|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#62 |
חבר פעיל
|
![]() שאתה אומר למישהו שלוקח קריאטין שהשרירים שלו זה סתם כמו בלון מלא במים.
שאתה שחיף שאומר "אני רוצה להשמין". שאתה לא נוגע במשקולות כי "אתה לא רוצה להתנפח", כאילו תוך יומיים אתה מינימום קולמן.
![]() |
![]() |
#63 |
חבר פעיל
|
![]() 1. שאתה לא רוצה להתאמן בגלל שאחרי שתפסיק השרירים יהפכו לשומן
2. שאתה הולך למדריך בחדר כושר ומבקש תוכנית ואומר לו שאתה לא רוצה תוכנית עם קצת חזרות בגלל שאתה לא רוצה להיראות כמו רוני קולמן 3. שאתה מעריץ את מייקל לואיס 4. שאתה עובד על מספר גבוה של חזרות בשביל לעצב את השריר 5. שאתה עובד על הבטן בשביל להוריד את הכרס 6. שאתה חושב שמי שלוקח אבקת חלבון גדל תוך שנייה 7. שאתה חושב שחדר כושר זה סתם ביזבוז כסף ואפשר להגיע לאותם תוצאות גם בבית ובלי ציוד 8. שאתה עובד בחדר כושר עם 2 קילו בשביל לא לפגוע בגדילה 9. שאתה בתקופת עלייה במסה ואוכל כמו דוגמנית בדיאטה 10. שאתה אומר "אסטרואידים" 11. שאתה חושב שאם תעשה שכיבות שמיכה תיהיה לך יד קידמית חזקה 12. שאתה עושה תרגילים שאתה בכלל לא יודע על איזה שרירים הם עובדים טוב די מספיק... יש לי כל כך הרבה שיקח לי חודש לכתוב את הכל חח
![]() |
#64 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() שאתה לא מרים דברים מעל הראש או שם על הגב כי זה פוגע בגדילה >.<
![]() |
#65 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש אחד אצלנו שמשגע אותי.....
כל דבר שאני אומר/עושה/זה ששילשתי משקלים תוך חמישה חודשים, כל דבר הוא יגיד עם חיוך מזלזל, "טוב טוב, אבל אתה אוכל חלבון, אתה על חלבון". ואני אומר לו שאין הבדל (אני לרוב לא עונה, אבל כשזה בפורום רחב, לא מתאים לשתוק), והוא תמיד עם אותו החיוך. אם לא הייתי מחבב אותו, הייתי סתם מוריד לו מכות, אבל אנחנו חצי חברים כזה.... רק בהקשר הזה הוא מוציא אותי מדעתי. פעם אחת שהייתי עמוק לתוך להסביר לו שאין הבדל בין זה לבין השלוש (!) קופסאות טונה שהוא מפרק בבית, כשהוא אמר לי: "אבל יש בזה חומצות אמינו"! :closedeyes: הניסיון העלוב שלי להסביר לו שחומצות אמינו זהההההההההההההההה מה שחלבון מורכב ממנו למעשה נפסלו ב"טוב טוב". מוציא אותי מדעתי הטוב טוב הזה.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
באוזני כסיל, אל-תדבר: כי-יבוז, לשכל מיליך
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה לא מבין את ההרגשה הכיפית הזו לסתום את הפה כשמשהו מדבר שטויות איתך או עליך ואחרי כמה חודשים לחזור עם רושם מטורף ואז לעשות לאותו אחד נו מה ואז לדפוק את החיוך והוא יאכל את הלב זה הסיפוק של החיים ואני תמיד עושה את זה אני ממש ממש הפסקתי להתווכח עם מאמנים/מפגרים/עילגים , ומה שהכי מצחיק שפעם אחת ממש התכווחתי עוד בתחילת דרכי הוצאתי להם פאקינג רפרנסס מהאינטרנט כמו ילד מסכן הלכתי עם זה עד הסוף ומאז אני לא מגיב לאף אחד , כל אחד שאומר לי איזשהיא הערה אני אומר טוב וסותם את הפה , נחש מה? אחרי 3-4 חודש אנשים באים אלי לשאול מה לאכול , הפנתי אותם לגיל חח שיבזבזו כסף השרמוטות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
|
![]() ציטוט:
בדיוק אותו הדבר איתי, חושבים שאני על סטרואידים ואני ממש אבל ממש ואני מדגיש ממש לא כזה גדול! כי העלתי במשקלי עבודה כמו מטורף והעלתי 13 קילו שריר בחיטוב (וה חלקית זיכרון שריר, אבל בייצים שלי הסיבה). ואני לא מדבר איתם, זה כבר מזמן נהיה: "כן, אתם צודקים", אבל אני באמצע לדבר עם מישהו ששואל לעצתי והוא נכנס לשיחה.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() חחח יש כמה חזקים ,
אתה יודע שאתה לא בודיבילדר כשאתה לא עושה תרגילים בעמידה כי זה עוצר את הגדילה , אתה יודע שאתה לא בודיבילדר כשאתה שוקל 30 קילו ועושה כל יום 20 דקות חימום בדיוק כמו שהמדריך אמר לך . כשאתה בא למכון עם גופייה צמודה מאוד וחגורה וכפפות והכל כאילו אתה הולך לעשות דדליפט מטורף , ואתה הולך לרוץ על ההליכון.
![]() |
#70 |
חבר פעיל
|
![]() שאתה חושב שמתרגילי משקל גוף \כדורסל וכו אתה תבנה שריר "טבעי" "אמיתי " ו"קשה" ובמכון אתה רק "מנפח " את השריר והוא "רך",שכל אחד יכול "לנפח שרירים במכון"
ועוד!!@#@זה מטריף אותי
![]() |
#71 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() כשאתה מנסה לאכול כמהכ שפחות, ואחרי זה להוריד את 2 הארוחות המסכנות שאכלת בארובי....חחח (מובסס על סיפור אמיתי...חח לא אני..)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
|
![]() שאתה רוצה להשמין כדי להפוך את השומן לשריר.