|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() חחח תכלס הכי מעצבן זה שמישהו שואל אותך (לא הבכרח חבר, אלא גם איזה דוד או משהו) "כמה קילו אתה מרים?" כשהוא שומע שאתה מתאמן.
שחברים שלך מתווכחים איתך שעות על זה שלא כדאי לאכול יותר מאוחר מ6 בערב כי הם קראו על זה ב"לאישה" או משהו או כי אמא שלהם אמרה להם. שכל פעם שאתה ליד חברים ומוציא שייק אז יש איזה אחד שאומר "אוי!! אני לא מאמין! דירדרו אותך גם לאבקת חלבון??? אחי זה ממש לא בריא. השלב הבא זה סטרואידים!!!" ואז עושים לי את הקטע שאני הכי שונא בעולם "הנה. תראה את Xxxx איזה סוס הוא ולא לוקח חלבונים וכלום" (והם מראים לי אחד מהחברים שיש לו גנטיקה הכי בתזונה בעולם). כשהם שותים קולה.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() כשהם אוכלים סלט אחרי אימון
![]() |
#24 |
הושעה
|
![]() היה לי בשכבה עוד אחד שמתאמן והעיקר שיש לו גוף טוב (לא משהו מיוחד) והוא חפר בטירוף ש"כל התוספים זה לא טבעי יאדה יאדה" ואחר כך הצדיק את הכל בזה שהוא עושה קורסים בוינגייט ואני לא. אין לאף אחד מושג כמה אני שונא את גאוני וינגייט האלה שרק בגלל שהם לומדים שם הם חושבים שהם יודעים הכל ומי שלא לומד לא יודע כלום. הוא אשכרה לא ידע מה זה תחזוקה ודדליפט.
![]() |
#25 |
Banned
|
![]() שהם עושים ריצה וחושבים שזה יפתח את הרגלים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אפרופו וינגייט ,עכשיו אני לומד שם עושה קורס ,מדאג נעת...כלומר = ממדריך כושר קרבי נוסף על תפקיד,אני ממשיך להיות לוחם לכל דבר + מדריך אגב החומר באנטומיה שמלמדים שם הוא ממש פשוט ושתותי אבל דווקא הקצין שלנו (הוא בן זונה כמו כל הקצינים ) אבל יש לו ידע רב והוא דווקא מאותם האנשים בעליי הידע החדש, כלומר חיים ב מאה ה-21 ומבינים עניין ולא מרובעים כמו הרבה מהם,והוא תומך בהרבה מאוד דברים... אגב עם אני אצא מצטיין קורס( אני בין הטובים שם ![]() גאב דיברתי גם עם הרמח שם הוא זה שמאמן את ראש הממשלה וכמעט כל האלופים בצהל ,יש לו דר' בתזונה ואימונים.מדהים לשמוע אותו לדבר .. צריך מתי שהו לתפוס אותו בריצת הבוקר ולעשות עליו רושם טוב ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() שהם אוכלים כל היום ציפס וחלת בצל ואומרים לך שיש לך ציצים ומסבירים להם שזה שרירים
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() שהם אומרים שיהיה לך התקף לב מכול החלבונים האלה
![]() |
#30 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() אשכרה השאלה הכי מעצבנת היא: "כמה אתה מרים?"
"כמה אני מרים במה?!?!" "מה זה משנה? תגיד כמה..אני מרים 50..."
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הם חושבים שהתרגיל היחיד זה כפיפות מרפקים לבייספס .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() כשאני מציע לחבר שלי להרשם למכון להתאמן איתי, הוא אומר לא עכשיו, כשאני יהיה בן 16, אני עדיין רוצה לגבוה.
![]() |
#33 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו מהבצפר שלי הוא כולו בפוזה של מתאמן וסוס, יום אחד התאמנתי איתו, אז לקחתי את המוט שמתי 7.5 כל צד ועשיתי כפיפות מרפקים 8 חזרות ואז הוא עושה למה אתה עובד ככה אתה דופק את הגוף אתה סתם מתנפח באוויר, תעבוד כמוני אני עובד על חיזוק אני עושה סטים של 20 !
הוא גם עשה מין תרגיל מוזר כזה, בתנוחה של מסור ואז הוא ישר את הייד שתיהיה מקבילה לריצפה ועשה תנועה אופקית עם מרפק ישר מהמותן לראש :x לא מזמן התחתלתי עם דדליפט אז אני עדיין עובד על טכניקה אז אני עובד עם 15 קילו בכל צד, אז הוא עושה לא על תעשה דדליפט כל כך כבד בלי חגורה אתה תדפוק את הגב :x
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() דאבל
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
הושעה
|
![]() תמיד עיצבן אותי שחושבים שכשמישהו מרים משקולות השרירים שלו מתמלאים באוויר.
תענו לי על זה: איך כל השחיפים והדגנרטים האלה החליטו פתאום למשל, ש - 20 חזרות זה "חיזוק"?! מאריוש פודזיאנובסקי התגלה להם בחלום ואמר את זה? אני מסוגל להרוג אחד מהם עכשיו, אני אומר לכם...
![]() |
#37 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
הוכחתי כבר לכולם שזה לא נכון כי אני בבית תמיד עובד ועבדתי על העצמות (לבעות בקירות וכל החרא הזה) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() שהם אומרים לך שאתה מתאמן כל החורף ועדיין אין לך קוביות (וכמובן שאתה מנסה להסביר להם שאתה במאסה או שפשוט שם עליהם זין)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
:):):):) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() שהם רואים שאתה שרירי\יודעים שאתה מתאמן וישר שואלים"כמה מתח\שכיבות שמיכה אתה עושה
![]() שהם אומרים "הנה לו יש קוביות והוא אפילו לא מתאמן במכון כמוך רק טבעי מכדורסל,לך אין קוביות למרות שאתה מנופח "כן מפגרים הייתי על איזה 14 אחוז!@#