|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
תגיד לה "גיברת לפי הצמיגים שלך הייתי אומר שאת טרקטור ולא לולב אז אל תתימרי להיות גבוהה..." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
עוד משהו, לא יודע אם שמת לב לתופעה, בהרבה אוטובוסים בין עירוניים בערב יש איזו קבוצת טינאייג'רים עם מבטא אמריקאי (הרוב בנות) שתופסים את כל החלק האחורי של האוטובוס וכל 3 דקות דופקים כולם ביחד צחוק של זאב רווח. פעם כמעט היה מכות באוטובוס בגלל זה חחח.
![]() |
![]() |
#105 | |
|
![]() ציטוט:
אישה בת איזה 70....שכנראה בצעורתה הייתה חיית מין חושבת שגם בגיל 70 היא פצצה והיא הולכת ע חציית מיני וגופיה....מה אני צריך ליראות את הורידים האלה ברגלים שלה ?!?!? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
חבר פעיל
|
![]() הכי מעצבן אותי כשאנשים באים למעלית ולוחצים גם על הלמעלה וגם על הלמטה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() של כולכם עלוב. אני שונא את זה שכשאתה בא ללכת לשירותים מישהו מבקש ממך לעזור לו(בן אדם מבוגר). אז אתה הולך ואתה מרגיש שזה עוד שניה יוצא(הצב) אז אחרי שאתה מסיים טס לשירותים קרובים ומגלה שאין נייר.
תזכרו צב עם שיריון זה בסדר. החלק הגרוע זה שלפעמים השיריון נופל והצב מחליק
![]() |
#108 | |
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... נראה כאילו היא עוד שניה דופקת לך כזה "רוצה לעשות חיים??" לא חסר פה באיזור... הכי מעצבנים זה אלה שבאים אחרי השוק ושמים את ה-20 אלף עגלות שוק שלהם באמצע המעבר... אם אתה בא בצוהוריים ביום שישי לאוטובוס כולם שם זקנים עם עגלות שוק אתה הולך במעבר כמו פאקמן.. או שיש את אלה שעולים עכשיו חצי שעה.. יש לבן :):):):) סידורים.. מוציא 10 שטרות של מאתיים ועושה קניות כרטיסיה כזאת חופשי חודשי כזה ניקוב כזה לא טוב כרטסיה כזאת תוציא כרטיסיה כזאת תביא כזאת.. חצי שעה אתה עומד על חצי מדרגה כמו אידיוט אוכל כל שניה את התחת של הבחור שלפניך... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ככה הוא לא נושף בזמן שאני לוקח אויר.
![]() |
![]() |
#110 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחח יש גם את הדיילות הזקנות בסופר :):):):). גופייה, כל החזה המקומט שלה בחוץ. יש לה קעקוע בדיוק בחזה. היא שמה צללית כחול לבן זורחת גם בחושך על חצי מהפנים שלה ויש לה עודפי עור בידיים וברגליים. אם זה לא גורם לכם להקיא. אני לא יודעת מה כן
![]()
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
|
![]() ציטוט:
חח ואני רוצה לנצל את הבמה הזאתי...להיתנצל בפני מישהוא שפעם שמר עליי בלחיצת חזה והיתאמצתי קצת...המון...וחח אני מוציא כאלה קולות ובטעות ניפלטה עליו כמות עצומה של רוק .... אם קראת את זה אני באמת מיצטער ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
הושעה
|
![]() מעניין שאף אחד לא הזכיר את האוטובוסים העתיקים האלה שמסיעים ילדים דוסים, שלא רק שהאוטובוסים עצמם פולטים ענני עשן שחור כמו קטר - הילדים גם חייבים לעשות פרצופים, להוציא את הראש מהחלון ולצעוק. אין דבר יותר מעצבן מלנסוע באוטובוס במקביל לאוטובוס שלהם 5 דקות ברציפות ולראות אותן מצמידים את האף, את הלחי או את הלשון לחלונות ועושים לך פרצופים.
![]() |
#114 |
|
![]() כשאומרים לך לא טוב להרים משקולות
כשמשחקים כדורגל ואתה זה שמביא את הכדור ובאמצע המשחק תמיד יש מניאק אחד שיעיף את הכדור לתור היער ואז בדיוק יגיד שלך שהוא הולך כשאתה קם באיחור לעבודה ורץ לתחנת המוניות ואז אתה מגלה שאין לך כסף כשאני תמיד מגיע לבנק אחרי צהוריים ותמיד זה סגור כי העובדים בהפסקה ואז אני אמור לחכות שעה שלמה בחוץ כשאני מגיע לחיפה ונהנה והכל טוב וכשאני רוצה לחזור הביתה ..אז אין לי אף אחד חוץ מטרפים כשאתה עובד בחנות ואתה בדיוק באיזור העטים ואז מפגרת אחת באה ושואלת אותך איפה העטים כשאתה באמצע החזרות בבנצ' ..אז שואלים אותך " איך אתה יכול " ?? כשבשעון קיץ אתה אמור להחזיר שעה אחת אחורה ואתה לא עושה ואתה חייב לקום לעבודה מוקדם ואז אתה מאחר בשעה בלי לדעת ולהפך בחורף ..אתה מקדים בשעה להמשיך ?? יש לי עוד מלא |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחח וואי אני שונא שמדברים איתי בזמן סטים, הזכרת לי סוליקו.
"כמה יש לך?" "היי, מה קורה?" "כמה יש פה?"
![]() |
#116 | |
|
![]() ציטוט:
גם חארות.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
הושעה
|
![]() יש את אלה שהשיחה שלהם זה משהו כזה:
1: מה קורה? 2: בסדר, מה איתך? 1: אחלה, איך אתה? 2: סבבה, איך החיים? 1: מעולה, אז מה ככה? 2: 'תה יודע, חיים - אז מה העניינים ככה בכללי?
![]() |
#118 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואז אני מחכה לאוטובוס הבא, ופתאום אני רואה מגיע האוטובוס שאני מחכה לו, פתאום עוצר לפני התחנה, אני רץ אליו כדי להיכנס, ופתאום הוא סוגר את הדלת המניאק... והאוטובוס מפוצץ עד 0 מקום... אז מה? לא יכולת לקחת עוד אחד? שמאחר? יחתיכת זבל ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"היי, משעמם לי בחיים, בוא נדבר 5 משפטים כדי להעביר 30 שניות מזמנינו..." ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |