|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() חביבי ... גם אני לא אהבתי את רבין , ואפילו איכלתי למותו כמה פעמים בעבר הרחוק
אבל תן כבוד לבן אדם שאמנם הדיעות שלו היו די הרסניות , אבל הוא נתן למדינה הזאת יותר מאשר אתה תיתן ב123213 תקופות חיים |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מאיפה אתה יודע ? אני לא יתן כבוד לאדם שבעיקבות הסכמים שהוא חתם עליהם הביאו לרצח של 1500 יהודים במהלך כמה שנים ובנוסף הוא חימש והביא 50 אלף מחבלים לשטחים כבוד אליו ? אין לי הוא נתן למדינה יותר ממה שאני נתתי? אולי בינתיים נחיה וניראה אתה לא ידע מה יצא ממני |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() רן, אני אשמח אם תוכל להשאיר לי מסנג'ר..
סוזוקי, הוא היה רמטכ"ל במלחמת ששת הימים - אתה חושב שזאת לא היתה תרומה חשובה למדינת ישראל? התרומה שלו לא הסתכמה בהסכמי אוסלו, אל תהיה מגוחך, הוא עשה המון בחיים שלו ומגיעים לו כבוד והערכה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
יותר מזה אני לא ארחיב, כבר הסתבכתי פעם על דיבורים מעין אלו ואני פשוט אשתוק. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() על מה אתם מדברים? הוא היה בהגנה, מג"ד בפלמ"ח, השתתף במלחמת השחרור בתור מח"ט, היה אלוף פיקוד צפון, רמטכ"ל במלחמת ששת הימים, שגריר ישראל בארה"ב, ראש ממשלה בשתי קדנציות, שר הבטחון.. איך אתם בכלל מסוגלים להיות כאלה צרי עין וסניליים ולזכור רק את הסכם אוסלו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רמטכ"ל בששת הימים אבל הוא היתמוטט אז וגם אז חיפו עליו המון ביכרים במטכ"ל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סלח לי יש לי הרבה מה לומר על הפלמ"ח ועל ההגנה אבל אתה צודק מגיע לו כבוד אבל אותו כבוד גם נירמס בעיקבות הסכמי אוסלו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() התמוטט לפני, במהלך המלחמה הוא תפקד לחלוטין. חוץ מזה שהוא עשה עוד המון דברים כמו שפרטתי. להגיד שהסכם אחד משכיח את כל מה שהוא עשה זאת הגזמה בוטה. חשוב לזכור גם שהסכמי שלום זו לא החלטה בלעדית של אדם אחד, היה צריך להיות לזה רוב בכנסת, אז כנראה שההסכם לא היה כזה גרוע בתור הסכם - הבעיה היתה הפרות שלו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() ומשה יש עדויות שהוא גם נטש חיילים שלו למות ושאני לא יתחיל להזכיר את ירי על היהודים
ועל תקפית אנשי האצ"ל ורק בזכות בגין נימנעה מלחמת אחים אבל היא לא נימנעה לגמרי היא רק נידחתה מלחמת אחים קרובה מאוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה צריך ליראות תתוכנית בערוץ ההיסטוריה שאמרו שהוא היה בובה במלחמה הזאתי והאלופים שלו חיפו עליו בהמון דברים זה לא הגזמה ההסכם היה מאוד גרוע ויתור על רמת הגולן חלוקת ירושליים ועוד וגם הוא לא האשם היחדי אתה צודק יש יותר גרועים ממנו כמו יוסי ביילין ושמעון פרס שעד הסכם אוסלו תרם המון למדינה אבל ב17 שנה האחרונות הוא רק הורס והורס ושאני לא יזכיר את אפלית המיזרחים שהיה שוטף לה בתור תלמידו של בין גוריון |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל
|
![]() איזה חולרות איזה זבלים... איזה בעסה עוד מעט נגמרת לי המיוחדת אני חוזר לעזה לטחון כמו מנייאק.... אני יראה לערבושים האלה אני ילמד אותם לקח בני זונות כל עצור שיגיע לבסיס אני מוריד לו 7 כאפות לראש
![]() |
#32 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אותי רק מעניין איך המדינה תגיב... לעזאזל
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() אח שלי מסיים שם טירונות היום. במזל הוא לא נפצע
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() זה כבר עלה ל 69 פצועים ו 4 אנוש ...
תגובה היחידה זה ניתוק החשמל ניתוק הקשר איתם וליהכנס באמאמא שלהם
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() זה נפל ליד האוהל של חבר שלי,הוא סיים היום טירונות,הרוב שם נפגעי הלם,גם הוא קצת בהלם,ב2 בלילה באמצע השינה להרגיש דבר כזה,אפשר לחרבן מרוב פחד..הוא אמר לי יש איזה 2/3 שנקטעו להם איברים בגוף,ועוד כמה שפצועים בינוני,והרוב קל/הלם
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וגם זה היה היום האחרון לטירונות
![]() |
![]() |
#39 |
Banned
|
![]() בונא,צריך לעשות משהו נגד זה.
זה לא בסדר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |