|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
הושעה
|
![]() לא יודע מה איתכם, אבל אחד הדברים שנותנים לי הכי הרבה מוטיבציה הוא סרטי אקשן ישנים וטובים עם ארנולד, ז'אן קלוד, דולף, סילבסטר ואחרים... התחלתי להתאמן בגללם והערצתי את כל העניין הזה בצורה אובססיבית כשהייתי ילד קטן. אני מסתכל אחורה ומרגיש גאה שבמובנים מסוימים הפכתי את עצמי למשהו שכל כך הערצתי כילד.
מה גם שאיכשהו הסרטים האלה (שהעלילה בחלקם די מגוחכת חייבים להגיד) נותנים הרבה יותר מוטיבציה מסרטי בודיבילדרים משעממים. קליפ על ספורט הדמים, הסרט שבשבועות האחרונים נותן לי הכי הרבה מוטיבציה: http://youtube.com/watch?v=YGdGHJuKxAk
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני אוהב מאוד המטרה שלי זה גוף כמו ואן דם בשיא או משהו קרוב לזה חחח חלום רחוק
ספורט המדמים חרשתי עליו 14432 פעמים |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]()
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() סטריט פייטר עם וואן דםםם
למישהו יש קישור לסרט איכות דיוידי עם כתוביות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
AC/DC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() [QUOTE/]מה גם שאיכשהו הסרטים האלה (שהעלילה בחלקם די מגוחכת חייבים להגיד) נותנים הרבה יותר מוטיבציה מסרטי בודיבילדרים משעממים.
קליפ על ספורט הדמים, הסרט שבשבועות האחרונים נותן לי הכי הרבה מוטיבציה: http://youtube.com/watch?v=YGdGHJuKxAk[/quote] קליפ יפה! גם פוסט נחמד ביותר! מה שמטופש זאת ההשמצה של סרטי הבודיבילדרים המשעממים,הסרטים האלו רק סרטים אל תשכח את זה. ההשקעה של הבודיבילדרים אמיתית ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
הושעה
|
![]() יש סרטי בודיבילדרים טובים והכוונה יפה ויצירתית - אבל חלקם הגדול פשוט ארוך וחד גוני מדי.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תאמת סרט האקשן שנתן לי הכי הרבה מוטיבציה, למרות שהוא לא קלאסיקה, זה 300 וספרטה!!
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום