|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() היתרון היחידי שיש לכבלים על משקל חופשי זה התנגדות שווה לכל אורך התנועה...
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
בחופשי זה תלוי בגמישות ובמטרת התרגיל שלך. תרגילים מורכבים יותר טובים לגדילה כללית, יש שחרור רב יותר של הורמוני גדילה מתרגילים מורכבים. הם מגרים יותר קבוצות שרירים מאשר תרגילים מבודדים. בנוסף עבודה על תרגילים מורכבים וחופשיים בכלליות עובדת ם על שרירים מייצבים וגמישות.
![]() |
![]() |
#24 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
השוני שכן קיים בפולי לעומת עבודה עם משקולות הוא שבפולי יש טווחי עבודה שעדיין קיימת בהם התנגדות לעומת מצב מקביל בעבודה עם משקולות.
![]() |
![]() |
#25 | |
|
![]() ציטוט:
בפולי אכן קיימות תנועות שההתנגדות בהם ממשיכה לאורך טווח תנועה גדול יותר בהשוואה לעבודה עם משקולות.
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() פאקינג שטויות
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה שהתכוונתי לומר הוא שבפלייס עם דמבלים יהיה טווח תנועה קטן יותר לעומת פלייס בכבלים או במכונה כנ"ל. ככה לפחות נראה לי תקנו אותי אם אני טועה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בפלייס בכבלים ובדאמבלים טווח התנועה נשאר אותו דבר. דמיין את זה שניה בראש. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() אולי בגלל שבכבלים הכוח המופעל כנגדך הוא לכיוון הצד, ובדאמבלים הוא לכיוון הגוף. או לא יודע מה.
או שאתה לא עושה נכון. אין לי שמץ, אני לא עושה פלייס ולא מתיימר להיות מנתח תנועתי של תרגילים, חכה לתגובה של שיקו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#32 | |
|
![]() ציטוט:
הנק' הזאת מובילה לעוד נושא והוא טווח התנועה בשני המצבים, בעבודה עם משקולות כל תנועה מעבר לקו הכתף (מגע של שני המשקולות אחת בשנייה) כבר תוביל לעבודה של מרחיקי כתף אופקיים (ההתנגדות שואפת לבצע קרוב אופקי) לעומת מצב מקביל בפולי שבו עדיין תהיה קיימת התנגדות לתנועה בגלל כיוון הכוח של הפולי, בסה"כ מדובר בהבדל קטן ועניין הטווח תנועה די זניח במקרה זה.
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() פלייס בכבלים כאשר מצליבים את הידיים אז טווח התנועה גדל או שכבר יש תנועה אחרת בכתף?
|
![]() |
![]() |