|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() תצעק מלח-מים ותקווה שהיא לא תעקוץ אותך
![]() פתח חלון ותתן לה לצאת לבד \ תרסיס ג'וקים עליה\ זרוק עליה דברים \ תתחבר איתה
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() חח גם לי היה בבוקר דבור הכלבה שלי הרגה אותו
![]()
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחח
בעבודה כל פעם היו באות כאלה הורדתי אותם כמו מים תביא איזה כדור וזרוק עליה חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מה אתה מעלה בעייה כזאת לפורום? בכוח שיצחקו עליך?
אני לא מבין מה אתה מפחד כ"כ, אבל בכל מקרה, תעשה על החיים ועל המוות,, רוץ פתח את כל הבית ותציץ עד שהיא עפה החוצה. +סגור את האורות, הם אוהבים אור.
![]() |
#25 | ||
חבר פעיל
|
![]() תצא החוצה ותשאג עליה: "This is SPARTA!!!" אם היא בורחת- מזלך. אם היא לא בורחת- סגור ת'דלת ותקווה שאין לה חברים.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]() דאורדורנט ספריי בכמות מספיק גדולה ,יכול למסטל ולהפיל אותה, אבל כשהיא תצא מזה היא תתעצבן...
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחי כבר נתקלתי בבעיה הזו אם זה זבוב שהתחפש אתה אמור לראות ריצ'רץ' קטן מאחורה ליד העוקץ
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() צרעות לא מגיבות טוב לאש; שרוף אותה.
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() תנגח בה . ואז תגמור אותה ותעשה לה פטאלתי .
או שאפשר לפתוח חלון ולצאת מהחדר ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
|
![]() שמעתי שאם אתה שורף אותה היא נשרפת..
![]() |
#31 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() כל ספריי יעשה את העבודה טוב , יהרוג או ימסטל אותה למספיק זמן כדי לדפוק לה כפכף לראש
רק זרוק אותה ממש מהר אחרי זה,כי הן מפיצות ריח שיביא עליך נחיל שלם אח"כ
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() אחי גם לי נכנסות כאלה תמיד לבית
אני מתחבא בחדר עד שהיא הולכת למטבח או משהו ואז אני פותח את החלון הגדול ומתחבא עד שהיא יוצאת.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כמעט כל בוקר כשאני יושב מול המחשב, אני פתאום שומע זמזום כזה חזק ליד האוזן. אני ישר קם כמו איזה קפיץ, הולך למטבח ומביא מחבט זבובים כזה ומכפכף אותה למוות.
אגב, לא כל הצרעות נראות ככה. שתי הצרעות הכי נפוצות בארץ אלה הצרעה הגרמנית שכולם תמיד חושבים שהיא דבורה, והצרעה המזרחית שזה הדבור האדום הזה.
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() מקודם נכנסתי לחדר חשבתי שהיא עפה מהבית
פתאום אני פותח קצת את הוילון אני קולט שהיא שם! נתתי מכה חזקה לוילון והיא עפה מפה מקווה שהיא לא תחזור |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עלק צריך ליבדוק קרעתי את ההודעה הזות בידיוק היה אצלי פה צרעה חשבתי היתחפשה הביא בי עקיצה מה אתה מסטול חחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() שרירנים שמפחדים מחרקים לאן הגענו,
גם אם היא תעקוץ לא תמות מזה, אני תמיד מפיל אותם עם הכף יד לרצפה ומועך אחרי זה עם משהו |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#38 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
תמיד באים אליי כשאני בבריכה. ואז אני כמובן צולל, וקופץ חזק ומתיז לכל עבר ואנשים חושבים שאני חולה נפש. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |