|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | ||
חבר פעיל
|
![]() דוגרי גיליתי שצ'יטים רק עוזרים, כמובן כשהם באים לא כל יומיים, אלא באיזשהו פרק זמן ארוך יותר, יום אחר כך אתה מרגיש יותר טוב ויש לך עוד כח להמשיך בחיטוב.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אני למשל, בתקופת החיטוב שלי(וגם עכשיו במאסה) הייתי דופק כל יום שבת צ'יט מטורף - הייתי נותן לעצמי כ 4 שעות שאני "יוצא" מהתפריט ואוכל כל אבל כל מה שבא לי.
זה לא השפיע עלי בגרוש וירדתי כמו גדול, תוך חודשיים וחצי ירדתי 12 קילו מ 18% שומן ל 6.5% שומן כרגע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#25 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() צ'יט? מה זה בכלל?
P:
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה אתה חושב שהזרקתי משהו? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() אתם נראים לי קצת ילדים קטנים שעוד לא התבגרו.
בכל אופן למי שיש ספקות מוזמן להתקשר לגיל גרנות ולשאול אותו - אין יותר פשוט מזה נכון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() אכן כן, שמע אין לי שום אינטרס לעבוד על אף אחד ואני לא הולך להתחרות עכשיו באליפות הארץ בפיתוח גוף.
בפברואר השנה הלכתי לגיל גרנות בשביל לעשות "דיאטה", גיל בנה לי תפריט, הייתי 18% שומן, תוך כחודשיים וחצי ירדתי 12 קילו, מ 65 ל 53 קילו (גובה 1.58) , בדקתי במכון כושר עם מכשיר את האחוז שומן והמכשיר הראה לי 6.5% שומן. אני לא יודע למה אתם כל כך מתפלאים ולא מאמינים, השקעתי ועשיתי בדיוק מה שגיל אמר לי, לא אכלתי אפילו גרגיר יותר והגעתי לתוצאות . |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
12 קילו בחודשיים וחצי זה הגיוני אם היה לך 5 קילו נוזלים נגיד יוצא 7 קילו שומן בחודשיים וחצי יוצא בערך קילו וחצי של איבוד בשבוע , שזה מכובד מאוד, אני מניח שגם עשית אירובי כמו מטורף. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() אתה רוצה לצחוק?
כמעט ולא עשיתי אירובי במכון אבל אני רוכב אופניים אז זה גם תרם משהו , כנראה שהייתי אוכל ממש ממש לא טוב לפני החיטוב וכשהלכתי לגיל פשוט הבנתי את כל הטעויות שעשיתי כל החיים, כל השווארמות והבורקסים ועל הבוקר שוקו ועוד מלא מלא דברים, מאז התחלתי לאכול נכון וירדתי מהר מאוד אפילו גיל הופתע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Banned
|
![]() רק בגלל שאמרת ע כשיו בורקסים שווארמות וכדומה אני מניח שהיית מפוצץ בנוזלים.
שמע אני עם תוצאות של מספרים אף פעם לא מתווכח אבל זה כמו שתגיד לי עכשיו ש 1+1 = 3 אי אפשר מבחינת פיזית לרדת כמעט 12% שומו ב10 שבועות , זה בלתי אפשרי מבחינה אנושית רק אם אתה על מסה מטורפת ואוכל כמו דוגמנית (שבדרך גם שרפת שריר).. בכל מקרה שמח שאתה מרוצה , שכן ירבו כמוך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן חודש וחצי בערך בפמלי בן 18 תבואו נעשה מפגש בפמלי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() איך אתה נראה ?
יש מצב שאני ראיתי אותך..אתה בא בבוקר צהריים?
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() אני בא בערב 6 7 רק בשעות האלה אין אף אחד ריק לא שבצהריים ובבוקר מלא אבל בערב הכי טוב לבוא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל