![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום!
אתם יכולים לתת לי מאמרים טובים על תוכנית 5x5 וכמו כן תוכניות אימונים של 5x5 תודה רבה!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]()
![]() |
#3 |
|
![]() אני מניח שהוא יעדיף לקרוא את זה בעיברית, אהם אהם.
![]() http://www.israelbody.com/showpost.p...5&postcount=15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() עידן אתה יכול להביא את הדבר הזה באקסל שמחשב לך את המשקלים שאתה צריך להרים בתכנית
היה לי את זה במחשב אבל אני לא מוצא |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() זה נמצא באתר שתומר הביא לך
http://www.geocities.com/elitemadcow...diate_v0.3.zip |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה לכולם!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() עידן אני חייב להבין משהו,
הבנתי את כל ההסבר שם אבל ביל שכח לציין מה לעשות עם הדדליפט והמיליטארי, הרי ביום השלישי אני מעלה משקל ב2.5% בסט של ה3 רק לבנץ' פרס, בנט אובר ולסקוואט. מתי אני אמור להעלות משקל לדדליפט ולמיליטארי ואיפה זה רשום ? תודה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
אתה גם יכול לעשות 5X5 עם תרגילים אחרים, העיקרון הוא שחשוב.
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אם כבר מדברים על מיליטרי... Idan, עשיתי היום 60kgX5
![]()
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא אמר להוסיף 2.5%, לא 2.5 קילו... ואם ככה אז למה לא להוסיף כבר ישר לסקוואט, בנץ' פרס ובנט אובר במקום להתחיל לשחק עם הקטע של הסט של 3 בסוף שבוע, זה הרי אמור להיות אותו עקרון.. לא ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
![]() דוגמה שניה: נגיד אתה מרים דד ליפט 150 קילו. 2.5% מ-150 זה 3.75 שזה בדיוק בין 2.5 ל-5. שוב פעם בהנחה שאין לך פלטות של 0.5 ו-1 קילו, אין לך אפשרות להוסיף כזה משקל, לכן אתה תוסיף לפעמים 2.5 ולפעמים 5. בקשר לשאלה השניה אני לא יודע בדיוק למה זה ככה, אבל אני משער שזה מתוכנן ככה כי (זהירות חפירה) אם אתה מוסיף 2.5 קילו ל-3RM שלך, זה יוצא עומס קצת פחות כבד מהעומס שהרמת באותו שבוע באימון הראשון (נגיד עשית 120 קילו סקוואט ביום ראשון ל-5 חזרות וביום חמישי עשית 122.5 קילו ל-3 חזרות, אז העומס של 120 קילו ל-5 חזרות הוא גבוה יותר) ואז ביום ראשון שלאחר מכן אתה מגדיל את העומס ע"י כך שאתה מוסיף 2 חזרות. אז הרעיון הוא שתרים משקל חדש אבל בעומס שהוא קטן יותר ואז תרים את אותו משקל חדש שכבר "התנסת" בו לעומס גבוה יותר. מן מניפולציה כזאת על הגוף אני מניח. אבל יכול להיות שאני סתם מבלבל ת'שכל כי אני לא באמת יודע מה ביל חשב כשהוא תכנן את התוכנית הזאת. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() נראה לי אם אי פעם ארים 150 קילו דדליפט, אני ארים בזמן הזה 100 קילו במילטרי, ו100 קילו בסקוואט :cry_1:
![]() |
#16 |
|
![]() אתה מרים את אותו משקל במיליטרי ובסקוואט?
Jesus, you're wierd dude. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() בולט מה המשקלי עבודה שלך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
יש לי רגליים חלשות שמסרבות לגדול ![]() פאניק, אני זז לישון... מחר קמים שוב לצבא.
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עוד משהו, אני רוצה לתת לחבר שלי להתנסות באחת מהתוכניות האלו, שים לב מה ביל סטאר רשם על התוכנית שלו כתוכנית למתחילים: New or Beginner Lifters: This is not a beginner program. You will make faster progress with less workload on a true beginner program. I really recommend Rippetoe's Starting Strength for beginners or novices. יש הרבה יותר WORKLOAD בתוכנית של ריפטו !! התוכנית של ריפטו כוללת: A: SQUAT 3X5 BENCH PRESS 3X5 DEADLIFT 1X5 B: SQUAT 3X5 MILITARY PRESS 3X5 POWER CLEAN 3X5 הקטע זה שיוצא עוד 5 סטים של חימום לתוכנית של ריפטו, מה שכבר כלול ב5 סטים בתוכנית של ביל סטאר (בתוכנית שלו כל הסטים הראשונים הם חימום למעשה)... אגב עידן, למי מיועדת במקור ה5X5 של ביל סטאר ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |