|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כביכול קיבלתי עכשיו צו לפני מעצר , פעם 3 שושלחים לי אם אני ל טועה,כמה עוד נשאר לי עד שאני מקבל מעצר ואז על הבוקר לוקחים אותי ללשכה בדיקות וזה?
וכן אני לא מתלהב להתגייס לצבא מראש אני אהיה ג'ובניק או משו אני גם לוקח ריטלין מה שאומר פורפיל על הפנים + בן יחיד ככה שקרבי אני לא אראה ולא כל כך בא לי לבזבז 3 שנים בתור מדליק ממטרות וכו' |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צייד אוצרות
חדר כושר: מריוט
|
![]() אחי אני מצטער שאני אומר אתזה,
אבל אתה פחדן. מילא לא לשרת בקרבי,את זה אני יכול להבין,פרופיל רע,בעיות בריאותיות, אין מה לעשות,אבל אתה רק מחפש את הדרך להישתמט לגמריי מהאחריות שלך כלפי הצבא, אני כבר לא יגיד המדינה,לבזבז שלוש שנים מהחיים שלך?.. למה כול אלה שלא מתו בשבילך שתיהי פה לא ביזבזו שלוש שנים?הם ביזבזו חיים שלמים.. כול המלחמות שהיו פה,כול האנשים שהקריבו ת'משפחות את הילדים שלהם.. בשביל שפלצן כמוך יבוא ויגיד זין על הצבא שלוש שנים בשביל מדינה שלא עושה בשבילי כלום.. חוץ מזה שזה הדבר היחידי שמחספס אותך ונותן לך את הכלים שאתה צריך בשביל להתבגר.. ואתה שומע את זה מאחד שגדל בבית בשכרות של נרקומנים אבא מכה, ניסיון בסמים,אחד שלקח רטלין,כדורי דיכאון,אחד שעבר פסיכולוגים, בן יחיד,משפחה שניסתה לרצוח אותי,שמחשיבה אותי למת, חברים של אימא שהכו אותי למוות,אחות שכמעט הייתה לי ומתה, בעיות גב,שגזלו ממני את הסיירת שחלמתי עליה,ובעיות ריאה שגזלו ממני, עוד דברים,שאני יראה אותם בעין משובשת אחרכך. וזה רק חצי,ואחרי כול זה,אני עדיין חושב שמחובתי לשרת בצבא, לנקות ריצפה,להיות במבצעים,או להיות נהג משאית,לדעת שהייתי שם ועשיתי משהו, לדעת שאני הייתי באיזשהו מובן חלק מהיסטוריה,ששורדת, כי הדור של היום דפוק אחושרמוטה,יש מעט אנשים טובים, ואם אתה מאמין במשהו ומצליח להרגיש את הסיפוק של האמונה שלך, אז זהו זה. עכשיו חוץ מזה,תילך לצו ראשון,ופשוט תדבר איתם תספר על עצמך, תברר על הצבא מה יש שם תראה מה אתה רוצה,הכול ניתן לפתור, אני אפילו חושב שאיזשהי הנדסה קרבית לא הייתה מזיקה לך, אבל הינה קח עצה לך ותשאל אותם שם,במקום להיות קבור באיזה כלא, או לחיות כול החיים אם הבושה בפנים,כי ת'דברים הרציניים מבינים רק בסוף. בהצלחה בכול מקרה.
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל ראשי
|
![]() מחזק!
![]() קבלת ממני במוניטין Real. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש אנשים עם פחות בעיות שרואים בצבא בזבוז זמן... אתה לא יכול לשלול אותם. (למרות שאני משרת בצבא בתפקיד של גובניק אבל משרת מתוך עיקרון אישי, אני לא פוסל כאילה שלא משרתים כלל בצבא... איש איש באמונתו יחייה). מצטער אחי... נגעת לי ללב אבל מוניטין אני לא רואה פה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בעיקרון אם אתה רוצה להיות גובניק בתפקיד טוב ולא סתם מנקה שרותים מה שאתה צריך לעשות
1)להשקיע במבחנים הפסיכוטכנים אפילו ללמוד אליהם יש כל מיני חוברות לזה 2)בראיון האישי תגיד שאתה רוצה קרבי ושאתה אוהב את המדינה ושאתה בעל יכולת הנהגה אבל הכי חשוב שלא תקצין ותגיד להם שאם לא שולחים אותך לקרבי אז אתה לא מוכן לשרת או משהו בסגנון שתי הסעיפים האלה יסדרו לך קב"א גבוהה (בהנחה שתצליח במבחנים הפסיכוטכנים) מה שאומר שיהיה לך תפקיד טוב בתור גובניק בצבא ויפתחו לך הרבה מאוד דלתות ואתה לא תיהיה סתם מנקה שרותים או משהו כזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולגביי הסיפור שלך אין לי כל כך מילים רק מאחל לך כל טוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תלחץ חזק על ההורים שלך... תגיד להם שאין להם ברירה אלא לחתום לך קרבי, תגיד להם שאם הם לא יחתמו זה דבר רע שתמיד תזכור עליהם, בקיצור, בסוף הם יחתמו.
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: צייד אוצרות
חדר כושר: מריוט
|
![]() ציטוט:
תשמע,כנראה לא הבנת אותי נכון,וגם הבחור ההוא לפנייך, לא סיפרתי פה דברים בשביל לעורר פרובוקציות או להראות כמה עברתי ולהתגאות בזה, או כדי לקבל "מוניטין" שזה די מגוכח לדעתי,אמרתי את מה שאמרתי, כי חשבתי שאתה רוצה למצוא דרך להישתמט מהצבא,זה הכול, עכשיו הבנתי את זה אחרת כשאתה אומר שאתה אכן רוצה לשרת, אבל לא להיות ג'ובניק כי לדעתך אתה יכול לתרום יותר וזה יפה, אז אחד הדברים שאתה באמת יכול להגיד להם, אלה ששואלים אותך מה אתה רוצה לעשות אם יש לך חברים וכול השטויות האלה, תגיד להם,שהצבא יכול להוציא ממך את המיטב, וכמובן אתה יכול להגיד להם את מה שאמרת פה בדיוק, ככול שתיהי יותר כנה ככה הם יבינו אותך יותר. בהצלחה,שנית. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אם נגיד יביאו לך תפקיד שאתה כל יום בבית והולך לשעה לצבא מה איכפת לך?העיכר שיהיה לך שירות צבאי,אני גם מחפש כמה שיותר לצאת אני לא מבין בכלל איך הצבא רוצה שאני אתגייס...הוא בטח צריך מנקה אסלות או משהו אם אני לא אצליח לצאת במקרה הכי גרוע יתגייס גם ככה אני אהיה כל יום בבית אז בקטנה...הבעיה שאני רוצה להיתחרות והגיוס שלי לפני התחרות ואני מפחד שזה ידפוק אותי..למרות שאני גם ג'ובניק מעפן פרופיל 45 ולקחתי לוסטרל פעם שזה גם כמו רטלין |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
לעשות תפקיד חשוב שהוא לא קרבי זה ממש לא בזבוז זמן ואתה גם יכול ללמוד מקצוע באותו זמן שאתה בצבא ככה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() צבא סתם חרא נקודה. לעשות צבא זה בזבוז זמן צבא שלא דואג לחיילים שלו שלא אכפת לו מהם ששולח אותם למות ככה סתם זה לא צבא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מנהל ראשי
|
![]() אז מה אתה מציע שאף אחד לא יעשה צבא וכולנו נהיה צאן לטבח?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() לא אני מציע להשתמש במטוסים במקום להכניס חיילים בין בניינים שיהיו צאן לטבח אז ימותו עוד כמה ערבים במקום שימותו לנו חיילים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
מושעה
|
![]() לדעתי הוא בכלל מדבר על המבצע שהיה בבינת ג'בל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אם לא יהיו אנשים שיעשו את כל התפקידים האלה המטוס יהיה עציץ. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני פרופיל 45 הקב"ן שבאתי אליו בלשכת הגיוס,הוא טען שאני חולה נפש ושאל אותי שאלות מוזרות מאוד כגון: למה אני אלים? אם אני רוצה להיתאבד? אם לקחתי סמים או אלכוהול פעם? אם אני אנטישמי (תאמין או לא) וזה לא מצחיק בגרוש הוא אשכרה שאל אותי את זה והייתי המום ![]() אתה חושב שלאחד כמוני יתנו תפקיד כלכך "חשוב" בצבא אחרי הפגישה הזאת ואחרי השאלות שהוא שאל אותי?,בכלל אני לא מבין מי החליט בכלל שאני מתגייס אני הייתי בטוח שהוא יגיד לי טוב חיילים כמוך לא צריך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |