|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כתבתם פה שעובדים על שריר, או שהגוף מוסיף תאים או מעבה את הקיימים
איך יש כאלה שעובדים על השרירים, הם מאוד מאוד חזקים ולא רואים לא עוד תאים ולא עיבוי?
![]() |
#2 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() זה נקרא - גיוס יחידות מוטוריות.
אף בנאדם לא יודע לנצל 100% מהכוח שלו. רק במצבי לחץ הגוף מגייס את כל הכוח מהשריר. יש שיטות לאימון אשר עוזרות ללמוד לגייס יותר יחידות מוטוריות ועקב כך ניתן להרים משקל כבד יותר. והגוף לא מוסיף תאים, הוא רק מעבה את הקיימים. אצל חיות הגוף כן מוסיף תאים, אצל בני האדם לא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אצל בני אדם בשום מצב הגוף לא יוסיף תאים?
ואותם אנשים בגלל שעושים הרבה מאוד חזרות אז ככה הם לומדים לגייס את היחידות המוטוריות שלהם? (אני מכיר כאלה והשיטת אימון שלהם היא הרבה חזרות.. )
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פשוט מאוד יותר אחוז מהתאים עובדים. למשל במקום שהם יעלו בכוח, אחוז גדול יותר מהתאים פועל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מזכיר לי משהו ..
יש לי במכון מישהו בן 21 שוקל 89 דוחק 220 קילו.. בקיצור הוא לא נראה כמו אחד שיכול להרים את ה80 קילו...
![]() |
#6 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() זה לא רק גיוס יחידות מוטוריות , זה עוד הרבה דברים אחרים...
לדעתי אפשר לקבל תמונה על האופי של הבן אדם אם משווים את התוצאות שלו במאסת שריר יחסית להתקדמות שלו בכוח...
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() HELL תודה על התגובה אחי.
תאמת זה ממש ענין אותי בקטע של הפאוורליפטינג שרואים למשל איזה אחד שחיף עושה סקוואט אם חצי טון.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מעניין, לא יודע מה איתך, אבל שאני רואה איזה מקלון עושה דד ליפט עם 200 קילו, ונראה כאילו עוד שנייה הוא נשבר ל3, אני מנסה לקפוץ לתוך המסך להציל אותו.
![]() |
#9 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
מה זה עוד דברים אחרים? תסביר, אנחנו כאן כדי ללמוד. בכיף NIGHT WOLF. דרך אגב, אחד המכשירים שעוזרים בטכניקה של גיוס יחידות מוטוריות הוא הPOWER PLATE. מכשיר הרטט המוזר שיושב בחלק מהמכונים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() גיוס יחידות מוטוריות שווה בערך ללימוד טכניקה אפקטיבית ונכונה.
![]() |
#11 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
הרכב השריר (סוג I IIA II ![]() היפרטרופיה מיופיבולרית(סרקומרית) לעומת עלייה בנפח הפלזמה בסרקמור עובי הגיד המחבר הRATE CODING קוורדינאציה תוך שרירית מבנה גוף (איברים קצרים \ ארוכים ) וכו' כמובן יש גם את ההיבט הפסיכולוגי , אתלט מקצוען חייב לדעת להשתמש בו כראוי כדי לשלוט על השריר טוב
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
טכניקה לומדים עם משקלים נמוכים. גיוס יחידות מוטוריות נלמד עם משקלים כבדים מאוד!! בטווח חזרות של RM1-5 קטע מתוך האתר של וינגייט : אימון כוח: גיוס יחידות מוטוריות מערכת העצבים מעורבת בתהליכי התחזקות פיזיולוגית של האדם: כל יחידה מוטורית מעצבבת קבוצה מסוימת של סיבי שריר. לפי העיקרון שמנחה אימון כוח של גיוס יחידות מוטוריות, ככל שיגויסו יותר יחידות כאלה, יוכל המתאמן להרים משקל גדול יותר וכך להגדיל את ה- RM1 (המשקל המרבי שניתן להרים פעם אחת בתרגיל ספציפי). האימון מתמקד בתיאום תוך-שרירי (ולא בתיאום בין שרירי של קואורדינציה וטכניקה), ומתאים בעיקר למתאמנים מנוסים שהגיעו למיצוי יכולותיהם באימון ההיפרטרופיה (עיבוי סיב השריר) או לספורטאים שמבקשים לשפר את ה-RM1 מבלי ליצור היפרטרופיה. אימון של גיוס יחידות מוטוריות מערב עבודה בשיטת החזרות. בשיטה זו עומס העבודה גבוה מאוד והיא כוללת מנוחות מלאות (5-3 דקות). שיטת החזרות מביאה לשיפור בגיוס יחידות מוטוריות וכןבכוח על מירבי, באימון פליאומטרי (אימון שעוסק בשיפור יכולות מתפרצות), בסבולת אנאירובית, במהירות ובסבולת מהירות. חשוב להדגיש כי אחד מחסרונותיו הבולטים של אימון זה הוא שכיחות הפציעות, שנגרמות מהעצימות הגבוהה יחסית של האימון ומעייפות השריר. שיטת האימון: 80-100 אחוז מ- RM1; 1-5 חזרות; 4-8 סטים; מנוחה של 2-5 דקות; קצב עבודה מתפרץ; עבודה בשיטת החזרות. ועוד קישור בנושא. http://www.wingate.org.il/Index.asp?...CategoryID=130 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
כמו כן המכשיר עוזר בגיוס יחידות מוטוריות. (נבדק ע"י מומחים מהתחום, יש מחקרים בנושא), עוזר בהרפיה ועיסוי שרירים לאחר אימון כוח. וגם עוזר בפיתוח גמישות שרירים. כל שאר הסיפורים לגבי המכשיר = חרטא. לא שורף שומנים, לא מחטב, לא גורם להיפרטרופיה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() אז אתה אומר שאם אני אתחיל לעשות את המכשיר הזה אני יוכל לשפר את הrm1 שלי יותר במהירות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר ותיק
|
![]() אני לא יודע מה ההבדל בין הכוחות של המכשיר הזה שהוא מפעיל על היד לבין מה שקורה כשאתה מאונן... (למרות שאני לא בטוח שזה זה)
![]() |
#17 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מי שאני מכיר שהוא כמו שתיארתי בתחילת האשכול מתאמן 6 פעמים בשבוע, פעמיים ביום, משקלים נמוכים מיליון חזרות יש תפורם BB COM מישהון שיודע אנגלית טוב יכול לתרגם תהודעה ולשאול גם שם? (ולפרסם פה תלינק?) יכול להיות שנוכל ללמוד עוד משהו על הנושא, עד עכשיו לא הצלחנו להבין בדיוק ציטוט:
מה צריך לעשות ולמה זה קורה? נראה לי שהחברה האלה מתחזקים הרבה יותר מהר מרובנו שעושים שיטות אימון רגילה (יומיים מנוחה וכו.. ) מי שאני מכיר בכלל לא מקפיד על אוכל
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() במקרים קיצוניים אז כן גוף האדם מוסיף לעיתים רחוקות מאוד תאים
זה נקרא היפרטרופיה מיופיברילית אם זכרוני אינו בוגד בי. היה על זה פוסט ענק בעבר,תעשה חיפוש בפורום אימונים. **עריכה** http://www.israelbody.com/showthread.php?t=2062
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רק שזה לא טבעי. ונקרא סטרואידים. לא? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)