|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() בהלכתני ליד ביתי הקטן , הינני רואה ברחוב..
ועכשיו תאחלס קיצר אני הולך וזה , את מי אני רואה ברמזור? , את גרי מלרדת בגדול , אחד המצחיקים הוא דיבר בטלפון כנראה עם אישתו לעתיד (שהכיר בתוכנית) הוא עושה לה " עזבי מה את צריכה ללכת להתאמן להזיע עכשיו" "עזבי זה לא טוב לדם.." קיצר הוא דיי השמין מה"גמר" שהיה שם , ומה שהכי מצחיק שהוא ממש גר לידי כמה בניינים ליד , כנראה הלך מהבנק או משהו. גם מהעונה הקודמת הילד הזה , הייתה עליו כתבה בפנאי פלוס שבשביל להגיע לגמר כמו שהוא הגיע הוא אכל ביצה 1 ביום ועכשיו הוא העלה חצי ממה שהוא הוריד בחזרה .. , כנראה שתוכנית קיצונית ואימונים קיצוניים בסופו של דבר מביאים שבירה מסויימת , אולי לטווח הקצר הכל טוב ויפה , אבל לטווח הארוך זה כישלון ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לרדת בגדול - ולעלות בענק.
הם לדעתי גם לוקחים את זה יותר מדי קיצוני. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הסקופ גמר אותי במחשבות של איזה 5 שניות על מה אתה מדבר עד שהבנתי... מכור שכמותי :0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() דווקא האלה מארה"ב נראים טוב,למרות שגם מאט מהעונה השנייה עלה טיפה אבל הוא נראה עדיין טוב(ובנוסף יש לו מסה יפה,מתאבק).
ובקשר לגרי,למרות שהוא עלה אני בטוח שאי אפשר להגיד עליו "שמן" ככה שהוא הרוויח ועם המוטיבציה הנכונה הוא יוכל להיות במצב שהוא היה בגמר. ומי המלך שמארגן תמונה עכשווית של אריק מהעונה השלישית?,מעניין איך הוא נראה היום |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
הושעה
|
![]() להתאמן זה לא טוב גם לדם עכשיו? זה חדש...
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה סתם שטויות כל התוכנית הזאת !!
יורדים תוך פחות מחצי שנה איזה 80 קילו ולא מקנים להם כלים נכונים להמשיך בסגנון חיים הזה והתוצאה היא ש 90% מהם חוזרים להיות בטטות אני ההיתי תובע את התוכנית
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() דווקא לא כולם -
אני ראיתי את איציק זה שזכה בתוכנית האחרונה לפני כמה שבועות בארומה בחדרה והוא נשאר רזה ואפילו יותר מדיי רזה! הוא מגעיל ממש זה מפחיד
![]() |
#8 | ||
Banned
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
אני מעריך שהוא 25% ולא צוחק ולא מגזים בכלל , הערכות שלי כמעט תמיד מדויקות עם סטייה של אחוז לפה ולשם |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() חבר של אחותי למד אצלי בבית למבחן שהיה לו(קורס מדריכי כושר וינגייט) והייתי איתו, סתם כדי לראות מה הוא לומד.
בקיצור היה רשום שם שמומלץ להוריד בקצב של קילו-קילו וחצי בחודש, ושאם יורדים מהר מידיי, זה יגרום לנטייה להשמנה בעתיד.
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אפשר לאבד לבחור עם מסה ממוצעת כ4 קילו של שומן בחודש לערך(נקי ללא שריר או נוזלים) , יש הטוענים שיותר לא מאמין בזה בכל מקרה , יש המון נוסחאות בשוק אבל הם בגדר התאוריה בלבד , גנטיקה תשחק פה משחק יפה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() צריך פשוט להרגיל את עצמך לסגנון חיים מסויים
מה שהם עושים שם זה פשוט שריפה מקסימלית של שומן בלי דקה אחת של ידע ומחשבה !! הם יוצאים לעולם הפתוח רעבים כמו מהגטו והם מתפוצצים אחרי חודש בחזרה לאותו משקל
![]() |
#13 |
|
![]() כל דבר צריך להעשות במידה, כל דבר יותר מידיי לא יעשה טוב.
זה שהם יורדים הרבה בכלום זמן טוב לטווח קצר ומביא רייטינג, אבל לא קל להשאר על שגרת חיים כזאת. מספיק דיכאון אחד קטנטן כדי להכניס להם עוד כמה קילו בלתי נשלטים. עוד משהו, אחרי שהם היו נראים כמו שהם היו נראים, לעלות עוד 10 קילו לא נראה להם נורא בכלל...
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() הא נזכרת ההיא אמרה מהצד השני "אני בסטרס , אני רוצה ללכת" , אכן משברים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() אחרי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() 25% זה לא כזה הרבה,בוא נגיד שהם באו לתוכנית הם היו בערך 40% שומן אפילו יותר ככה ש15% הורדת שומן זה מכובד ואם הוא באמת ירצה להוריד את זה ויתמיד הוא תוך 8 חודשים הוא ב17% שזה סבבה לגמרי-אם לי פירסט יכול כל אחד יכול חח אבל מקסימום משלבים טיפה שורפי שומנים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אני רואה תשמן הזה כול הזמן עושה ריצות בפארק האגם (מול כרמים)
ותאמת שאני חושב על זה לא ראיתי אותו די הרבה זמן =\
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
כן אההה ! בחלומות הרטובים שלך אולי חח
![]() |