|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1661 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#1662 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שאתה מתחיל לבדוק כמה שוקל כל דבר שיש במטבח.
#1663 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יודע שאתה בודיבילדר כשאתה הולך ברחוב עם גופיה בלי שרוולים אתה חש שכל העולם מסתכל עליך....או כשאתה משחק כדורגל או משהו ואחרי ששיחקה 100 שנה אתה בסוף אומר לעצמך-שיט, עכשיו בטח פירקי מלא מסת שריר!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#1664 |
חבר פעיל
|
![]() שאתה בים את בודק למי יש ג'ינו
|
![]() |
![]() |
#1665 | |
|
![]() ציטוט:
אני אשכרה ממיין שמנים "לזה יש, לזה אין"
![]() |
#1666 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחח אחד החזקים DDDDD:::: |
|
![]() |
![]() |
#1667 |
חבר פעיל
|
![]() [quote=HoodStar]אתה יודע שאתה בודיבילדר כשאתה הולך ברחוב עם גופיה בלי שרוולים אתה חש שכל העולם מסתכל עליך....quote]
צודק 100%
#1668 |
חבר פעיל
|
![]() כמה חזקים!
אתה יודע שאתה בודיבילדר, כשאתה פתאום מתחיל להסתכל על היד והחזה של גברים אחרים... פתאום, לא מעניין אותך מה שמסביב, רק לראות אם זה שמולך גדול ממך ![]() ![]() אתה יודע שאתה בודיבילדר, כשרק אתה! אבל רק אתה! מסתובב באוניברסיטה עם שני תיקים! אחד על הגב שיש בו בגדים + מגבת + כפפות לאימון, ועוד מחברות וכאלה, וצידנית מלא קוטג', לחמניות, חזה עוף, וירקות!!!! אתה יודע שאתה בודיבילדר, כשאתה נוסע באוטובוס, והשמש מסנוורת אותך, ואתה רוצה לסגור את הוילון הזה הנמתח באוטובוס (האפור שצריך להוריד), אבל כואבת לך רצח הכתף... ואז אתה מנסה פעם אחת ובטעות זה מתפלק לך מהיד.. ואז אין לך כוח יותר לכסות.. ואתה מתענה כל הנסיעה + חושב על איך אתה לא הצלחת להוריד וילון מסכן ![]() אתה יודע שאתה בודיבילדר, כשאתה מחוץ לבית, ויש לך מנה מסודרת של קוטג', והוא נשפך לך על הבגדים / התיק / כל דבר שלך.. ואתה ישר חושב: "שיט! הלכה לי כל הארוחה!" ואתה לא חושב על כמה נזק הדבר הלבן הזה עשה חחח ובנוסף לכך, אתה מנסה להציל כל שכבת קוטג', שלא נגעה בדברים אחרים כדי לאכול אותה ![]()
![]() |
#1669 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח איתן החתימה שלך אחת הקרועות חחחחח
#1670 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#1671 |
חבר פעיל
|
![]() שאת רואה את הפרסומת של טורנדו ושאתה רואה את זה ע ם הגופיים ששם את היד על מישהו ברקע, ואתה חושב "בואנ יש לו אחלה טרפזים,רק צריך חיטוב והוא יראה נהדר"
|
![]() |
![]() |
#1672 |
|
![]() שאתה מקטלג אנשים:
מתאמן, לא מתאמן, מתאמן, מתאמן, לא מתאמן נדפק לי הראש כבר מהפורום הזה E:
#1673 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#1674 |
|
![]() אתה יודע שאתה בודיבילדר כאשר אנשים נכנסים לחדר כושר ושואלים אם אתה זה המאמן ...
קרא לי היום ... אני הולך לשתות לקולר וכולי מאושר ייייייייייייייייייייאי |
![]() |
![]() |
#1675 |
|
![]() סליחה על דאבל אבל יש לי עוד אחד...
אתה יודע שאתה בודיבילדר שכאשר אתה קורא את הפוסט הזה על הדרך אתה גם אוכל איזה קוטג' |
![]() |
![]() |
#1676 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
#1677 |
חבר פעיל
|
![]() כשאין לך כוח שיתחילו להגיד לך שאבקות חלבון זה סטרואידים אז אחרי אימון כשאתה בא לשתות את זה אתה מסתיר במגבת הולך לקולר שם מנער בצד ואז שותה.
פעם הייתי עושה ככה, היום לא שם זין על אף אחד. |
![]() |
![]() |
#1678 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
סחטיין ![]() אממ נוסיף אחד: אתה יודע שאתה בודיבילדר כשאתה משתין ויש מאחוריך מראה,אתה מנסה לראות את ה"רחב גבי" תוך כדי! ברוך שובו של הפוסט מהצינוק! |
|
![]() |
![]() |
#1679 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אני לא מבין איך לא מטיסים אותך משם |
|
![]() |
![]() |
#1680 |
מושעה
|
![]() אתה יודע שאתה בודיבילדר כש..
שתיהיה תידע,בנתיים כולכם הוזים. אגב אם כבר הגבתי כאן אז בודיבילדר זה מישהו לפחות שיש לו היקף 44+ ולא 36 :dry: |
![]() |