידו לך את השומן....זה לא מוריד שומן... זה רק התזונה והאירוביח...אבל שאני מיתכוון שתיהיה במאזן שלילי אני לא מיתכוון שלא תאכל כל היום ושתיהיה במאזן חיובי תאכל עוגות כמו חיה חח.... אי אפשר להוריד שומן מהבטן או מהחזה...מורידים הכל ביחד..
ו2 קילו לא נראה לי מספיקים בכלל...אבל אתה יכול להעזר בזה לאימונים הבייתים שלך... http://www.metacafe.co.il/watch/8485...ome_version_7/ ובתזונה אתה יכול לישאול בתזונה ותוספים אחרי שתקרא מאמרים באתר..זה חשוב מאד... ובישביל יד אחורית 2 קילו....אני כבר הייתי ממליץ לך על שכיבות שמיכה עם יידים צמודות (כמה שאתה יכול..אם אתה לא יכול הכי צמודות אז תנסה פחות קצת)
ישן 19-10-07, 20:25   #14
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride

מתחלק את האימון שלך לבערך 1\3 משקולות 2\3 אירובי...כמו שנאמר תכניס פחות כלוריות ממה שיוצא...הרבה אירובי ...יש שיטה שאיתה את מוריד פול משקל בזמן קצר..תיצא החוצה בדברים חמים אפילו שחם בחוץ , כובע חם 3 זוגות גרפיים וכאלה ואתה תזיע מלא תוריד הרבה..אחד שאני מכיר הוריד 5 קילו תוך שבוע-שבועיים מכמה ריצות כאלה...
!Demon! מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-10-07, 20:47   #15
shahar761
חבר פעיל

יש לי בעיה לבצע שכיבות שמיכה בכלל אני לא מצליח להתרומם...
הבנתי ממאמר אחד שחוץ מלרוץ לפעול קצת עם משקולות [תרגילים של ידיים בשביל שהשריר לא ירד,תזונה באמת תעזור עד כדי כך בהורדה משמעותית אני ממש רוצה להוריד את החרא הזה מהגוף שלי
ישן 19-10-07, 20:51   #16
Logout

ציטוט:
יש לי בעיה לבצע שכיבות שמיכה בכלל אני לא מצליח להתרומם...
הבנתי ממאמר אחד שחוץ מלרוץ לפעול קצת עם משקולות [תרגילים של ידיים בשביל שהשריר לא ירד,תזונה באמת תעזור עד כדי כך בהורדה משמעותית אני ממש רוצה להוריד את החרא הזה מהגוף שלי
חח תזונה תעזור ותר ממה שאתה חושב..זה המפתח להצלחה בתחום הזה (וגם התמדה והשקעה) תזונה תזונה תזונה...חח אני חולה על המילה הזאתי XD אם תאכל כמו שצריך ( תנסה עוד מעט אחרי שתקרא עוד תפריט תעלה לפה תבקש עצות לשיפור ואנשים יעזרו לך פה ) ואירובי ותתמיד...אתה תראה תוצאות..!
ישן 19-10-07, 21:02   #17
shahar761
חבר פעיל

אני עוד מעט יפגוש דיאטנית זה תפריט שטוב לחיטוב?
ישן 19-10-07, 21:04   #18
Logout

ציטוט:
אני עוד מעט יפגוש דיאטנית זה תפריט שטוב לחיטוב?
אני מציע לך להיפגש עם גיל כי אני ראיתי הרבה מקרים שדיאטניות שלא מבינות כלום מהחיים שלהם..אבל אולי תיפול על צדיקה חח
ישן 19-10-07, 21:08   #19
Yoshi-Moto
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלYoshi-Moto

שלח הודעה דרך MSN אל Yoshi-Moto

אם לא מאפשרים לך במכון להתקרב למשקולות תתמקד כרגע בחלק האירובי, ריצות וכאלה.
תחטב ואז תתחיל עלייה במאסה בשילוב אימונים אנ אירוביים.

Eitan Davidovich
מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט.
עוזר גם בפייסבוק.

Yoshi-Moto מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-10-07, 21:22   #20
Lucifer
חבר פעיל

הסמל האישי שלLucifer

ברירת מחדל קצת מהנסיון והידע שלי

בתור שמן לשעבר (עד לפני שנתיים בערך) אני יכול להגיד לך שאין דבר יותר כיף מלראות איך הגוף משתנה והופך משק למכונה יעילה ונעימה למראה.

לקח לי הרבה זמן לרזות ולהבין המון מהדברים שאני יודע היום וגם בגילך היו לי תקופות שהייתי רזה (דיאטות רצח) מהר מאוד המשקל עלה בחזרה. אז כן.. תזונה זה חשוב ומאזן שלילי (לאכול פחות קלוריות מהקלוריות שאתה שורף במנוחה ובפעילויות השונות שאתה עושה במהלך היום)
אבל חשוב לדעת מה עושים ומה אוכלים ואיך אוכלים ומתי אוכלים מה שאוכלים (מבלבל אני יודע)

מה שאני מנסה להגיד זה שמנסיון, בגילך הדברים הרבה יותר פשוטים, הגוף הרבה יותר יעיל, וע"י שינויים קלים בתזונה אתה תוכל לשנות את חילוף החומרים ולייעל אותו לעתיד.

אתה לא צריך מההתחלה לעשות שינויים דרסטיים. תתחיל מדברים בסיסיים. בחודשים הראשונים תקבע לעצמך כמה כללים ברורים ותעבוד לפיהם. אל תהיה קיצוני. קיצוניות רק תעייף אותך בשלב מוקדם.
ארוחת בוקר מזינה זה חשוב. תשתדל להוריד מהתפריט שלך כמה שיותר מאכלים לא בריאים (חטיפים, ממתקים, גלידות, ג'אנק פוד) אבל אל תהיה קיצוני. אין כזה דבר דיאטה. תשנה את החיים שלך ותבין שגם המאכלים המחורבנים הם חלק מהעולם שלך וזה בלתי נמנע. לכן. אם אתה רוצה. ותשתדל לעתים רחוקות. תאכל ותהנה מזה אל תייסר את עצמך ואז תמשיך בדרך שלך לפי הכללים.
תשתדל לאכול ליד שולחן, לשים לב לאוכל שנכנס לפה, לשתות כוס מים לפני הארוחה, כל הדברים הללו יגרמו לך להיות מודע יותר למנגנון הרעב-שובע הטבעי ואתה תאכל פחות.
תשתדל לאכול 4-5 ארוחות קטנות יותר ולא 3 גדולות.
תתאמן, תתחיל מהליכה מהירה של חצי שעה 3 פעמים בשבוע ומ3 אימוני התנגדות (אתה צעיר מדי לחדר הכושר אז תקרא קצת באינטרנט על תרגילים שאתה יכול לעשות בבית)

תעשה את כל הדברים האלה במשך כמה חודשים ואתה תראה איך בו זמנית כתוצאה מהצמיחה הטבעית והאכילה הנכונה אתה תרד במשקל (ובאחוזי השומן) בכל הגוף (וזה כולל את השומן שמעצבן אותך בחזה)

מילה של המלצה: ברגע שאתה יכול להכנס לחדר כושר, תכנס לחדר הכושר.. תתחיל להתאמן בחדר הכושר הכי מוקדם שאפשר, אין יום שאני לא מתחרט על זה שלא ידעתי את כל מה שאני יודע היום בגיל מוקדם.

ובהצלחה.
Lucifer מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה