|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
קריאטין טהור של צ'מפיונס
חרא של קריאטין דיברו דיברו קריאטין קטלני וואלה לא עולה במישקלים ולא במסה וואלה מיתחרט שקניתי אותו פעם הבאה אני יילך על הקסטרים עצה שלי אל תיקנו אני הייתי מרים ליפני זה 100 קילו ונישארתי עם 100 ואני מישתמש כבר 3 שבועות
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() חחח מי אמר קטלני?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה שותה מספיק מים??? אתה אוכל נכון??? אתה יושן מספיק??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל מקצועי
|
![]() כמה אתה לוקח?עם מה אתה לוקח?
ישר מאשים תקריאטין...הוגה דעות גדול.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() קריאטין זאת לא אבקת קסמים.
אולי התזונה שלך לא טובה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אנשים חושבים שזה סמים או משהו
אם אתה לא שומר על תזונה ועל אימונים כמו שצריך ושתיה מרובה ושינה טובה קריאטין שווה לתחת...תעשה הכל ותראה תוצאות ובמהירות |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אתה צודק הוא באמת חרא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הכל קשור מה אתה חושב עם הוא יצרוך רק קריאטין כמו קסם הוא יעלה במשקלים ויתנפח?? זה ממש לא עובד ככה...זה שהוא לוקח קריאטין זה לא אומר שתוך חודש וחצי הבנאדם זאן קלוד ואן דאם הוא צריך לאכול נכון לשתות מלאאאאאאאאאאאאא ולישון מספיק וכל זה גם בלי שום קשר לקריאטין |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() יכול להיות שהוא פשוט לא מגיב לקריאטין...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני יחזור שוב על השאלה ויחדד אותה בשבילך. איך הגדלת מאגרי ה CrP ע"י נטילת קריאטין, שזו בעצם המטרה העיקרית של תיסוף בקריאטין, קשורה בתזונה שלך? אני מציע לך לא לדקלם תשובות שקראת בפורום בלי להבין מה אתה אומר.
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה ממש בלוק... זה שהקריאטין מגביר את היכולת הגוף לייצר חלבונים זה לא אומר שהוא מעלה לו את רמת החלבונים לכזאת רמה שהוא לא יצטרך לצרוך אותה מהמזון שלו/אבקת חלבון!!! אתה חושב שאם הוא יקח קריאטין אז רמת החלבון שהוא אמור לצרוך כדי ליצור מסת שריר נאה תבוא לו רק מהקריאטין?! אז אתה טועה ובגדול!! בנוסף ידוע שאם תצרוך את הקריאטין לדוגמא עם פחממות זה עוזר לכניסה יותר מהירה של הקריאטין מהדם לתוך השריר אז מן הסתם שלתזונה יש פה אפקט חזק!! לעומת אבקות אחרות כגון אבקת חלבון או גיינר, הקריאטין הוא ממש לא תוסף תזונה!! הוא לא מחליף ארוחה וזה לא יתן לך אפקט ממשי אם לא תהיה לך תזונה נכונה!!! אז אל תשחק אותה פה מבין...ומנסה לזלזל במה שאומרים פה.. תקרא קצת ואחר"כ תבוא בשאלות קיטבג יום טוב! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ![]() ![]() ציטוט:
או |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
אתה כזה פאקינג נוב,ועוד הכי עצוב זה שאתה לא מודע לזה אתה פולט פה טונה שטויות,וכאשר בא אחד מבעלי הידע בפורום ואומר לך שאתה מבלבל לו באשכים אז אתה עוד שולח אותו לקרוא ,חחח בכל מקרה יחד עם זאת שתזונה היא מרכיב חשוב בהתקדמות של מתאמן,צריכת קריאטין לא קשורה לתזונה,אם לא העלת מאסה ולא העלת משקלים תוך 3 שבועות,אתה כנראה לא מגיב לקריאטין מונו,וזה מאוד נפוץ מיתוס הפחממות עם הקריאטין נופץ מזמן ד"א לך תלמד נ"ב קבל מוניטין ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
הפעם אני חייב ליפול עליך חזק,אז קח אוויר ליפני שאתה הולך ליקרוא...... משנה מצב לעברין מקלדת....... טוען...38......46....48..........68..........87... ...92....100. עברין מקלדת פועל ![]() באונה התחלת לעלות לי על העצבים!! כבר כמה ימים שאתה מגיב לנושאים,ואתה בכלל לא יודע מה אתה אומר.. אתה חתיכת נוב שלא יודע כלום,ורק לפי מה שרשמת כאן אפשר להבין שאתה חסר ידע והבנה במיוחד בתזונה ותוספים. קראת 2 מאמרים באתר אה ? חשבת שאתה עכשיו איזה חכמולג גדול.. אל תגיב יותר לשום פוסט יחתיכת נוב בגלל השטוית שלך אנשים טועים פה ובגדול.. כבר כמה ימים שאני מתאפק לא לצאת עליך ועל השטויות שאתה רושם כאן אבל הגיע הזמן. נטול השכלה בכלל, בור ועם הארץ ![]() מshikoLM תצאה תורה! בקיצור אם אתה בכוח מנסה לצאת חכם כמו עכשיו אז שקטטטטטטט... ועוד משהו חתיכת טמבל,בתוסף קריאטין אין בכלל חלבונים:closedeyes: פאק איזה בלושיט רשמת פה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
הוא אמר לshklom לקרןא מאמרים..חח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
דבר נוסף, פחמימות לא עוזרות לכניסה מהירה יותר של הקריאטין לדם, אלא אם כן מדובר בכמויות גבוהות מאוד (100 גרם סוכר ענבים למנה של 5 גרם קריאטין ע"פ מחקרים, עכשיו תחשוב שאתה עושה העמסה, אתה תקח ביום 400 גרם סוכר ענבים... לא ריאלי), ובכל מקרה גם אם הקריאטין נכנס יותר מהר לזרימת הדם, הדבר לא משפיע על ביצועי המתאמן ע"פ מחקרים שנעשו בנושא. דבר אחרון, קריאטין לא מגביר את יכולת הגוף לייצר חלבונים, הוא אולי מסייע לשריר לסנטז יותר חלבון (אני לא בטוח בזה, אני חושב ששמעתי על זה פעם), אבל זה לא העיקר בקיראטין, shikoLM דיבר בכלל על הגדלת מאגרי CrP - Creatine Phosphate (קריאטין פוספט), כשלעצמו, התזונה כאן לא משפיעה. אבל עם זאת, אני לא אומר שבזמן צריכת קריאטין צריך להתחיל פתאום להתפרע עם התזונה, ומצד שני גם לא צריך להזניח אותה, פשוט לשמור עליה יציבה כמו בתקופות שלא לוקחים קריאטין. אגב, ההתלהמות שלך לא תעזור לך להיראות יותר מבין כל עוד אתה רושם דברים שהם בחלקם שגויים. זה אפילו עושה את האפקט ההפוך. קח לתשומת לבך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
אני מופתע מהטון השליו שבו נכתבה הודעה זו