|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() לכל דת יש מטרות, אף דת לא חפה מאינטרסים. האנשים שעומדים בראש הדתות מרוויחים המון מזה שיש להם מאמינים. אני לא חושב שזאת היתה המטרה של האיסלם מלכתחילה בכל אופן, מוחמד פשוט התחיל את הכבושים שלו באיזורים האלה - האיסלם מתיימרת להיות דת אוניברסלית, לא ערבית.
zidan, אני בספק גדול מאוד אם אתה יכול להבין משפט רצוף מהזוהר. הוא כתוב בארמית מאוד קשה, הרבה יותר מהגמרא. בכל אופן, אם אתה חושב שכל העולם עשוי מאש, עפר, מים ורוח - אז אתה צודק, מי שכתב אותו היה ברמה מאוד גבוהה. אני יותר מרפרפתי בספר, הוא פשוט מלא בדברים שהם בוודאות לא נכונים. אם הוא נכתב בהשראה אלוהית, כנראה שאלוהים צריך להתעדכן במציאות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#25 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הזוהר הוא ספר עמוק ....
ובוא נאמר שאדם רגיל יתקשה להבין את המושגים בו משום שהמושגים שם הם בעצם ניסיון של הכותב לתאר במילים מופשטות את מה שראו עיניו , ומה הוא חווה ... לכן אדם שאינו בקיא בפשט לא יכול להכנס לפרדס בקיץ קץ ... ספר מאד עמוק ומאד לא מובן צריך להיות עם עצבים ורצון מברזל כדי לשבת ולהבין אותו
![]() |
#26 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() טוב אני מפסיק.
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל שזה נכתב במאה ה13 זה חדש,אני יבדוק את זה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() איש איש באמונתו יחייה ..
עזוב אותנו לשפוף זרענו לבטלה כמה שאנחנו רוצים , ותשמור את שלך .. טוב ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
|
![]() ע"י משה די-ליאון במאה ה-13, כמובן שהוא טען שהוא רק העתיק את הספר ממקורות קדומים יותר שנשתמרו מחיבורים של שמעון בר-יוחאי, הפלא ופלא (הרגל במקרים כאלה) אין ממש עדויות שתומכות בטענה שלו (למרות שבכיוון ההפוך יש כמה).
![]() |
#31 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
מי מביניכם שנעלב, לפני שאתם ממשיכים להודיע לי במוניטין כמה שאני לא בסדר - זאת דעתי וזכותכם לחשוב אחרת ולבסס את דבריכם. כרגע, רוב העדויות גורסות שהספר לא נכתב על ידי רשב"י אלא נכתב בתקופה מאוחרת בהרבה. מעבר לכך, הזוהר לא יכול להתמודד עם הידע שיש לנו היום, וזה ברור כי הוא נכתב לפני 700~ שנה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() אני כאדם שלמד בישיבה 4 שנים אשכרה סובל,כן כן סובל מכל העניין הזה,כל הזמן אני בקונפלקטים,כל הזמן מרגיש חרא עם עצמי בגלל זה,ומרגיש כאילו יהיה לי יום/שבוע מסריח בגלל החטא הזה,פתאטי אבל זה ככה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() דבר ראשון אתה מנסה לכפות עלינו את הדת זה דבר ראשון דבר שני אתה עושה את זה כמו נוצרים הדרך המפורסמת שלהם על הפחדה ועם לא ילכו בדרך הם ילכו ישרפו בגהנום ועם הם יעשו כול דבר כמו צאון לטבח הם יבטחו חיים טובים אחרי המוות למרות שאף אחד לא יודע מה יש אחרי המוות כי אף אחד לא חזר משם
דבר שני מי אתה שתגיד לנו להוריד את התמונות שאנחנו רוצים לשים איך אתה Bad Boy עם אתה לא אוהב בנות דבר שלישי עם אתה כול פעם שרואה בת אתה הולך לעשות ביד המצב שלך ממש על הפנים
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דיי עם השטיות האלו פוגע בעינים יש אנשים שמשגלים כול יום 4 נשים והענים שלם 6/6 חחח זה לא הורס עניים זה שוב הפחדה
![]() |
![]() |
#35 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ועכשין תסביר לי בעברית מה רשום פהה ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
|
![]() אין לי כח לקרוא ולנסות להבין את החפירות האלה אבל ממה שהבנתי אתה רוצה שאנכנו נפסיק לעונן אני צודק ?
1)תשמע זה שאתה לא אוהב בנות זה לא בעיה של אף אחד זה 1 ! 2)אלוהים יותר חכם ממה שאתה חושב ! 3)להיתאפק מלזיין את היד זה לא בריא,ביצים מתנפחות וכו' בגלל שהזרע לא יוצא-סרטן ביצים שמעת על זה אהההההההההההה ימניאק ?????????????????????????????????????????????????? ????????????????? כוסרבוקערססססס ימניוק שלוק לוק לוק ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחח ראיתי באיזה סרט שלכלב זה קרה התנפחו לו הביצים בגודל של כדורגל
![]() |
![]() |
#38 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() כל אחד יעשה מה שהוא רוצה עם היד שלו וישמור על דיסקרטיות .... שמע אחי הבייצים לא מתנפחות על תגזים .... אבל יש מקרים שכשאתה עם בחורה ואתם עושים הכל חוץ מחדירה יש כאב בייצים , אז זה בלתי נמנע לעשות ביד , פשוט זה בלתי נסבל
![]() |
#40 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתם חושבים שבשביל זה ה' ברא אותנו כדי שלא נעונן ונסבול יענו נילך בכח נגד הטבע או מה ? קיבינימט אין לי כול הזמן לידי איזה :):):):) שכול פעם שאני מחורמן אני ישר יכניס לה ויגמור,זה לא הולך ככה ! BAD BOY תסדר לי מישהי שתיהיה 24 שעות לידי כול יום ואני מבתיח לך שאני מפסיק ל....יד..... |
|
![]() |
![]() |