|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
|
![]() העלו לי ת'סעיף החארות האלה! משחקים אותה ערסים גדולים על חלשים... יואו מה הייתי עושה להם!@#
עריכה: זהו נרגעתי.
![]() |
#62 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
גם אם ניקח ערסים "לייט" וכמה רוסים ממוצעים מאיזה מחששה הם לא בידיוק כל הנוער בישראל........ כל הערסוואתים והנאצים זה זה מיעוט קטן מאוד , לפחות יש אותם בשביל לשנוא אותם , תחשוב ככה...
![]() |
![]() |
#63 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אולי באמת הגזמתי שאמרתי 60%, אבל לא חסר...
![]() |
![]() |
#64 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איך אריאל התדרדר חחח
![]() |
![]() |
#65 |
חבר פעיל
|
![]() יושי מוטו, אני אוהב את הדרך שאמרת שהגבת לערסים, אני בכללי שונא בכלל להגיב ובקושי, לא שאני מפחד, פשוט תמיד שאני רק חושב על לעשות משהו, עולות לי דפיקות הלב ולחץ הדם שלי קופץ...
כנראה שזה בגלל שפעם לפני שלוש שנים מישהו הציק לי ורק התעצבנתי ורציתי שיתרחק ממני אז פתחתי לו ת'ראש... מאז אני מפחד מהכוח שלי, הוא בלתי מוגבל! (חח זאת הגזמה אבל ככה אני מרגיש שאני יכול להרוג מישהו אם אני אריב איתו).
![]() |
#66 |
|
![]() אני אותו דבר כמוך, אני ממש נלחץ מזה וזה רק מוסיף... אנדרנלין יכול לגרום לי לעשות שטויות...
הדבר שאני הכי מפחד זה שמישהו יעשה משהו לחברה שלי, על דבר כזה אני אכנס למכות בלי לחשוב, ואני יודע שאני אעשה משהו נוראי, אני לא ארחם על אותו אדם... תשמע בגילאים כאלה לא צריך הרבה כדי להכניס בן אדם למיון... מספיק כמה רגעים שלא שלטת בעצמך ועם אגרופים לפרצוף וכבר הכנסת מישהו למיון בלי לחשוב.. בגלל זה אני משתדל שלא להכנס למכות וכאלה...
![]() |
#67 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() חח אבל ברצינות קצת...בחיים זה לא כמו בטלוזיה שמקבלים מיליון מכות ומדממים מהראש וממשיכים ללכת מכות לא משנה מה גם עם יד שבורה... אאני בחייןם שלי לא ישכח איך הייתי עם חבבר שלי והוא רב עם איזה מישהוא בכיתה וההוא בלי לחשוב שיגר את המטטא לתוך הפנים של חברשלי..זה פגע ממש ליד העין...והיה לו מלא דם והוא לא ידע מה לעשות..בהתחלה הוא קילל אותו כזה ירק עליו נפל על הריצפה ואמר שהוא יהרוג אותו אבל הוא בכה גם ואז לקחו אותו לבית חולים...זה פרצוף שאני לא ישכח בחייםם שלי...ביגלל שזה היה ליד העין זה היה נראה כאילו הוא בוכה דם....זה לא דבר אני מאחל פה למישהוא לראות... והוא ירק עליו כנראה כבר מחוסר אונים.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
|
![]() לא אמרתי שזה כמו בסרטים, אבל מספיק שאתה מפיל את הבן אדם לרצפה, ומרוב עצבים ממשיך ועולה עליו עם עוד אגרופים לפנים, ומילאת לו את כל הפרצוף דם.
וכמו שאמרתי, אני מאוד רגיש בעניין, אני אראה אותו עם צלקת אחר כך אני ארגיש את הבאסה של החיים שלי.
![]() |
#69 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
|
![]() וואלה אם הייתי שם ברצינות שהייתי תופס את השתיים האלה ונותן להם מכות עד שהיו בוכים
![]() |
#71 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לחלק יותר מדי פוזה.. יותר מדי אגו.. ילד ייקח סיגריה גם אם הוא לא יירצה רק בשביל לעשות רושם על כמה ערסים ולהסתובב איתם, ילד יעשה מעשה מטומטם רק כי מישהו "פגע לו בכבוד", ייתנהג חרא לאחרים כי רק ככה הוא יוצא כבייכול "גבר" שלא שם על אף אחד (אתם בטח הבנתם את הנקודה ויודעים שזה לא הסוף) אמנם זה לא כולם, אך למרות זאת נתקלתי בדי הרבה כאלה וזה מצער. אותי חינכו שלהיות בן אדם זה מעל הכל (מצטער אם זה נשמע פלצני) אבל איתן, תמיד אפשר להתעצבן על כמה ערסים חראות, אני מעדיף לשמוח על זה שחברים שלי לא ערסים ![]() אתה לא צריך לחשוב על סיטואציות דמיוניות ואיך תגיב על מה אם יגידו\יעשו לך ככה או ככה, זה שטויות ורק מביא עצבים. ![]() מבחינתי מכות זה מוצא אחרון, ופרייאר אני ממש לא. ולLEO - להגדיר נוער איכותי זה כבר מה אתה מצפה מהנוער, כי אחרי הכל הגדרה של זה היא די אינדיוידואלית. שלי תיהיה כמו שציינתי בהתחלה - רק ההפך! בלי כל השטויות של ה"כבוד" (עלק כבוד) המעאפן הזה, הפוזה ומי יותר גבר. בזמן האחרון האצבע יותר מדי קלה על ההדק בכל העניין של האלימות -במיוחד הדקירות (קולטים שמישהו אשכרה הורג מישהו אחר על דבר כזה דפוק?) בעע כמה כתבתי אלוהים ישמור סלחו לי ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
חבר פעיל
|
![]() בכללי כל הקטינים המושפעים האלה כבר התחילו להגעיל אותי, זה פשוט חולירה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
חבר פעיל
|
![]() וואי אם זה היה קורה באצלי הילדים האלה היו מסכנים..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() בני זונות (וסוזוקי, רק בשבילך הייתי אומר להם את זה בפנים בליווי של כמה בוקסים לראש).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתם יודעים את מי אני מאשים?! רק שני אנשים! את ההורים!!!! הכל חינוך! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אולי אם הילד שלהם היה מקבל שני כאפות שהיה קטן , הוא היה מתחנך נורמלי, אולי כשהוא היה שואל אותם אם אפשר לצאת בשעה 10 בלילה החוצה כשהוא רק בין 11, והם היו אומרים לו לא! אולי אז הוא היה מבין.. אולי אם הוא היה מקבל קצת עונשים הוא היה מבין!! הורים יכולים להיות אנשי זהב! אבל החינוך שלהם לקוי!!! זה שהוא גדל בסביבה עם אנשים ערסים כאלה ובגיל 14 מעשן זה לא ממש אכפת לי, למה לי לא מעשנים פה בשכונה כמו קיטור אנשים? אז מה? אמרתי, הכל זה חינוך ועוד כמה עשורים, כשההורים שלו יהיו זקנים ויצטרכו אותו, והוא לא יהיה אכפת לו, מה הם יגידו? "מה גידלנו? זה היחס שלו אלינו? להורים שלו? עכשיו כשאנחנו צריכים אותו הוא לא בא לעזור לנו?" ויאשימו אותו במקום להודות באשמה שהם אשמים! זה מזכיר לי את הסיפור "כרת" שלמדנו בשיעור ספרות.... לפני השביתה ![]()
![]() |
![]() |