|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() גלעד תעשה כמוני: תתעלם מאשכולות דפוקים ותתייחס רק במקומות שנראים לך.
אל תשכח מה רשמת לי ממש לא מזמן כאשר אני שקלתי לפרוש... חוץ מזה תוך שעה יעלו כאן תמונות עדכניות שלי ושל אלכס ודניאל ברק, אז מה, אתה רוצה להגיד שלא תגיב על זה? ![]()
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() רציתי להרוג אותך בגלל הכותרת
מה קרה אח שלי לא הבנתי מה עצבן אותך ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#45 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() דרך האתר הזה הכרתי חברים נהדרים כמו גלעד יואב טל ולאחרונה דניאל ברק, שהוא בחור נהדר.
דרך האתר אני מדבר אל מאות באדי בילדרים שהם אמנם פאסיביים מבחינת השתתפות כאן - אבל קוראחם כל מילה. אני לא מתבייש להגיד שבזכות המעמד שלי כאן והבמה שניתנת לי, אני סוג של מוביל דעת קהל, ובתחרויות קיבלתי הרבה מאוד תגובות מאנשים שחיזקו אותי. אני גם רואה בהשתתפותי כאן תרומה לחברי הטוב גיל גרנות. אז לוותר על כל זה? בגלל כמה ילדים שפותחים אשכולות לא לעניין? הפתרון הוא להגיב רק באשכולות רלוונטיים על תחרויות. להגיד תודה לח'ברה שמתאמצים להעלות כאן לינקים לתמונות של מקצוענים, ולהגיד פה ושם מילה טובה למי שמגיע לו בזירת הגולשים. תישאר אחי, אל תלך. ולגבי האשכול תמונות המובטח...סבלנות דניאל מעלה אותו ממש עוד מעט - ויש למה לצפות!
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה יש חבר'ה ענקיים שהם לא מוזרקים (איפה עומר) עכשיו כן , ניגרי צדק עם התגובה שלו אני יעשה בדיוק ככה... חוץ מזה אני נמשך ל elevation ;] חח סתם ..לא יודע למה הוא שונא אותי אפילו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
|
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() גלעד עדיין לא הבנתי מה קרה אחי?
![]() |
![]() |
![]() |