|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
Banned
|
![]() אם יש לך הורים והם במצב טוב אתה לא תקבל כלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר מתחיל
|
![]() רציתי לברר משהו אל הגיוס לצבא של ארצות הברית ואני לא יודע איך אני עושה את זה סיימתי שרות חובה בפלס"ר עורב גבעתי והתנדבתי עוד הפעם וסיימתי את השרות השני ואני מאוד רוצה קריירה צבאית אבל לא נתנו לי בגלל תיק במשטרה אז למי שיש את הכתובת לתת לי אודה לו מאוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() אין אפשרות למי שהוא לא אזרח ארה"ב לשרת בצבא שם באף יחידה. ולא אם משרתים בצבא שם לא מקבלים אזרחות, זה לא לגיון הזרים הצברפתי או הספרדי, זה צבא, שכיר אבל צבא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() אח שלי כל הזמן מצטט לי
"תהילתינו אינה נמדדת באי יכולתינו ליפול, כי אם ביכולתינו לקום לאחר הנפילה" זה גם מתאים לך. אחי, כל החיים בנויים מאכזבות, השאלה היא איך אתה מתמודד איתם ומתגבר עליהם. אם לא תלמד להתגבר, אתה תאכל הרבה חרא בחיים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אולי תפסיקו לזיין ת'שכל? אני מכיר לפחות שני אנשים ששירתו בצה"ל, החליטו שהם רוצים אזרחות אמריקאית והלכו לשרת שם.
ברגע שאתה חייל ישראלי, בייחוד ביחידות המיוחדות, יש לך אופציה לשרת בצבא ארה"ב כצעד בדרך לאזרחות.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר מתחיל
|
![]() אין אפשרות לשרת בצבא האמריקני ללא Gc או אזרחות .
|
![]() |
![]() |