![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן בחלוקה Abxabx
שלשום עשיתי אימון A אתמול באתי למכון לאימון B עכשיו המדריך התחיל להסתכל עליי כמה זמן ואז הוא ניגש אליי הוא שאל אותי "לא היית פה אתמול" אמרתי לו "כן הייתי ,למה" הוא אמר לי שזה לא טוב בכלל להתאמן יום אחרי יום אז אמרתי לו שאני עובד בחלוקה שונה וביום אחד אני עושה שרירי כאלו וביום השני אני עושה שרירים אחרים אז הוא התחיל להגיד לי שזה לא בריא שהחלוקה לא משנה בכלל שזה פוגע בשרירים ובגדילה שלי ואפילו הוא רצה שאני יעזוב.......פשוט זיעזע אותי שהוא אמר לי לעזוב בקיצור זה ניראה לכם נכון מה שהוא אמר??
![]() |
#2 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() תגיד לו שזה לא עניינו איך שאנשים מתאמנים ושאתה מבטל את המנוי שלך אם הוא מכריח אותך להתאמן בשגון של פוזרים נובים שחיפים ושאתה יודע כנראה יותר ממנו ( הוא מתחיל להתלהב בתואר שלו ) אז אתה אומר לו לדחוף אותו לתחת ורואים כמה שהוא מבין ושאתה תבטל את המנוי , ותתלונן עליו עליו ( תעשה את זה מנומס או אגרסיבי יותר לפי איך שבא לך) להנהלה תגיד שנמאס לך שאנשים שאין להם מה לעשות אז הם מציקים לאנשים אחרין ולא נותנים להם להתאמן כי בגלל שהם לא נראים כאילו שהם מתאמנים (במקרה והוא יותר בנוי ממך תקח דוגמה של חברים שממליצים לך או משהו), הם חייבים להוכיח את עצמם
אחרי יום הוא לא מתקרב אליך.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה אתה זה שמזעזע....
זה נשמע לך הגיוני מה שהוא אמר לך? אני בכלל שמתאמן לא מדבר אם מדריכים מישהו בא עלי איזה מדריך אני ישר אומר לו "לא להפריע לי אני מתאמן" וזהו הם הולכים. הם סתם מזיינים לך בשכל וזהו. רק מדריך אחד היה בעל ידע רב והוא אמר דברים מאוד נכונים רק איתו דברתי ![]()
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אז איך לעזאזל הם מדריכים
מה הם לא לומדים משהו לפני שהם ניהיהם מדריכים וללאו חחח אני ינסה את זה אבל הוא מנופח וגדול אז אני מקווה שהוא לא ידפוק לי איזה דאמבל לראש
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שאמרו פה מספר פעמים הרמה בוינגייט ממש נמוכה.
פעם הבאה שהוא בא אליך ככה תגיד לו שיביא לך הוחכות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה בקאנטרי ב"ש כן?
איזה מדריך אמר לך את זה? וזה לא כ"כ טוב להתאמן יומיים רצוף אפילו אם זה שרירים שונים לגמרי. אפשר להעמיס יותר מדי על העצבים, ועוד.
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש את vova אבל הוא מקצועי מדי לטעמי לתת הערה כזאת. מה שהופך את אלכס לחשוד העיקרי, נראה לי שמרוב שעורי ספינינג הוא שכח את החומר. עריכה: במחשבה שניה שאני חושב לעומק שמתי לב שאלכס מכין תוכניות אומינים שמפוצצות לך את המנוש, אז איך הוא יגיד דבר כזה לא יומיים רצוף, וכמו שאמרתי למישל בחיים לא אכפת, נראה אולי שזה vova אמר לו את זה הוא נראה לי קצת מפחד על אנשים בעיקר הבני נוער שם.
![]() |
![]() |
#9 | |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אף פעם לא קרה לכם שהיה לכם אימון רגליים HARDCORE ולמחרת האימון האחר הלך די חלש למרות שהייתם מפומפמים ומנופחים? חוץ ממערכת העצבים יש את עניין ההתאוששות. יש חלוקה ABCXABC נכון? היא נראית די טובה, אפשר לעשות אימון רגליים, אימון חזה וגב, אימון ידיים בלבד, חלוקה ממש HARDCORE כמו שרבים אוהבים. אני בטוח שגיימר התאמן ABC פעמיים בשבוע ![]() מה הבעיה בחלוקה זו להרבה מתאמנים? כשמתאמנים יותר מדי, הגוף מתקשה יותר להתאושש, לא משנה אם זה שרירים אחרים. רן, זה בטח vova אמר לו... פעם הוא העיר לי שאני הגעתי לכשל בבנצ' סעמק איתו מה אכפת לו!!!
![]() |
![]() |
#12 |
נפיחון
|
![]() קרה ועוד איך קרה.לא היה לי כוח בגרוש אבל בכל זאת עשיתי את האימון שלי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() מאמן יכול לייעץ לך אבל הוא לא יכול להגיד לך מה לעשות אתה משלם כסף וכל עוד אתה שומר על חוקי המכון ומוריד את המשקלים אחריך ושם מגבת מותר לך להתאמן גם 10 שעות פעם הבאה שהוא בא אליך תגיד לא שילך ממך ושאם הוא ממשיך לשגע אותך אתה מגיש עליו תלונה והוא ילך כמו ילד טוב...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() רן, זה בטח vova אמר לו... פעם הוא העיר לי שאני הגעתי לכשל בבנצ' סעמק איתו מה אכפת לו!!!
חחח אני אומר זה אלכס . הבחור בא אלי פעם והתחיל להרצות לי שלא עושים יד אחורית וחזה באימון אחד go figure ומישל בכלל אבוד,בא למשמרות שלו בבגדי אלגנט |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פעם ראשונה שראיתי אותו לבוש ככה ההיתי בטוח שאחרי המשמרת יש לו איזה ארוע.. אבל אז יום ועוד יום ועוד יום אני רואה אותו עדין בא לבוש ליציעה :):):):) איזה אהבל גדול זה.
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
1. שאני עובד אם מאמן מוסמך ממנו ושלא יזיין תמוח 2. שיעזוב אותי בשקט ויתן לי להיתאמן בדרך שנוכה לי (כל עוד אתה לא הורס את המכשירים או כל דבר אחר שיפגע ברכוש של החדר כושר אין לו זכות להגיד לך ללכת אתה משלם תמנויי! ולא האמא הזונה של המאמן שם) 3.אם בכל זאת המוח הצימוקי שלו לא קולט והוא מנסה להעיף אותך,גש לאחראי חדר כושר או למנהל של המקום ותסביר לו מה הענין ואני בטוח שיקשיבו לך! למה תחשוב הם מעיפים אותך החוצא אתה מבטל תמנויי והולך להם כסף... זהו תמסור למאמן הדפוק שידחוף לעצמו את המוט של הסקוואט לתחת אולי זה יעזור לו ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() אה ואם אתה לא מאמין למה שכתבתי, עיין פה.
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |