|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אחי כבוד....מסה מכובדת...יאללה תפגיז כפרושקלה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#63 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#64 |
חבר פעיל
|
![]() tttt
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#66 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#67 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז למה להגיע לאחוז שומן כזה ? במצב שהוא עכשיו אחרי 3 וחצי חודשים, הוא יכול לסיים חיטוב כמו גדול. למה לעשות מסה עד 20 אחוז שומן ? באחוז שומן כזה עלייה במסה כבר לא אפקטיבית, וחוץ מי זה מאיפה הבאת את זה שאפשר באחוז שומן גובה להביא אותה בעלייה נקייה ?.. בנאדם שהוא על 18 אחוז שומן כבר לא יכול לעשות עלייה נקייה, מין הסתם לגוף כבר באחוז שומן גבוה כזה קשה ליצבור מסה,אז בטח שעלייה נקייה לא תיהיה אפקטיבית כאן. כל מה שהוא יעלה יהיה נטו שומן ונוזלים, ובמיוחד בחיטוב ה-1 הוא הכי קשה. אתה רק עכשיו התחלת את החיטוב אם אני לא טועה נכון ? שתיהיה בסיום החיטוב תדבר,לפי התמונות שלך שאני זוכר יש לך יותר מחודשיים וחצי מששהו באיזור ה-3 וחצי 4 שתיהיה בסוף החיטוב אתה תבין אותי.
![]() |
![]() |
#68 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה להגיע למצב כזה ? כי עד שהוא לא מגיע למצב כזה הוא לא מנצל עד הסוף את המאסה. למה לא לעשות מאסה עד 20% שומן ? אם הוא עולה נקי יחסית, מה לעזאזל הבעיה להגיע ל20% ומשם להתחיל חיטוב ? מי אמר שאפשר לעלות נקי באחוז שומן גבוה!? אמרתי שאפשר לעלות נקי עד אחוז שומן מסויים!
![]() |
![]() |
#69 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תעשו לי טובה....איזה חיטוב ואיזה נעליים עוד מעט חורף....למה חיטוב ? 17 זה סבבה לגמרי.
קיצר דפוק מסה באביב תתחיל חיטוב זהו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה יש לו לנצל בזה שיגע ל-20 אחוז שומן ? כן, שומן ונוזלים זה אחלה אשלייה של מסה. זה פשוט יהיה לא אפקטיבי לעלות לאחוז שומן כזה. בישביל כמה קילו של שומן ונוזלים,ואולי איזה 700 גרם שריר. שבמהלך החיטוב יהיה לו בהרבה יותר קשה לחטב מאחוז שומן כזה, וגם הוא יאבד יותר מסת שריר במהלך החיטוב.. אז ככה שהוא לא הולך לנצל שום דבר ופשוט להידפק יותר זמן במהלך החיטוב. אתה חושב שאם הוא יהיה על 20 אחוז שומן ואז יחטב, אז הוא יראה יותר טוב ? זה טעות. נניח והוא יעלה עוד 5 קילו ,אני מוכן להיתערב שאולי רק קילו וחצי מכל ה-5 האלה היו שריר, כל השאר שומן ונוזלים. באחוזי שומן גבוהים כאלה עלייה נקייה" לא יכולה להיות ממש נקייה גם לא יחסית", ולא רק גם שיהיה לו יותר קשה לחטב, הוא יאבד יותר מסת שריר במהלך החיטוב, וגם יאריך את תקופת החיטוב באיזה חודש וחצי חודשיים. זה לא שהוא הולך לחטב מ-20 אחוז שומן ל-15 שזה יהיה ממש אפקטיבי. Mr.Olimpia בסדר מר ג'י קאטלר שמענו עליך.
![]() |
![]() |
#72 | |
|
![]() ציטוט:
ואללה מה שמעתה עלי ? אתה לא מכיר אותי אפילו חחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#74 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() סבבה אתה צודק! ועל זה נאמר טוב אחי ייאלה רד מימני.
![]() |
![]() |
#76 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עם -תוספת אם-תנאי
![]() |
![]() |
#77 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#78 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#79 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה לא מבין שבעליה נקיה מ18 ל20 אחוז אפשר לצבור גם שריר, ולא רק נוזלים ושומן !?
![]() |
![]() |
#80 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא אמרתי שלא ניתן ליצבור שריר, תקרא שוב את מה שרשמתי.
![]() |