|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
משתמש ותיק
|
![]() אחי אחלה גוף רק תן דגש חזק לרגליים......
|
![]() |
![]() |
#82 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#83 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#84 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#85 |
Banned
|
![]() זאת אחלה עבודה אם יש לך גוף כזה
|
![]() |
![]() |
#86 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ועצה קטנה אל תיתיחס פה לכמה אנשים שאני לא יכתוב תכינוי שלהם יש תמיד את אלה שמחפשים תרע באנשים ותמיד מבאים בקטנות אל תיתיחס אליהם אני גם תמיד רציתי לצאת למועדנים אבל אני ביישן מאוד וזה מזה מבאס אותי לא שיש לי במה להיתבאס טוב עזוב ![]() וחוץ מזה אחי אני גם בדעה כמוך ריקוד זה אומנות !!!! תמיד רציתי לילמוד אבל כרגע אין לי זמן ואין לי שקל על התחת ואני גם עובד עבודה שחורה ![]() כל מקרה אחי המון המון בהצלחה גם בעבודה וגם בתחום שאתה רוצה להיות בו באמת בהצלחה [ נב: מקווה שתצליח להבין מה כתבתי בלי הפסקים וזה אני יש לי בעיה בקטע הזה רק תעבוד רגליים !!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
#87 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בן כמה אתה Fff?
#88 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#89 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה , שוב - אני ראיתי אותך לא פעם אחת במציאות (לפני כחודש לפי מה שזכור לי) והיד שלך ממש לא נראית 40 , למען האמת בלי כוונה לפגוע בך הגוף נראה הרבה פחות מסיבי ממה שהוא בתמונות... עריכה : יש לך הגנטיקה הכי טובה שראיתי בחיים שלי , (אני מדבר אל כולם פה) אתה שותה אלכוהול , יוצא למועדונים כל החיים , מבלה ועושה שאר שטויות... שלא נדבר על תזונה לא נכונה (ואני בטוח שהתזונה שלך ממש לא נכונה) ואתה עדיין שומר על אחוז שומן נמוך...יפה , בהצלחה בהמשך נ.ב - מאיר ... לא? |
|
![]() |
![]() |
#90 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#91 | |