|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אמרו לי שהברכיים שלי יוצאות יותר מדי קדימה, וזה דבר שדופק את כל הסקוואט. אז קודם כל:
איך אני יכול לפתור את הבעיה שהברכיים יוצאות יותר מדי? ולגבי השאלה השניה שלי, אני חושב שהגב התחתון שלי חלש, מכיוון שאף פעם לא עבדתי בתרגילים עם משקולות עליו, כמו הגוד מורנינג וכו', וגם לא בתרגילים מורכבים כמו דדליפט. האם יכול להיות שבגלל שהוא חלש אני קצת מרגיש אותו אחרי סקוואט? מכיוון ששאלתי, והגב שלי ישר כשאני יורד לסקוואט. תודה רבה, מוניטין לעוזרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
נפיחון
|
![]() אתה צריך לשמור על גב ישר כמה שיותר.ומה זה השטויות האלה הברכיים יוצאות קדימה? מה העצמות שלך יוצאת מהברכיים? אתה מרגיש את שרירי הרגליים בזמן הסקוואט? אם כן אז הכל סבבה!3
לגבי השאלה שנייה:כן,סקוואט מפעיל את הגב התחתון גם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וכן אתה יכול בהחלט להרגיש גב תחתון בסווקאט, תחזק אותו אם ישלך אפשרות לצלם את עצמך מבצע סווקאט (אפילו מצלמה של פלאפון יהיה טוב) ותתן לנו לראות נוכל גם להיות בטוחים 100% שאתה עובד בסדר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אין מנוס מלעבור את קו הבהונות בass to the grass squat, חשוב שתרגיש שאתה דוחף מהעקבים ולא מקדמת כף הרגל, כדי לא להפעיל לחץ על הברכיים. וגב זקוף כמובן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה לכולכם.
דבר ראשון, אני באמת מקפיד על כל הדברים שאמרתם כאן: גב ישר, לא לרדת עם הגב יותר מ-45 מעלות, להתחיל את התנועה עם התחת ולתת לברכיים פשוט "לזרום" עם התנועה. אני יודע שהברכיים צריכות לצאת, ושזה בסדר שהם יצאו, פשוט אמרו לי שהברכיים שלי יותר מדי יוצאות קדימה כשאני למטה (במצב של הישיבה הכפופה). מה אני אוכל לעשות, כדי שהם לא יצאו החוצה כ"כ הרבה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
או לעשות box squat |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומה באמת לגבי BOX SQUATS ? הבנתי שבהתחלה עדיף לעשות את זה כדי ללמוד איך לעשות נכון, הבעיה שאין לי קופסא כזאתי בגובה נמוך כזה, אז אני לא יכול לעשות.. |
|
![]() |
![]() |