|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#301 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
מושעה
|
![]() תשים תicq שלך יאגדה
ותמונות, איך אתה מתקדם |
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
חבר פעיל
|
![]() ישבתי עכשיו איזה שעה וקראתי את הכל מההתחלה עד הסוף
ואליאב אתה פשוט חתיכת מפלצת שזה מפחיד מעניין איך הילדים בבית ספר מגיבים לגודל שלך (ועוד בעיקר בשיעורי ספורט שאתה מוריד חולצה) בקשר לסייקל אני חושב שעשית טעות שהתחלת עם זה בגיל כזה אבל אני מקווה שאני טועה ואתה עושה את הדבר הנכון
![]() |
#304 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר לשיעורי ספורט חח האמת שאני לא נוטל חלק בהם , מבליגים לי על זה פחות או יותר כי אני מתאמן עם המורה הכוסית שלי באותו המכון כושר יא קרמבה איזה מורה... בכל מקרה אממ וואלה אחי סייקלים זה עניין או שבאמת הגעת לשיא הטבעי ואי אפשר להתקדם , או שאתה פשוט עצלן....במקרה שלי? אני עצלן אני מודה... וזה גם ממכר... תראה את ההתקדמות שלי פה בפוסט מיד 41.5 ל 43 ככה , איך שנעצרתי , החלטתי ללכת כבר על סייקל...בשביל מה? סתם כי אני עצלן אין כוח לעשות את זה בשנה אז נעשה את זה בחודש... חוץ מזה שאני לא נהיה עכשיו איזה סייקלן מפציץ זה כולה סייקל ראשון שלי אין פה יותר מדי קומבינציות של חומרים במינונים מטורפים חח אני מתקדם לא רע , ואחר כך אני יעשה הפסקה ירד לסייקל בשנה...בכל זאת אני עוד ילד ויש פה סכנות ...בגיל 22 ככה אני יעשה סייקלים נונ סטופ חח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
חבר פעיל
|
![]() אליאב של איזה חומר עשיתה סייקל, מרוצה עד עכשיו ?
יש תופעות לוואי ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#306 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובקשר לתמונות היו איזה 4 אם אני זוכר נכון היה לך תמונה עם גופייה וכובע, תמונה של בטן, תמונה של אמות ודאבל בייספס עם חיוך ענק זה מה שאני זוכר אולי היו עוד בכל מקרה לא נראה לי שאתה צריך להוריד את התמונות תאמין לי שאין לך במה להתבייש נ.ב. ההורים יודעים על הסייקלים?
![]() |
![]() |
#307 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה לאור בקשת ההנהלה בואו נפסיק לדבר על העיניינים האלה פה הולך לי טוב תודה לאל חחח הנה גם שמתי לכם בחתימה שלי נתונים עכשויים , עוד חודש וחצי ככה נעדכן אותם שוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אליאב אתה מתכוון להתחרות?
ומה ההתקדמות מאז תחילת הסייקל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() קרייזלר מצאתי לך חולצה
http://www.cafepress.com/getbig/1332578 |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
חבר פעיל
|
![]() ''פסססס פססססס פסססססססססססססססססס........
ועכשיו לייב מזירת הגולשים תמונות של קרייזלר עם נתונים מעודכנים לא להחמיץ'' |
![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מעניין אותי לדעת אם שמת לב לירידה בהיקף האשכים.
![]() |
#312 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#313 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#314 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תגידלי מה אתה דפוק אתה :):):):) מהזה ירידה בהיקף מה אתה מסתלבט כאילו אין ירידה לפחות אני לא שמתי לב לשום דבר מה שכן אני שם לב זה שהחשק מיני עולה ולא רוצה לרדת לעולם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#315 | |
|
![]() ציטוט:
או שזה רק נדמה לי שככה זה עובד.
![]() |
![]() |
#316 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#317 | |
|
![]() ציטוט:
ברגע שאתה מכניס טסט בצורה מלאכותית. לגוף אין צורך יותר לייצר זאת בעצמו, זה בדיוק כמו עם הקריאטין. לכן לאשכים אין עוד תפקיד והם מצטמקות עקב ירידה בתפקוד.
![]() |
![]() |
#318 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא יודע לא כל כך מבין בזה אבל ממה שאני יודע מי שעושה נכון ולא כמו חורני זה לא קורה לו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
חבר פעיל
|
![]() האמת שזה כבר לא כלכך משנה לי כי איך שאני מסיים את זה אני לא חוזר לזה יותר בחיים זה מבאס חבל על הזמן כל התקופה הזאת אתה כל הזמן בסרטים שלא יקרה לך משהו וזה מפחיד אני מוותר על השטויות האלה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#320 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
בזמן סייקל, תתרחק מאנשים שיגידו לך דברים שליליים על סייקלים!!! בזמן סייקל הסתובבתי רק עם מפתחי גוף ואנשים שהצדיקו את השימוש בסטרואידים. אם מישהו היה מתחיל משפט שלילי לגבי סייקל, הייתי אומר לו - בסדר בסדר, לא רוצה לשמוע, ביי. בהצלחה בהמשך |
|
![]() |
![]() |