|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחח קראתי תבדיחות ואני מודה שאני צוחק,גם לי יש ניצולי שואה במשפחה וניספיי שואה גם..הומור שחור לפעמים מבדר אפילו ניצולי שואה תיתפלאו..
חחחחחחחחחחח יהודי מתחבא במחבוא בפולין ואומר למשפחתו "די כבר לא אכלתי מלא זמן אני חייב לצאת מהמחבוא לאכול כמו בן אדם" הולך ברחוב הכל ריק אין כלום פתאום שומע מכונית דוהרת לכיוון שלו,ממנה יוצא היטלר בכבודו ובעצמו ואומר לו "יהודון הגיע הזמן להציק לך!" היטלר רואה חרא מוציא תאקדח ואומר ליהודי לאכול תחרא היהודי אוכל אוכל אוכל והיטלר מרוב שהוא מתגלגל מצחוק נופל לו האקדח היהודי מרים את האקדח ואומר להיטלר "עכשיו אתה תאכל תחרא!" היטלר זולל זולל זולל והיהודי נימלט ...שהוא חזר למחבוא שלו אמר למשפחה "לא תאמינו אם מי אכלתי ארוחת ערב" :):):):) לא משהו אבל נחמד |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() חח המצאת את זה הרגע?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Banned
|
![]() חחחחח חבר סיפר לי סתם בדיחה לילדים אמרתי שזה לא משהו,אבל האחרות פה הרגו אותי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לדעתי זה מצחיק ואני סופר רגיש בנושא הזה (סבא וסבתא משני הכיוונים היו ניצולים שואה, מעל 30 אנשים מהמשפחות שלהם נספו) - ועדיין, כשמדובר בפורום של אנשים שכולם מבינים את החשיבות והמטרה היא באמת התמודדות וצחוק בריא... אני זורם.
שתי זקנות הולכות בגטו עם כיכר לחם, פתאום באה שלישית וחוטפת להם את הכיכר. אחת הזקנות מתחילה לרוץ אחריה, אך השניה עוצרת בעדה ואומרת "אל תטרחי, רשמתי את המספר".
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
חבר פעיל
|
![]() שני ילדים רבו במקלחות, פתאום אחד תופס סבון ומתחיל לשפשף איתו את הזין ועושה "אמא שלך עליי".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
בקיצקץ איפה אתה גר? כשאתה קופץ לחנות תגיד לי אני יבוא.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למרות שלא עשו מהם סבון בסוף.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
חבר פעיל
|
![]() איך בדיוק אפשר לעשות מאדם בשר ודם, סבון?? משהו מוזר לי פה..
![]() |
#70 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
ניראה אותך בתחרות הבאה... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
חבר פעיל
|
![]() אנשים אל תהיו כבדים קבלו עוד בדיחה היטלר מעמיד אנשים על צוק: אומר לראשון "תרים ידיים" ויורה בו, לשני "פסק רגליים" ויורה בו, לשלישי "תרים רגל אחת" וכו’. פתאום מגיע הימלר בריצה.
הימלר: "היטלר! אנחנו צריכים אותך דחוף!" היטלר: "אתה לא רואה שאני משחק טטריס?" |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
חח מזה אמור להיות? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
מושעה
|