ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 28-08-07, 01:51   #1
הכומר
חבר מתחיל

ברירת מחדל טוב, אני צריך דעה אמיתית האם אני אצליח?

שלום, חדש כאן...
טוב אז ככה,

אני עולה לי'ב בינואר יש יום סיירות.
מכתה ז-ט הייתי שחקן חזק כדורסל כדורגל ריצות באלאגנים ואז נדפקתי עם עישון ועכשיו אני לא בכושר,

נירשמתי למכון לפני שבועיים ועשו לי תוכנית רצחנית כלומר A-b ארבע פעמים בשבוע + פעמיים לבוא למכון ופשוט לעשות ריצה של 5-6 קילומטר.

עכשיו עד ינואר זה בערך 4-5 חודשים, נראה לכם שאני יכול להגיע לכושר מספיק טוב כדי לעבור את הגיבוש ולהגיע לגיבוש סיירת מטכל? אם לא נתתי מספיק נתונים תגידו לי ואני ארשום.

צריך דעה אמיתית על זה..
הכומר.
הכומר מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-08-07, 04:17   #2
Dubano
חבר פעיל

לא ...

אבל אתה יכול להגיע להיישיגים יפים מאוד
תן הכי טוב שלך ואם לא תגיע תדע שעשית הכי הרבה שהיה אפשר

go get them tiger

"With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. "
(Fight Club)
Dubano מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-08-07, 04:37   #3
הזברה
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הכרתי אנשים שהצליחו בפחות זמן. לא צריך להשתגע ,הרוב שם זה לבדוק איך אתה מגיב מנטלית כשמטרטרים אותך. אתה צריך לרוץ עם שקי חול על דיונות, לזחול ועוד כל מיני טירטורים אחרים.

אה ואגב ,המלצה שלי ,אל תעשה את זה. ראיתי אנשים שהרסו לגמרי את הבריאות שלהם בסיירות למיניהן. צה"ל לא יודע לאמן ובסופו של דבר, יש סיכוי טוב שתצא עם גוף הרוס, אוסגוד שלאטר בשתי הברכיים, כאבי גב כרוניים ובלי איזו פריבילגיה באזרחות (מטכ"ל הספיקה לייצר כמה וכמה נהגי אוטובוסים בקו שבין רחובות לירושליים).
המון אנשים באזרחות, אחרי שעזבו את הצבא וכבר התבגרו, לא מבינים למה הם עשו את זה וחלק מהם ממש יצאו שרוטים.

אם אתה רוצה לתרום, לך לקרבי רגיל, שמה תדפק חזק, אבל בסיירות הסקאלות הן אחרות לגמרי.
ישן 28-08-07, 08:02   #4
רומם אברבוך
חבר פעיל

כללי:: אשכנזי ועצבני

או סיירת, או ניירת.
ק. לוגיסטיקה במיל.
ישן 28-08-07, 09:11   #5
zrizi
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי הזברה
הכרתי אנשים שהצליחו בפחות זמן. לא צריך להשתגע ,הרוב שם זה לבדוק איך אתה מגיב מנטלית כשמטרטרים אותך. אתה צריך לרוץ עם שקי חול על דיונות, לזחול ועוד כל מיני טירטורים אחרים.

אה ואגב ,המלצה שלי ,אל תעשה את זה. ראיתי אנשים שהרסו לגמרי את הבריאות שלהם בסיירות למיניהן. צה"ל לא יודע לאמן ובסופו של דבר, יש סיכוי טוב שתצא עם גוף הרוס, אוסגוד שלאטר בשתי הברכיים, כאבי גב כרוניים ובלי איזו פריבילגיה באזרחות (מטכ"ל הספיקה לייצר כמה וכמה נהגי אוטובוסים בקו שבין רחובות לירושליים).
המון אנשים באזרחות, אחרי שעזבו את הצבא וכבר התבגרו, לא מבינים למה הם עשו את זה וחלק מהם ממש יצאו שרוטים.

