|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש איזה סרט אחד עם ארנולד...אני יתאר:
ארנולד ניכנס לאיזה מכונה והוא הגיעה למקום אחר..(זה מתרחש בעתיד ניראה לי) שאסור לצאת החוצה כי אי אפשר לנשום שם...והוקבים אחריו...ואז הוא מוצאי כדור אדום כזה מהאף שזה בעצם המכשיר שהם יודעים איפה הוא... ועוד סרט שאיזה ילד מוכר סמים נכנס לכלא ויש שם אחד עם קרחת שהם ברחו בעזרת משאית זבל? מישהו מכיר מה השם? מקווה שהיתי ברור ![]() תודה לעונים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחי הסרט הראשון נראה לי זה The Running Man "הנרדף"...
מקווה שעזרתי
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() נדמה לי שהראשון זה דווקא "זיכרון גורלי", והשני תן עוד פרטים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תודה =)
הסרט השני כוסעמק מזמן לא הראו אותו... בכלא הם מתקשרים זה עם זה דרך האסלה.... הקרח(הדמות הראשית) חותך לעצמו תוורידים בשביל ללכת לבת חולים של הכלא ולדפוק שם משהו... ובסוף רק הילד הצליח לברוח |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הסרט הראשון הוא "זיכרון גורלי" כמו שאמרו.
הסרט השני אני זוכר בבירור שאחד השחקנים שם היה וילם דפו (Willem Dafoe), אחד מאלה שתקשר דרך האסלה. מה שצריך לעשות זה להריץ חיפוש על הסרטים של השחקן הזה. הבעיה היא שיש איזה מליון סרטים ואין לי כיוון לאיזה שנה נוצר הסרט הזה. אם אתה יודע את השנה בערך, יהיה לי סיכוי הרבה יותר טוב למצוא. עריכה: קבל ביטול, מצאתי. :-) לסרט השני קוראים Animal Factory. תהנה. http://www.imdb.com/title/tt0204137/posters
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כן כן זה זה תודה אחי ![]() |
|
![]() |
![]() |