|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
תמונות שלי (מחפש עצות לשיפור)
1.78, בערך 70 ק"ג. משהו כמו 15 אחוזי שומן?
אני מרגיש חוסר פרופורציה בגוף ![]() בעיקר שהארבע ראשי יותר גדול מכל שאר הגוף שלי (גם מפלג הגוף העליון וגם מהתאומים הקטנים), אולי כדאי להפסיק להתאמן על הארבע ראשי? הישבן שהוא יחסית גדול, לעומת הגב התחתון שבו אני שחיף - זה יוצר חוסר פרופורציה. החזה שנראה סביר מקדימה, אבל חסר נפח לגמרי מהצד - נראה לי שהחזה העליון לא מפותח בעליל. בקיצור - אני יודע שאני מעאפן ![]() אבל אני רוצה עצות ממוקדות לגבי מה כדאי לשפר ואיך! תודה. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ועוד 2 עם דגש על איזור הרגליים:
![]() ![]()
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה נראה יחסית על אחוז שומן נמוך, אמות שעירות.
הייתי מחטב טיפה בשביל להוריד את השכבה המציקה של השומן באיזור התחתון של הבטן ונותן במאסה לפנים אחרי זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל
|
![]() מעיון קל בתמונות קודם כל אני רואה שהגב ממש חסר אצלך... אולי הכי בלט לי לעיין החיסרון שלו
אהבתי תאלכסונים שלך... הם הרבה יותר בולטים מהישר ביטני.. כמו כן עבודה על חזה ויד אחורית יותר נדרשים... תן לי קצת נתונים כלליים עלייךך של הקפים זמן שאתה מתאמן ואינטנסיביות שנוכל לפרט יותר
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אמות אכן שעירות
![]() אכן. האלכסונים אצלי מאוד בולטים מאז ומתמיד. לפחות דבר אחד טוב בגנטיקה שלי... מצד שני, החלק של הבטן שמתחת לטבור מאוד קשיח ובולט אצלי מאז ומתמיד, ואני חושב שלא מדובר על שומן. זה היה כך גם כשהייתי יותר רזה (ראה תמונה בסמלון שלי). הבנתי שזה ממש חרא כאשר מחטבים. הקוביות קצת נעלמו כי השמנתי טיפטיפה לאחרונה - עליה במאסה. מדידות (שלי, לא מקצועיות): היקף אמה 29 היקף זרוע 33.5 היקף חזה 102.5 היקף מותניים 88 היקף מותניים בחלק הצר (מעל הטבור) 80 היקף ירך 58 היקף שוק 34 בשנה האחרונה אני בעליה במאסה - מתאמן 3 פעמים בשבוע על חזה, גב, יד קדמית ואחורית, רגל, תאומים, וכתפיים. לא מתאמן על בטן ולא עושה אירובי. כמו שאתם רואים, ההתפתחות במאסה לא משהו, אני משתדל לעבוד על זה. עשיתי 2 תוכניות HST לאחרונה, ואני שוקל לחזור ל-AB/ABC. עצות? מה לעשות לגבי הארבע-ראשי? מה לעשות לגבי החוסר פרופורציה גב תחתון - ישבן? (זה בולט יותר בלי תחתונים O- ![]()
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אחיי תעשה במסה....ותעבוד יותר על חיטוב הגוף...
תוסיף עוד אימונים.... עבודה קשה.. :p ובהצלחה אחיי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר לריבועים מתחת לדובר ידוע שהריבועים שם נמצאים מתחת ל2 שרירים ועל כן הכי קשה לראות אותם צריך להיות חטוב מאוד שיבלטו כמו שצריך.... בנוגע לארבע ראשי אם אתה כל כך מוטרד ממנו אתה יכול להוריד עצימות במטרה לשמר אותו ולאזן עם שאר הגוף... כמו כן עושה רושם שרוב אחוזי השומן שלך מתרכזים בישבן ומכן לדעתי נובעת חוסר הפרופורציה... תתחיל להתאמן על בטן היא שריר כמו כל שריר... אם לא תתאמן עליה זה גם יפגע בפרופורציה... כמו כן הייתי משלב פעמיים בשבוע כ20-30 דקות אירובי... דבר שלא יפגע לך בשריר וישפר את המראה הכללי בהתאם לתזונה נקיה ככל שניתן...
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי מה שקורה כאן זה שהשריר שלך באיזור התחתון של הבטן יותר מאסיבי והישר בטני מהקוביות, תצטרך לנסות לאזן ביניהם (עבודה מאסיבית על הבטן?), זו רק השערה.
בקשר לhst, אני במקומך הייתי פורש ממנה דחוף, העליה במשקלים בה אולי עוד איכשהו קוראת אבל מבחינת מאסה, לפחות על חבר שלי ועוד על כמה שאני מכיר, לא הייתה עליה כלל. אם אתה לא אחד שרגיש לשומן וכל החרטא, אז תדפוק איזה עליה רצינית, מבחינת תכנית אימונים Ab או Abc כמו שציינת לדעתי יעשו תעבודה, כמובן עם שילוב של תזונה נכונה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() הזין נראה מפגר אחרי שאר הגוף אחי !!!!!! תתחיל לזיין בקצב ולחרבן בעמידה
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מסה אחי תן גם דגש לגב
ותאומים יש לך ממש רגלים קטנות באיזה התאומים
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() איזה חבילה ישך סחתין
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
:):):):) סממית ימטורף חחח הרגת אותי
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() פששש אחי קבל ח"ח על התמונות....צריך לקחת דוגמה ממנו וככה להעלות תמונות באיכות טוב ובכמה פוזות טובות ככה צריך!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל הRECTUS ABDOMINIS הוא "ראש" אחד, ושום שריר אחר אינו מכסה אותו. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() ואללאק אתם. הרגתם אותי :laugh:
תפסיקו להסתכל לי על החבילה! זה שמור לחברה שלי... תנו בבקשה הערות לעניין! ![]() גב - דורש שיפור דחוף, הבנתי. תאומים - כנ"ל. האם כדאי באמצעות מכשירים, או ריצה\פעילות אחרת? מה לגבי אזור הישבן-גב תחתון? הישבן יחסית גם שרירי וגם שמן. מה מפריע לכם כשאתם מסתכלים על הגוף בפרופיל מהצד. ויש כאן עוד מישהו שחושב שאני צריך לחטב כרגע? כי לדעתי עדיף להשקיע במאסה כרגע ולחטב לפני הקיץ הבא.
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אל תתמקד במקום אחד שפר הכול ... ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() תנסה לשפר הכל.. כי אפשר לראות שאתה שחיף.. בנוגע לארבע ראשי שלך יכול להיות שזה גנטי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, תן במאסה, חזה גם צריך , ובעיקר הכל, יתאזן לאט לאט ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() סה"כ נראה סבבה.
לדעתי... תחזק גב, תן לו דגש רציני הוא מפגר מאחור. יד אחורית וכתפיים, שפר אותם. יש לך מותניים יחסית רחבות, אז תעבוד על ה-v. רגליים, חכה קצת עם זה. תן קודם דגש לפלג גוף עליון בגלל המותניים שלך. אה, ותוריד שיערות מכל המקומות שייראה סביר...
Love The Pain - He Will Remind You That Youre Still Alive השואומי שלי:http://www.showme.co.il/profile.asp?u=darkangel2k פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי: http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() טוב, אני חושב שאעבור לתוכנית Abc, אוסיף אימוני בטן, גב תחתון וישבן (לא נגעתי באלו כבר המון זמן), ואפחית בכמות הסקוואטים כדי למנוע ניפוח יתר.
אמשיך בעליה במאסה עוד חצי שנה... ואז חיטוב לקראת הקיץ. מה דעתכם על? יום A: חזה, יד קדמית, כתף, 5 דקות בטן יום B: גב עליון ותחתון, יד אחורית, 5 דקות בטן יום C: סקוואטים (קצת), תאומים, ישבן, 5 דקות בטן (אפרסם תוכנית מפורטת בפורום המתאים ברגע שאצור אחת) מה דעתכם?