|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תמיד יש רפואה סינית. דיקור ופורמולות צמחים מאוד יעילים לבעיות עור.
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט אל תיגע בזה ויעבור עם הגיל ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() אבל תגידו, ראקוטן לא מוציא החוצה את כל החצ'קונים בחודש הראשון? כי אם כן, אז איך אפשר בכלל להסתובב ככה?
וואלה אני אומר, ללכת לים, השתזף ולהישרף ככה כמה פעמים, ואז בסוף זה יוצא. הגב שלי פעם היה מפוצץ בחצ'קונים ואז הלכתי לים ונשרפתי, ואחרי כמה ימים אני רואה שפתאום אין כלום. עכשיו יש לי קצת בגב, ואני רוצה לעשות את אותו הדבר לפנים, להישרף ולראות מה יהיו התוצאות ![]()
![]() |
#44 | |
|
![]() ציטוט:
זה באמת עושה פלאים כמו שאתה אומר?
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחח ואל תחשפו לשמש בשעות האסורות ![]()
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ושמעו, ידוע ששמש עושה טוב לפצעים, אבל כל מקרה בנפרד. אבל בתאכלס, לפי דעתי, ולפי מה שהיה לי בגב לעומת מה שיש עכשיו, זה מקטין בהרבה.
![]() |
![]() |
#48 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() הראוקוטן הזה דבר טוב, אני תודה לאל אין לי חצ'קונים אבל יש לי חברים שוואלה זה עשה להם ניסים.
אבל הבעיה הגדולה היא שבחודש הראשון אתה נראה כאילו עברת צ'רנוביל אחי, פשוט חולה מה שקורה לך בפנים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חח לא תמיד אחי,אני גם לקחתי ובהתחלה יצא לי ממש קצת,סובלים קצת מחשיפה לשמש ויובש בשפתיים,אבל בסוף זה משתלם חבל על הזמן
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
|
![]() לא נראה לי שמשעה-שעתיים שכיבה על הבטן על הגג תעשה לי סרטן העור :ס
שעתיים יתנו תוצאות?
![]() |
#51 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
עשיתי דיקור סיני, וחוץ מכמה כאבים בגלל הדקירות של המחטים: לא עשה לי כלום. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין למה אחרי 7 חודש רואקוטן במינון של 20 ככה והיה אפילו שבוע של 30 למה אחרי חודשיים חזרו לי אוליי טיפה פחות
![]() |
#54 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#55 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אגב, אח שלי בגיל 27 לקח את התרופה, 80 מ"ג ביום. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה עזר לי בתקופה שלקחתי 30 השפתיים היו נפוחות אבל לא סדוקות בקושי ולא מקולפות
![]() |
![]() |
#57 | |
|
![]() ציטוט:
אבל קראתי סיפורי מקרה קליניים שהוגשו כחלק מעבודות גמר במכללות ואניברסיטאות, ועם היעילות אין בכלל מה להתווכח.
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]() טוב תודה על העזרה חבר'ה!
אתם יודעים כמה זה עולה למאוחדת עדיף? |
![]() |