אם אתה רוצה לתרום, לך לקרבי רגיל, שמה תדפק חזק, אבל בסיירות הסקאלות הן אחרות לגמרי.
אפשר לקבל אוסגוד שלאטר אחרי גיל ההתבגרות?
zrizi מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-08-07, 09:46   #6
look
חבר פעיל

הסמל האישי שלlook

ציטוט:
פורסם במקור על ידי רומם אברבוך
או סיירת, או ניירת.
ק. לוגיסטיקה במיל.
חחח אהבתי או סיירת או ניירת

אחי לך על זה
אני יודע שזה נשמע מטורף ושעוד יותר מטורף זה איך שאתה יוצא משם אבל זה חלום אחי
בנדוד שלי ילך לשייטת והיו לי קרובי משפחה שיצאו מהשייטת ומסיירת מטכל אחי אתה לא יודע זה גאווה לכל החיים

גם אם אתה תצא אפילו הומו בסופו של דבר יגידו לך יא הומו תגיד אז מה אני לפחות הייתי במטכל ולא תייקתי ניירות כל יום עד שש..
look מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-08-07, 11:10   #7
NSH
מושעה

בטח שאפשרי ב5 חודשים, אם תפסיק לעשן.
NSH מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-08-07, 12:28   #8
הזברה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי zrizi
אפשר לקבל אוסגוד שלאטר אחרי גיל ההתבגרות?
מתברר... יש הרבה אנשים שממשיכים לגדול עד גיל 21 .

בקשר ל"או סיירת ,או ניירת", די עם הקיצוניות. יש דברים שיש לי את הסיבות שלי לא לכתוב כאן(ולפני שתקפצו ,זה עיניין של אנשים שאני מכיר ומעריך, לא איתי).בוא נגיד שאם היית יודע מה הולך מאחורי המעטה הסודי של היחידות הללו, לא היית מתגייס לשם בחיים ויש סיכוי שאתה תצטער על זה עד סוף החיים.
ישן 28-08-07, 13:00   #9
V.G
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל V.G

די להיות כאילה!! קצת ציונות לא תזיק!! למה אתם חושבים שאני קורע את עצמי באימונים? בשביל להיות מר ישראל?! ממש ממש לא!! המטרה שלי היא לעבור את היום סיירות בינואר, לעבור או לפחות לסיים גיבוש מטכ"ל ולקבל גיבושון 669 ולסיים אותו בהצלחה! וכן במקביל אני עובר מיונים לחיל המודעין גם כן...ואני לא יודע לאן אני אלך במידה ואני מתקבל ל669 וגם למשהו מאוד מסויים במודעין... ה669 זה חלום ובמודעין הצבא באמת צריך אותי... כי יש שם דברים שאני יכול לעשות שמעטים מסוגלים ואז אני אצטרך להחליט בין הגשמת החלום לתרומה למדינה (את המבחנים ליחידה הזו במודעין עברתי אני ממתין לראיון...) אז נכון אני מתאמן לסיירת ומתמיין בינתיים לניירת (לא ממש ניירת אבל ניחה) אבל הכל לטובת צה"ל ובלי מחשבה עומללה של אוי אם אני אהיה קרבי אני אאבד קצת מאסת שריר... כי השרירים אצלנ הם אמצאי ולא מטרה!!! ואני הייתי מת לראות את הבודיבילדרים שפה נתחנים בסיירות כי מבחינה פיזית הם כולם אנשים חזקים רק חבל שמבחינה נפשית חלק פה פשוט כמו קוקסינלים... לא מוכנים להקריב כמה שנים מהחיים שלהם בשביל המדינה בה הם חיים!!! פשוט עלוב לדעתי

אגב אחי (כותב ההודעה) אם תאמין אתה תצליח... 4 חודשים זה מספיק זמן כי עוברים יום סיירות עם כוח הרצון ולא עם הכוח פיזי...

מאסההה!!!

קלטו כבר יש אנשים שמנים ויש כאלה שהם פשוט במאסה!!
יש חטובים ויש שחיפים!!!
אז לכל השחיפים בעולם חלאס לחוש משהו! כי אתם לא!!
V.G מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-08-07, 13:39   #10
הזברה

ציטוט:
אוי אם אני אהיה קרבי אני אאבד קצת מאסת שריר
תשנה את זה ,ל"אוי אני יסיים עם שתי פריצות דיסק בגב", "אוי ,אני הולך לפוגע לעצמי אנושות בבריאות".

אני מאוד שונא לכתוב בטון מתנשא ,זה לא כלי משכנע , אבל שיהיה.

תאמין לי ,אתם כרגע עדיין ילדים ואתם חושבים שזה כבוד גדול לשרת ביחידות האלו. אם היית יודע קצת יותר ,לא היית נכנס לזה בחיים. די עם הפטריוטיות, תבחר את הדרך שלך בשכל, תדע ותברר לאן אתה הולך ומול מה אתה עומד. כל המורהלים ,מצטערים בסוף על ההחלטות שלהם כשהם נתקלים במערכת דבילית ,עם קצינים מושחתים והתעללות נפשית וגופנית, שלא קשורה לצרכים בקרב, אלה למחסור בתנאים בסיסיים ובחוסר אכפתיות. לפחות ,אם אתה מתעקש לתרום, תחפש אנשים שעברו את זה ותדבר איתם, אל תבחר משהו בצורה עיוורת.

