|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן חצי שנה ואין ממש תוצאות.. עכשיו אני לא יודע אם אני מתאמן נכון..
מישו פה יכול לתת לי הסבר איך להתאמן נכון??? אני עושה 4 אימונים בשבוע.. אחד... חזה יד קידמית שני.. גב כתפיים ויד אחרוית |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() זה לא מספיק...תפרט מכשירים כמות סטים , חזרות , תזונה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה עלייה במסה.. אני שותה סריוס מאס פעמיים ביום וביום ללא אימון פעם אחת
אני עושה לחזה 4 סטים 8 חזרות ככה גם ליד ידמית גב כתפיים ויד אחורית 3 סטים 8 חזרות.. אני עולה בין סט לסט 2 וחצי-5 קילו בכל סט(גם בחזה..) אמממממ תרגילים לחזה אני עושה לחיצת חזה,חזה עליון במיטה.. בולים עליון ועוד מכשיר כזה שדוחפים את הידיים ישר במצב של ישיבה.. גם עובד על החזה.. ולפעמים אני עושה גם בולים לחזה במיטה ישרה ולפעמים גם פרפר.. ליד קידמית אני עושה עם המוט w צמוד,רחב אחר כך עושה 4 סטים של 20 פטישים כל יד 10 כאילו.. ואחר כך יושב עם 2 משקולות ומרים אותם בצורה ישרה.. אממממממממ גב אני עושה רגיל מה שכולם עושים.. כתפיים בישיבה עם מוט מאחורי הגב.. אחר כך לוקח שתי משקולות ומרים לצדדים (10 קילו כל משקולת) בולים וזהו.. אני לא מכיר עוד תרגילים.. אממ יד אחורית אני עושה עם המוט הצרפתי.. והדבר הזה שלא ידוע איך קוראים לו.. שמורידים מוט v בצווית 90 מעלות ואני עושה גם לךחיצת חזה צמודה בשביל היד אחורית.. עכשיו אני לא ידוע אם זה טוב.. אני חצי שנה מתאמן ככה.. ואני אוכל טוב.. אני בן 17 מטר 76 שוקל 70.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מממ לפי מה שהבנתי אתה עושה פרמידות (מעלה כל סט משקל) וכתוצאה מכל כניראה כל סט עושה פחות חזרות..
אני גם ניסיתי את זה חודשיים ולא עליתי בשום משקל..אחרי זה המשכתי עם התוכנית שלי והעלתי פול. תנסה לקחת משקל שאיתו תעשה 3x9-10 וסט רביעי כמה שיותר בדרך כלל 6-7 לי זה הכי טוב אולי גם לך אהה ולגבי מ שאתה לוקח אין לי מושג לא מבין בזה כלום תשאל מישהו שמבין תראה אם אתה לוקח נכון |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כאילו לקחת את המשקל המקסימום שלי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל תבנה מסה כוללת בגוף, באמצעות התרגילים הכבדים באמת. (סקוואט \ דדליפט \ לחיצת חזה \ מיליטארי \ חתירה ), אחרי זה תתחיל לשחק עם פרופורציות באמצעות התרגילים המבודדים, במידה ויתחשק לך.
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=3074 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ומה בקשר לחלוקה לתרגילים?? אני לא מכיר הרבה תרגילים ואני עובד חצי שנה ככה.
ולגבי החזרות אני עושה 8 בכולם אולי רק באחרון איזה 6-7 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אתה רואה ש2 סטים אתה מסיים 10 בלי בעיה תעלה משקל.. אתה יכול להתחלה כדי לעלות משקל לעשות 2 סטים עם המשקל שלך ו2 עם יותר גדול אבל שבשני המשקלים תשמור על ה9-10 חזרות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה דדליפט מיליטרי וחתירה אחי?
|
![]() |
![]() |
![]() |