|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה אני מתאמן תוכנית Ab כל השבוע 7 פעמים בשבוע...
ואני מתאמן בבית... ואני עושה שכיבות שמיכה הרבה... שזה אומר 5x20 רגיל 5x12 סגור 5x12 עם 10 קילו על הגב משקולות לצדדים בשכיבה 12 וחצי קילו 15 חזרות X3 סט ואותו דבר אבל עם 17 וחצי קילו לצדדים X3 סטים ו10 חזרות.... אבל אני חושב שאני עושה טעות תתקנו אותי....אני ישמח .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה נותן 21 סטים לחזה אני מאמין ש10 יהיו גם הרבה זמן האימון שלך יהיה ארוך מדי אם האימון ארוך מדי מופרש הורמון קטבולי (קורטיזול) שמפרק שריר ככה שלא כדאי לעשות אימונים ארוכים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ממ אבל מה הכי טוב לתוצאה מקסימלית?
התזונה שלי טובה אני אוכל 6 ארוחות ביום בכל ארוחה חלבון כמות ואני לוקח כדורים של חומצות אמינו.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה יכול להכנס לאימון יתר וירידה בביצועים אם אתה הטירוף לתת ים סטים לשריר אתה יכול לתת הכי הרבה סטים שאתה יכול באימון אבל אל תעבור את השעה אימון |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() נכון זה מה שקורה לי אני אחרי תקופה פתאום אני יורד מהכמות של החזרות אני מתעייף מהר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש הרבה סימפטומים שמראים על אימון יתר למשל חוסר בתיאבון תשישות כרונית וכו ככה שאתה יכול לשים לב מתי אתה באימון יתר ותיהיה זהיר תקשיב לגוף תקפיד עדיין על תזונה תעשה אימון עם פחות סטים ותדירות נמוכה יותר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בעיקרון אני במעצר בית זה התעסוקה שלי....זה ממש בעיה..
ודרך אגב אני לא עושה רגלים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אתה יודע לבצע סקוואט ודדליפט בטכניקה נכונה אני ממליץ לך לעשות אותם הם מערבים הכי הרבה שרירים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |