|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני בן 27 משקל 52 גובה 170 אני לא מתאמן רק רוצה לעלות במשקל איך אם בכלל מומלץ לקחת את האבקה באיזה מינונים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי שזה יהפוך לשומן אם לא תשלב את זה עם אימונים
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() המינונים שאתה צריך לקחת את האבקה תלויים במאזן הקלורי היומי הכללי
אם אתה יכול לעבור את מאזן התחזוקה אז סימן שאתה בכלל לא צריך את הסיריוס מאס... אבל אם אתה בבעיה שאתה לא צורך מספיק אוכל, אז הגיינר הזה יעזור לך להשלים את כמות הקלוריות שאתה צריך כדי לגדול. אז שוב, זה תלוי...
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() שלום,
בהחלט. מינונים זה אתה צריך להחליט, תוך כדי התחשבות בתפריט היומי. כלומר אם החלטת שאתה צריך לצרוך נניח 3500 קל' ביום ע"מ להשמין, בין אם אתה הגעת למסקנה שזה הכמות הדרושה לך או התייעצות עם אתם המבין בתזונה, אז האבקה באה כתוסף השלמה למזון המוצק שאתה אוכל במהלך היום. האבקה יכולה לעזור לך בתור ארוחה נוזלית שכבר אין לך מקום להכניס אוכל מוצק או כתחליף לארוחה לא זמינה בגלל עבודה, לימודים וכד'. אם אתה אדם שאוהב ואין לו בעיה לאכול, ויכול להגיע לכמות הקלוריות היומי שאתה זקוק לו בשביל לעלות במשקל, אין לך צורך באבקה.
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אם אתה לא מתאמן זה ביזבוז כסף הרוב ילך לשומן וזה לא מה שאתה רוצה