|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() עכשיו אני במסה וממש קשה לי ליטחון כמות של אוכל על הבוקר עכשיו האם בימים שאני לא מיתאמן אני יכול לאכול פחות נגיד
ביום אימון אני אוכל 180 גרם 3500 ק וביום רגיל אני מעדיף לאכול פחות משהו כמו 2000 ק'+ האם זה יפגה לי בעלייה בכוח באימונים? במישקל ברור לי שזה יפגע.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כן אחי, הגזמת לגמרי
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() למה הגזים תלוי במשקל שלו.. אתה תמיד יכול לשלב גיינר
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אין מצב לתוספים[הורים..]
ו... אני שוקל 76 על 1.86 עד כמה אני יכול לרדת בלי שאני יפגע למה אני כל היום אוכל=/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תוריד רק תארוחה שאחרי אימון זהו
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אחי לא הבנתי את השאלה :/
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי תודה זה הקלה כל שהיא חחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אתה צריך לאכול כמעט אותו הדבר ביום ללא אימון, אפשר לקצץ קצת בפחמימות וכמובן להוריד את הסוכר ענבים (או כל פחמימה זמינה אחרת שאתה לוקח לאחר האימון) והשייק לאחר האימון כי מן הסתם אין אימון והסוכר ענבים סתם מיותר.
אל תראה את האוכל כמטרה להיות טוב באימון הקרוב אלא תראה את האוכל כמטרה להיות גדול וחטוב בטווח הארוך, ככה יהיה לך יותר קל לאכול טוב גם בימים ללא אימון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לא קשור אחי אני אחרי מחלה 5 ימים אכלתי כמו אנרוקסית כי כל מה שאכלתי יצא תוך 5 דקות=/
אז רזתי ל73 קילו ותוך שבוע העלתי חזרה ועדיין דיי קשה לי לאכול בכמות כבדה כזאתי |
![]() |
![]() |