|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אני קונה טונה של שופרסל. גם יותר טעים מסטארקיסט, גם יותר זול וגם יש ידיות בשביל לפתוח שלא נשברות אף פעם.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
|
![]() וואלה לכל אחד נראה לי קרה המקרים האלה
באיזה אורז מוכן במוצאים, מצאתי פעם בורג ענק בגודל של שלט מצאתי בתוך חלב תנובה נמלים מתות איזה תענוג ![]()
![]() |
#24 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#25 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לא רצו לשלם לי על הניתוח כשקרעתי שריר ! וזה לא שהיתי באיזה מכון מרתף,היתי מנוי בלייף&פיטנס בעל המכון זוגלובק ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() חח פעם היה לנו ג/וק מת בתוך קופסת שוקולית
ופעם פשוט היה אקטימלים לא מלאים עד הסוף אז התלוננו וקיבלנו המון המון המון מוצרי חלב ומעדנים של תנובה.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() לי הדבר הכי נורא שקרה זה כמה פעמים שהקוטג' החמיץ.
מאז יש לי טראומה ועברתי לגבינה לבנה חצי אחוז. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]() אמא שלי פעם אחת קנתה שוקולד.. והיא שברה אותו כזה לשתיים ויצאה משם תולעת.. היא הגישה תלונה.. קיבלה כל כך הרבה ממתקים ומכתבי סליחה וכל מיני כאלה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#31 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
![]() אצלנו זה מכון, אתה בא מראה אישור רפואי, משלם כמובן וסלאמת'. אף אחד לא צריך להיות אחראי על מה שאני עושה במכון. אבל אם למשל תבוא לעשות לחיצת חזה ואז המכשיר יתפרק, זה וואחד תביעה לתת על כל מכון! ביטוח זה טוב אצלנו אין אפשרות כזאת! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Banned
|
![]() [quote=Recoba]אז תגיד שיש לך ביטוח
![]() quote] יש לי ביטוח ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
הושעה
|
![]() המסיונרים הבני זונות האלה עוד יחזירו לי 40000 שקל עם ריבית! הם יתחננו לתת לי חצי מליון שקל רק שאני אעזוב אותם!
![]() |
#35 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
מה עניין שמיטה להר סיני?
![]() |
![]() |
#37 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#38 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() מזה מסיונר אם יורשה לי לשאול
![]() |
#39 |
חבר מתחיל
|
![]() ואללה אחי משתתף בצערך
אבל מן הסתם שזה יקרה לך טונה של פוסידון באמת ...
![]() |
#40 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |