|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני כבר מתאמן חצי שנה ואני עדיין מרים רק 20 קילו בכל צד והמוט 18....(.20 אני מרים בקושי)..איך אני יכול להשתפר..להרים עוד אני כבר חודשיים תקוע באותו משקל.......יש שיטות או עצות???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין כל כך שיטות.. יש תוספי תזונה שיעזרו לך להחזק.. אבל 20 קילו זה לא רע יחסית לחצי שנה אימון.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() משקל 74 גובה 176 גיל 19 .....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בסדר זה רק התחלה שלך.. אני משער שגם בחודשיים הראשונים אחרי ההצטרפות שלך לא עשית משקולות או שאני טועה ?
אתה עוד תתקדם אין לך מה לדאוג.. אם זה באמת דחוף לך תכנס לאתר ותתעניין בתוספי תזונה כמו קריאטין שתעלה משקלים מהר איתם.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() 20 קילו לצד זה נשמע הרבה וזה באמת הרבה כי אני 4 וחצי או 5 חודשים ואני שם רק 12 וחצי בצד והמוט שוקל איזה 7 או 8 משו כזה..אבל אני בן 16 וחצי וחבר שלי בגיל שלי מתאמן חצי שנה ושם 25 בצד אבל המוט שוקל 7 או 8 וזה קצת פחות ממך אני חושב אז לאט לאט...הוא גם תקוע רבה זמן
תעשה הרבה חתירות ותסתכל למעלה יש הודעות של נושאים חשובים ויש נושא 10 שיטות לשיפור לחיצות חזה..אולי משו שאתה עושה לא טוב או שיטות שיעזרו לך להשתפר... לילה טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() תנסה לעשות תוכניות 5X5 וhst למיניהן (ז"א עלייה בהדרגה)
למשל שבוע ראשון 12 חזרות שני 10 שלישי 8 וכו' |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() טל, תקטין בבקשה את החתימה.
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אין לנו מוט אולימפי כי אין כזה אצלנו ואפחד ל מגיע למשקלים שצריך..
הכי חזק אצלנו שם איזה 40 או 50 בצד אני חושב אז אין ממש צורך.. ולחיצות זה חזה זה בדיוק עמו חתירה רק תנועה הפוכה...והרבה חתירות יעזרו לך לשפר תלחיצות... סתכל בהודעה ממש למעלה על הנושאים הכי טובים בפורום אימונים..יש שמה הודעה איך לשפר לחיצות חזה...לקרב תשכמות וכל מיני..אולי זה יעזור לך... מישו יודע אולי אם שתופסים את המוט אז האגודל צריך להיות איפה שכל האצבעות באותו צד או בצד השני של המוט? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מוט אולימפי יותר נוח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() בסדר אין לנו..חדר כושר לא משו כנראה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
את החתימה שלך אתה מוצא בלוח בקרה למשתמש, ערוך חתימה.
![]() |
![]() |
#14 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() תשתמש בשיטות של הפארוליטפינג זה יעזור לך
ובלי שום קשר יש תקופות שכל בן אדם נתקע בהם ..אין כזה מצב שאתה ממשיך לעלות בלי לעצור.. אם היה משו כזה עכשיו היתה רואה אותי דוחק 300 קילו |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הנה אם כל כך קשה לכם רק תלחצו ותקראו.. http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=11029 ושמה תראה שהרבה חתירות יכול לשפר גם את הלחיצות חזה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ההמלצה המדוברת לא תקפה לבנצ' רגיל. חתירה אופקית תהיה מיותרת, הדבר היחיד שיקרה הוא עבודה על הפוסטריור דאלתויד וזה ממש לא יעזור לך משום שמדובר באנטגוניסט לתנועת הקירוב האופקי.
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתי כמעט כלום ממה כתבת...אבל אתה מנסה להגיד שמה שרשום שמה לא יהיה יעיל בשבילי או בשביל רוב המתאמנים פה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() חתירה=גב
בנץ' פרס=חזה אז איך חתירה יביא לשיפור בחזה?! גם לי היה תקופה כמו שלך פשוט עשיתי אימון אחד שתיים, אימונים "קלים" הורדתי קצת סטים מהחזה ונתתי לו יותר לנוח. ואז שחזרתי הישתפרתי או שתנסה לעבוד בתרגילים מבודדים כמו פלייס
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מניח שגב חזק ישפר לך את השליטה במוט מכיוון שהגב מאפשר משיכה של המוט לכיוון השני
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
|
![]() |
![]() |