אה וביחידות המובחרות , מה שכתבתי פה בהודעה, עוד נחשב גן עדן.
ישן 28-08-07, 15:33   #11
הכומר
חבר מתחיל

אני שמעתי את כל הסיפורים ולמרות שאני יכול להתקבל לדברים שיעזרו לי מאוד בהמשך החיים(יחידות מחשבים למיניהן בהתחשב בזה שאני עובד בחברת בניית אתרים ובניית תוכנות מחשב אז אני בטח אוכל להיכנס לזה.
אבל זה אומר שאני צריך להוריד פרופיל, אחרת אין סיכוי שאני לא אגיע לקרבי ואם כבר קרבי אז הכי קרבי שאפשר לא?
למה לא לשאוף הכי גבוהה שאפשר?

"הזברה" לכל אחד יש את הדעות שלו ו-וואלה אני מכבד את הדעה שלך, ואני גם מכיר הרבה סיפורים, כל המשפחה שלי נגד זה שאני בכלל אחזיר נשק, מצידם הם יסדרו אותי לכל החיים רק שאני אצא מהצבא או שאני אהיה לפחות בקרייה או משהו.
אין לי מה ללכת לקרייה שאני יכול לתרום, כמו שאחרים תורמים ואחרים מגיעים ליחידות מובחרות ומתים בשביל הארץ ובשביל להגן אני לא מתכוון להיות זה שיוריד פרופיל בשביל שיתנו לי עבודת ניירת שתגן עלי מיריות מכאבים או מה שזה לא יהיה, בשביל זה אני מתאמן כדי שאני אוכל לעמוד בתנאים האלה.
ברור שאם אני לא יעבור אני אלך ליחידות הרגילות כי גם הם יחידות לכל דבר.
ולכל אלו שמשתמטים(לא אומר אתם חס וחס כן?) יש לי אפשרות להוריד פרופיל על אלרגיה שיש לי(אני אלרגי לחלב) אמרו לי שזה יכול להוריד לי ל72 (שזה גם קרבי) או אפילו ל64.
הכומר מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-08-07, 15:38   #12
zrizi
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי הכומר
אני שמעתי את כל הסיפורים ולמרות שאני יכול להתקבל לדברים שיעזרו לי מאוד בהמשך החיים(יחידות מחשבים למיניהן בהתחשב בזה שאני עובד בחברת בניית אתרים ובניית תוכנות מחשב אז אני בטח אוכל להיכנס לזה.
אבל זה אומר שאני צריך להוריד פרופיל, אחרת אין סיכוי שאני לא אגיע לקרבי ואם כבר קרבי אז הכי קרבי שאפשר לא?
למה לא לשאוף הכי גבוהה שאפשר?

"הזברה" לכל אחד יש את הדעות שלו ו-וואלה אני מכבד את הדעה שלך, ואני גם מכיר הרבה סיפורים, כל המשפחה שלי נגד זה שאני בכלל אחזיר נשק, מצידם הם יסדרו אותי לכל החיים רק שאני אצא מהצבא או שאני אהיה לפחות בקרייה או משהו.
אין לי מה ללכת לקרייה שאני יכול לתרום, כמו שאחרים תורמים ואחרים מגיעים ליחידות מובחרות ומתים בשביל הארץ ובשביל להגן אני לא מתכוון להיות זה שיוריד פרופיל בשביל שיתנו לי עבודת ניירת שתגן עלי מיריות מכאבים או מה שזה לא יהיה, בשביל זה אני מתאמן כדי שאני אוכל לעמוד בתנאים האלה.
ברור שאם אני לא יעבור אני אלך ליחידות הרגילות כי גם הם יחידות לכל דבר.
ולכל אלו שמשתמטים(לא אומר אתם חס וחס כן?) יש לי אפשרות להוריד פרופיל על אלרגיה שיש לי(אני אלרגי לחלב) אמרו לי שזה יכול להוריד לי ל72 (שזה גם קרבי) או אפילו ל64.
סתם חרטא לא יורידו לך על זה אני אלרגי לפול (g.6.p.d) ולא הורידו לי על זה ויש פול בצבא
zrizi מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה