|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי לכולם,אני חדש פה.
יש לי המון המון שאלות,שאת התשובה עליהן אני חיפשתי,אך ללא תוצאות. אני מעונין להעלות את המאסה שלי,אני כרגע גובה מטר ושמונים ושוקל סביבות ה 70 קילו. אני מתאמן בבית במידה מועטה,מסיבות שאין זמן יש עבודה ![]() עכשיו לפני גיוס יש לי הרבה זמן פנוי,החלטתי לעבוד על הגוף קצת. מה אתם ממליצים לי לעשות על מנת להעלות משקל ומאסה במידה וכך גם תתקבל בברכה תוכנית אימונים טובה לבית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() המדריך השלם לעלייה במסה:
http://www.israelbody.org/Index.asp?CategoryID=94 האימון המושלם לעלייה במסה: http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=82&Page=1 תוכנית אימונים ביתית: http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=82&Page=1 © ישראלבודי בהצלחה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אחלה המון תודה.
האם תוכל לפרט אילו מאכלים לאכול פחות - להפחתת הפחמימות. האם אחרי אימון טוב לאכול חביטה זה יהיה בסדר ככמות חלבון מספקת? כולל שתייה של תה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() חחחח סתם בצחוק, תוסיף אותי:
tibia_tibia2@walla.co.il שאל מה שאתה צריך אני אסתום לך את כל החורים בידע אל תקח ברצינות את ההודעה הקודמת, הכל ברוח טובה.
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ארוחה אחרי אימון "חביתה+תה וסוצקי" חחחחח גדול גדול |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
חחחח קראתי באיזה אתר בחו"ל שזה די טוב לשתות תה אחרי אימון , קיצר לא משנה עזבו את התה :d המלצות למה כן לאכול ומה לא יתקבלו בברכה. Yoshi-Moto לאן להוסיף אותך : ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() עזוב אל תוסיף, שאל פה.
בקיצור.. מה זה מה לאכול מה לא? קרא את המאמר השלם לעלליה במאסה, קרא את המאמרים שבאתר, ותבנה לעצמך תפריט. תעלה א התפריט לפורום ותקבל תגובות בונות לשפר אותו.
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תגידו אם אני מתאמן כנגד משקל הגוף זה גם טוב שאני יאכל הרבה או שאני צריך לאכול רגיל למה אני אשמין ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
ברור שלא לאכול שטויות, צריך כמות מסויימת של חלבונים, פחמימות ושומנים. הסבר על רגל אחת.
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() גבר,לך תתאמן כמו בנאדם במכון.
תאכל פחמימות חלבונים ושמונים איכותיים בצורה מאוזנת ותאומת לתפריט,הכי חשוב-מאמרים. דג' לפחמימות:פיתות,לחם,פסטה,אורז,שיבולת שועל,תירס וכו' וכו' חלבונים:טונה,עופות ובשר,גבינות ומוצרי חלב לסוגיהם,ביצים וכד' שומן איכותי:חומוס,טחינה(שומשם),זרעי פשתן,אומגה 3 וכו' יאללה אחי לעבודה! ועזוב אותך מתה ויסצוקי! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גנטיקה. גדילה באימון נגד משקל גוף זה גנטיקה + תזונה. יש אנשים שהגירוי הזה מספיק בשבילם, יש כאלה שלא. תשמין אתה לא. בתנאי שאתה אוכל טוב. כמובן שהאימון לוקח חלק בכמה קלוריות אתה צריך לאכול ביום. אני משער שעם אימון פחות עצים כמו שאתה מתכנן לעשות (כנגד משקל גוף בבית) ישרוף לך פחות קלוריות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |