|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() לכל אחד יש תרגיל שהוא מרגיש שהכי עזר לו להיתקדם קדימה ,שהכי דחף אותו מבחינת הישגים
מה שלכם ? אצלי זה לא תרגיל אחד אלא שניים דד ליפט וbent Over Rows ,שפשוט שינו את כל המבנה שלי לגמרי ,הבדל של יום לילה אחרי כמה חודשים בודדים שהכנסתי את התרגילים הללו לתוכנית האימונים שלי ,עד היום שניהם נכס צאן ברזל באימונים שלי והם לא הולכים לשום מקום.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי תרגיל אחד שאני מרגיש שהוא הכי עובד עליי, אבל לדעתי מה ששינה אותי הכי הרבה זה- מתח ולחיצת כתפיים (בדאמבלים או במוט, לא ממש משנה).
עד עכשיו לא הייתי עובד על רגליים עם משקולות, אבל לא מזמן התחלתי, ומאז שהתחלתי הסקוואט הוא התרגיל האהוב עליי. ביום של האימוני רגליים אני יושן אח"כ כמו תינוק ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אצלי זה מכרעים (Lunges) או בהליכה או בעמידה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אממ מבחינה של כתפיים? נראה לי שהרחקת ידיים לצדדים (לא יודע איך קוראים לזה חח)
והרמת מוט W לפנים (תרגיל שאני ממש אוהב) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מתח ומקבילים
שני אלה עובדים עלי כל כך טוב, אני מרגיש שאני לא צריך עוד שום תרגיל לגוף העליון שכשאני עושה אותם בעיקר מקבילים
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולחיצות חזה בדאמבלים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() סקוואט
לפני שהתחלתי עם הסקוואט לא הייתי גודל כמעט ברגליים איך שהתחלתי עם הסקוואט הרגליים שלי לא מפסיקים לגדול
![]() |
#9 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
בהחלט תרגיל שעושה הבדל ![]() אפשר לספור על אחת בערך את האנשים שהצליחו לגדל רגליים ששוות משהו בלי סקוואטים.
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ששמתי תרגיל ראשון לחיצת חזה עליון במוט עזר מאוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() האמת שגם אני גדלתי בטירוף ברגליים מאז שהתחלתי סקוואטים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
זה התרגיל שגומר אותי, כמה דרופ-סט של הרחקות כתף ואני לא מסוגל להרים את הבקבוק מים כדי לשתות... זה התרגיל שהוציא לי את הכתפיים ונתן "מסגרת" יפה לגוף. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() אין על הטיבר.
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() כן אהה טי בר אחד התרגילים..יום אחד החלטתי שאני שם הרבה משקל והצלחתי ומאז המשקלים רק עולים וככה פתאום גם בבנט אובר עלו המשקלים..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() הרחקת כתפיים לצדדים
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() ברור שלחיצת חזה במוט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() לחיצה צרפתית!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() דרוף סט של הרחקת כתף וכפיפת מרפקים ובשניהם דגש לאקצנטרי אחריהם אני מרגישה שיש לי פרקינסון חצי שעה חח
![]() |
#19 |
|
![]() מקבילים ללא ספק..
כעקרון 2 תרגילי משקל גוף שאני הכי חושב שיכולים לעשות את ההבדל לכולם זה מקבילים ומתח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() ^
מסכים איתך 100% אני חושב שהם כל כך טובים בגלל שהם מצד אחד עובדים על הרבה שרירים ומצד שני הטכניקה שלהם מאוד פשוטה וקלה לביצוע ככה שלא צריך להסתבך עם גב תחתון, ויציבות ואז אפשר להעמיס מלאאא משקל!
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |