|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן
אני מעוניין לבנות כוח וסיבולת לשימוש יום יומי ולא בודיבילדינג עכשיו השאלה שלי היא כזאת עם אני יעבוד בזוויות שונות זה יתרום לכוח בשימוש יום יומי (כלומר לא בזוויות שבהן אני מרים משקולת) לדוגמא שכיבות סמיכה אני עושה 4 סטים של 25 עכשיו עם אני יעשה ככה סט 1 רוחב הכתפיים סט 2 יותר מרוחב הכתפיים (נגיד ב20 ס'מ) סט 3 פחות מרוחב הכתפיים (ב20 ס'מ) סט 4 רוחב הכתפיים או שעדיף לעשות כל ה4 סטים באותו רוחב ? תודה חגי |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הזוויות סה"כ יכו מקומות שונים בגוף,
ככל שהרוחב שלך יהיה גדול יותר החזה יעבוד יותר, ככל שהוא יהיה קטן יותר (רוחב כתפיים עד יהלום) שריר התלת ראשי שלך יעבוד יותר חזק.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ועם אני עושה סטים של כפיפות מרפקים (לדו ראשי)
סט 1 (מבט מעל ) |_| סט 2 /_\ סט 3 \_/ סט 4 |_| עוד משהו ג'קסונים (שכיבות סמיכה הפוכות) עובדים על החזה חזק או ממש קצת |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עם עדיף לעבוד ככה בשביל לפתוח כוח אופטימלי לשימוש יום יומי או רק בצורה הרגילה של הרמת משקולות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לא משנה פה אתה סה"כ מכה את השריר בזוויות שונות ומשחק גם קצת בין הראש הקצר לארוך...
מה שכן ישנה לך בשביל לפתח סיבולת זה טווח החזרות הגבוהה.