|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
חבר פעיל
|
![]() אתם מדברים על מאור זרדז שעשה 3 שנים מלאות בצבא ללא אימונים, נכון?תחשבו מה הוא היה יכול להיות עכשיו, עם ה3 שנות אימונים שהוא פיספס כביכול..בקרבי רוב הסיכויים שהחייל לא יתאמן בחדרי הכושר שנמצאים בבסיס ,אלא אם כן הוא בסיירות ..ותמיד,אבל תמידדד ימצאו לך מה לעשות שלא יהיה לך שנייה מנוחה..שלא תחשבו שאני בעד השתמטות אבל אני בעד להתקמבן על בסיס עם מכון כושר בין אם אתה קרבי או לא קרבי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מבין את זה את כל הצער שבדבר הזה בגלל שבמדינה שלנו לא שמים זיין על ספורטאים לא משנה מאיפה היה צריך לעשות לו כמו שעושים לשחקני כדורגל אבל כל זאת אני מעריץ אותו על זה כי גם אם כל האהבה שלו לבאדי בילדינג הוא ויתר על 3 שנים יקרות מאוד לתחום שהוא רוצה להצליח בו כדי ליתרום משהו למדינה וזה אומר עליו משהו בתור בנאדם ובתור יהודי שאוהב את העם שלו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() אל תפרוששש:
![]()
![]() |
#85 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה בכל דבר שתעשה אחרי זה .
כשתחזור יהיה לך את הניסיון שיש לך עכשיו ויהיה לך יותר קל להגיע למטרה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
חבר פעיל
|
![]() חבל אחי ..אבל בכל זאת תשמור על מסה ועל הגוף שלך
![]() |
![]() |
#87 |
הושעה
|
![]() האמת שלשמור על תזונה בצבא זה יותר קל ממה שחשבתי... בהתחלה חשבתי שהרבה יותר קל לעשות חיטוב בצבא כי אין הרבה זמן לאכול כמו בתקופת הביה"ס. אוי, כמה שטעיתי... הבנתי שבביה"ס אין חדר אוכל, אין זמן מוקצב לאכילה מסודרת, אין את התקציב. מה גם שההפסקות קצרות ובשיעורים אי אפשר לאכול. הקטע שבחיטוב צריך להתבסס כמעט 100% על האוכל שלך. היה לי קטע כזה לפני הגיוס - חשבתי שאני כבן אדם שצריך לאכול הרבה מרוויח בצבא את התזונה בחינם. בגלל שבחודש הראשון הייתי בתפריט חיטוב והשתמשתי באוכל שלי התאכזבתי לגלות שלא כך היה הדבר. אבל עכשיו, כשניסתי לעבור לתפריט מסה (ובמסה, כמו שאתם יודעים יש הרבה יותר כיוונים ואפשרויות מבחיטוב - שבו צריך ללכת לפי "קו" קבוע מראש) בכל זאת הבנתי שבעניין התזונה הרווחתי. בן אדם שלא מתאמן ולא צריך לבזבז הרבה כסף על אוכל חוסך פה ושם על אוכל, אבל אני, בתור בן אדם שזקוק להרבה אוכל במסה חוסך פשוט המון ככה. בצבא אני פשוט יכול לאכול כמה גבינה, לחם, אורז, ביצים ויוגורטים שאני רוצה בלי לבזבז אגורה. כמובן שאי אפשר להתבסס רק על אוכל צבאי, אבל להשלים פה ושם עם אוכל שלי זו ממש לא בעיה.
![]() |
#88 |
מושעה
|
![]() וולאק אנטון יש לך קו מחשבה כמו שאני אוהב.
בכל דבר למצוא איזה יתרון קטן שיעזור לך להתקדם.. מוניטין יא קרנף |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
חבר פעיל
|
![]() בדיוק ככה לנצל הכל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Banned
|
![]() אליאב תחבר לאיי סי קיו.
יום שני אתה אצלי אתה זוכר? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
זה כדאי!
![]() |
![]() |
#92 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד על האומץ.
אני הייתי באותו מצב כמו שלך אבל לא עזבתי, המשכתי להתאמן בצבא ולאכול נכון(למרות שזה נורא קשה). |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"אם אתה לא יכול להשתלט על המצב, אז תשנה את הגישה שלך אליו" משהו כזה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
חבר פעיל
|
![]() שירבו אנשים כמוך במדינה שלנו שמוכנים להקריב כל כך הרבה בשביל המדינה כל הכבוד אני בטוח שתחזור בגדול המון בהצלחה בכל דרך שתבחר
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
מכבד את זה המון |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
|
![]() אחי אתה עושה החלטה נכונה ואני גאה בך אני חושב שמי שמשתמט מהצבא צריך פשוט לגרש אותו מהארץ למה שאני נגיד יבזבז 3 שנים מהחיים שלי בשביל הצבא והוא לא אין שום סיבה שהוא יחיה פה שחיילים מגנים עליו נראה אותו חי בארץ אחרת שכל מקום שהוא ילך יעשו לו פרצופים כי יהודי זאת הארץ שלנו וצריך לשמור עליה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
|
![]() ציטוט:
תיקון קטן : אני לא יהודי אחי ..אבל בכל זאת אני נאמן למדינה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
חבר פעיל
|
![]() סולימן כל הכבוד.
אני חושב שאתה ממש ראוי להערכה, גם אני בתור אחד שכבר השתחרר מהצבא והיה לוחם חושב שאתה עושה החלטה נכונה מאין כמוה, צא לשירות בשלום והעיקר שתחזור בריא ושלם. תתרום כמה שתוכל ותאמין לי שאחרי שלוש שנים אתה תשתחרר ולא תאמין כמה מהר חוזרים. וחוץ מזה, תאמין לי ששחיף אתה לא תהיה אתה תעשה המון פק"לים במסלול והמון עבודה אירובית ואח"כ אם תעלה לפלוגה ותיקה או שתישאר באחד הבסיסים או המוצבים תגלה שבהרבה מהם יש חדרי כושר. אולי לא GOLD'S GYM אבל בהחלט מספיק למי שרוצה ויודע איך להתאמן. אני מאחל לך המון בהצלחה וכמו שכבר כתבתי לך בשרשור קודם - תהנה כמה שיותר עד הגיוס, תצא, תבלה ותעשה חיים בזמן הזה ואני בטוח שמתישהו נשמע את השם שלך על אחת הבמות של פיתוח הגוף. בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
חבר פעיל
|
![]() סוליקו אחי אתה תותח, יש לך את אחד הגופות היותר יפים שיש בקרב חברי הפורום.
המון הצלחה בצבא ובכל ושנה טובה ומוצלחת .