|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אף פעם לא השתכרתי, רציתי אבל אז שמעתי וראיתי מה קורה לחברים שיכורים שלי והחלטתי שעדיף רק לתפוס ראש P:
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() הפעם הראשונה הכי מצחיקהה!!..
אין לך רגש ואתה יכול לשתות מלא,אני וחבר שלי שתינו בשוט אחד וודקה אבל מכוס של מקדונלד'ס ענקיתתתת!!!!,אה ושכחתי להזכיר שהקאתי קצת...הרבה...
![]() |
#24 |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() אוי נשמע כייף D:
הדבר הכי אלכוהולי ששתיתי, היה בייליס אייריש קרים
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() חח שלא תפתח מחר פוסט על קרי לילה אחי
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() יפה אחי, הצטרפת לליגה של הגדולים
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() סנדרה רשמת במיקום שלך מלון פרדייס ב"ש, אם אני לא טועה שינו לו את השם לגולדן טוליפ נכון?
הפעמים הראשונות שהשתכרתי פעם היו מטקילה, ככה בערך לפני 10 שנים. זה מה שהיה במודה אז, תאמינו לי רק בגלל שהיו מקפיצים את זה והגזים עולים ואז דופקים בשוט, כנראה כולם אז חשבו שזה מגניב, אף אחד בחיים לא ניסה וודקה, עד היום אני בטראומה מהמיליון כוסות טקילה ששתיתי בעבר שאני עדין לא מסוגל לשתות ספרייט, זה מזכיר לי טקילה וניהיה לי בחילה בעעעע. להשתכר לא נמאס בחיים, עדיין כיף להשתכר כל פעם מחדש.