|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני מנסה להריץ את המשחק halo ואני מקבל הודעה כזאת:
![]() מה עושים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תכנס לstart>run תכתוב שם DXDIAG ,אחרי זה יפתח לך חלון,תיכנס לTAB של DISPLAY למטה יש לך 3 אפשרויות שהם או DISABLE או ENABLE תעשה את כולם ENABLE תעשה ריסט ותנסה להפעיל תמשחק.
אם לא עוזר תבדוק פה את מה שהם רשמו(יש כל מיני בעיות ותשובות,תחפש תבעיה שלך) http://hce.halomaps.org/index.cfm?nid=327 (יש גם אפשרויות של עידכון DIRECTX,עידכון דרייבר,אם יש לך כוח אז תנסה את כל זה..) ואם לא עוזר תחליף כרטיס מסך(רציתי להגיד את זה מהתחלה, אבל תנסה את כל האפשרויות,אין לך מה להפסיד..)
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() תגיד המשחק הזה באמת טוב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מושעה
|
![]() פיי איזה קלאסה
![]() אתה צריך להיכנס ל-dxdiag, ואז ל"קול" ואז להוריד את האצת החומרה ל"ללא האצה" משהו כזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() על מה המשחק
ואם אפשר גם לינק |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
יש לך לינקים באשכול להורדות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תנסה את מה שFrailty אמר..חשבתי על זה גם אבל חשבתי זה היה רק במחשבים הישנים,אני רואה שגם בחדשים צריך לעשות את זה...
תעלה לFULL אקסלריישן ותנסה להפעיל,אם לא יעבוד תוריד למינימום. ויש גם אפשרות בכרטיס משחק לשחק באקסלריישן,תבדוק גם את זה..
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
רובה סער אקדח משגר טילים (לא זוכר אם יש בסינגלפלייר) רימון רגיל רימון נדבק כל מיני נשקים חייזריים עם תכונות משלהם והנשק הכי טוב פיול - רובה חייזרי שיורה גוש ירוק. אבל הכי כיף במשחק - הרכבים והבאנשי רכבים שמותקנים עליהם או מכונת ירייה או משגר טילים, יש את הגוסט שהוא רכב קטן חייזרי יחיד וטוב ומהיר אבל הבאנשי הכי כיף, אפשר לעוף איתו ובנוסף לירות איתו תחמושת רגילה ואת הגושים הירוקים. משחק ענק... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() טוקסיסיטי , צרף אותי לאייסי 166392...
פעם הייתי חורש על היילו והייתי סוס לא נורמלי במולטיפלייר אולי שבוע הבא כשאני אחזור מהצבא (או מהכלא כשזה יקרה) נריץ איזה משחק
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() קח תיקרא פה תפוסט,שאלו את אותה שאלה
http://forums.nvidia.com/lofiversion...hp?t33942.html
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() ניסיתי הכל שומדבר לא עוזר..
זה מראה לי שהמהירות AGP שלי מנותקת.. איך אני מחבר אותה בחזרה? כי אם אני פשוט משנה את זה בsettings זה לא עוזר.. צריך אולי לעשות את זה ידנית במחשב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() הנה תראו
![]() זה לא נותן לי לעשות את זה enabled איך אני מסדר את זה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() בכל אופן אי אפשר לשחק HALO ברשת בלי חיבור ממש מהיר.
![]() |
![]() |
#16 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, ספק אם יש עכשיו שרת ישראלי, המשחק די עזוב, לדעתי בקושי משחקים בו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |