|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
אם תהיה מלחמה תהיה בטוח שגם אצלנו מספר ההרוגים לא יהיה קטן
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אם תיהיה מילחמה היא תיפרוץ סביר להניח אחרי שנפוצץ לאירנים את הכורים הגרעיניים ואז האירנים ישלחו עלינו את הסורים
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מוצאים תטילי יריחו משפדים אותם בראש נפץ כימי\ביולוגי ולכל ערבי בסוריה יש עוד ראש =) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]() כל אחד מכם חי בסרט זה בכלל לא פשוט ושוברים את הראש 400000 פעם לפני שיוצאים למלחמה 2 הצדדים , תחשבו שאתם יושבים לכם על הספה בבית ואללה הכל יופי חושבים זה איזה משחק אסטרטגיה במחשב , יאללה תקוף 2 קליקים על העכבר , פה מדובר על נפש בשר חי אנשים שהם יכולים להיות קרובים , חברים , אחים שלכם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
קיצר, הנקודה שלי היא שלדעתי אין מענה ממש הולם לטילי שיהאב3 או טילי קרקע-קרקע אחרים.
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#27 |
Banned
|
![]() בכל מקרה לדעתי לא יהיה שום דבר , או שתיהיה התגרות מצד הסורים כגון חטיפת חייל/תייר/ישראלי ונאלץ לצאת למלחמה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אנחנו לא הצבא הכי חזק בעולם חח תשכחו מזה .
בכל המלחמות ההינו אנדרדוג , מהבחינה הכמותית אבל הצלחנו להתגבר על זה בעזרת המוח . המלחמות שלנו נוצחו בעיקר בגלל המוח היהודי ! רפאל, תע''ש, אלביט, סולתם כל החברות האלה מחזיקות את הכלכלה שלנו והרבה מדינות משתמשות בטכנולוגיה שלנו . יש לנו את הגליל , עוזי , תבור , מערכת פלקון רדאר ישראלית החץ , טילי יריחו , מרכבה ,המקלע נגב הידוע , אכזרית פומ''ה , נגמ"ש מרכבה , שיפון (נ"ט) , פיתון (טיל א''א ) פופאי(טיל א''ק) , ופרוייקט נאוטילוס עם ארה''ב מערכת טרופי הגנה אקטיבית מנ''ט , והמלטי''ם למינהם בקיצור יש לנו הרבה מה להציעה אבל אין כסף בכל זאת רוסיה ארה''ב סין מדינות אירפה יש להם יותר תקציב ולכן אנחנו לא ברמה הזאת אנחנו צבא לסוג מסויים של מלחמות , על הערבים אנחנו חכמים , על הפרסים ? אנחנו עוד נראה
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() אני אוהב לשחק עם הגליל ב-counter Strike...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
![]() פרסי = ערבי לייט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() בקיצור אם אין לנו מפציצים הם יאכלו ארטילריה וטילי יריחו.
נ.ב צריך מפציצים
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איזה קאנטר סטרייק אתם משחקים?? אני משחק בסורס =) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() Mazoz משחק ב-1.6 המקורי כי הוא גנב חשבונות Steam
אני משחק ב-1.6 הפרוץ
![]() |
#36 |
|
![]() נראה לך שישראל תבזבז על המעפנים האלה יריחו ?
ירחיו זה טיל בליסטי שיכול לנשוא ראש נפץ געיני אתה יודע כמה הוא עולה חחח יש לנו הרבה טילים אחרים , הרבה סוגי ארטילריה על תדאגו , הם יחטפו אין צורך במפציצים אנחנו לא הולכים להשמיד את סוריה ולכתוש אותה אנחנו נפגע לה בנקודות רגישות יש לה סכרים בצפון יש לה נמל בצפון יש לה שדות תעופה מאגרי נפט , גשרים כבישים ראשיים תחנות כוח , בסיסים ! אין צורך במפציצים , מה אתם חושבים שאם צה''ל היה צריך מפציצים הוא לא היה קונה ? זה עולה יותר מהרקולס בהרבה אבל אין צורך להסחף ולהגיד שאין תקציב ! יש לנו גם תקציב לנושאת מטוסים , אבל לא להחזקה שלה וזה מה שמונע מאיתנו לקנות אחת כזאת !
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() יש את הסרט עם ג'ון טרבולטה וכריסטיאן סלייטר ששניהם טייסי חמקן... וטרבולטה גונב טיל כלשהו שהיה על המטוס נראה לי.... סרט אחד הטובים, ראיתי אותו מלא פעמים.
![]() |
#38 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אין בארץ חוץ משדה התעופה בעובדה שדה תעופה מספיק גדול בשביל נחיתה של מפציצים כבדים...
חוץ מזה לא צריך מפציצים כבדים כי לא הולכים להוריד עיר שלמה לא עכשיו וגם לא בעוד 100 שנים... האו"מ לא יתן לישראל לעשות דבר שכזה... יש לנו מטוסים רב משימתיים כמו ה F-16 לדורותיו וכמו כן הf-15c ועוד מטוסים ישנים שעדין משתמשים בהם... לא צריך יותר מזה בשביל להוריד בסיס שלם בסוריה... חוץ מזה האמריקאיים יתמכו בנו כי אם סוריה תיכנס למלחה איראן תנצל את ההזדמנות וכך גם ארה"ב ולהם יש מפציצים מכאן ועד הודעה חדשה שלא לדבר על המטוסים של הדור החמישי המטוסים החדישים בעולם F-22 וה-F-35(רק בשביל שתבינו מטוסים שמקנים יתרון אווירי ל-20 שנה הקרובות). בעזרת חיל האוויר הישראלי והאמריקאי ומערך הטילים שלנו ושל ארה"ב ניתן להכריע את המילחמה עם עזרה קטנה של כוח קרקע.. אתם צריכים להבין שהיום כוח רגלי כבר כמעט חסר שימוש... ואל תקחו את החיזבאללה בתור דוגמא כי זה אפילו לא קרוב להיות מלחמה רגילה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
|
![]()
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() חח אבל אני מבקש להבהיר זה היה אחרי שאני ושני חברים שלי קנינו סורס מקורי ב 200 שקל כל אחד, וראינו עד כמה הקהילה שמה קטנה ומסריחה. בנוסף אצלי השארתי רק 2 אחד לי אחד לאח שלי, את השאר חילקתי לחברים ומכרתי חחח. תאמינו לי.. אין כמו 1.6 המקורי. ![]() |
|
![]() |
![]() |