|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם.
אני מתכנן לקנות חלבונים, והמליצו לי על 2 חברות: אופטימום או הרבלייף. איזו מהן עדיפה? יש לי חברים שמשתמשים בתוסף של הרבלייף ואומרים שזה עזר להם, מצד שני הבנתי שאופטימום עדיפה. מה לדעתכם עדיפה? (יכול להיות שאני אקנה את הפרו-קומפלקס...) ד"א, שאלתי כאן בפורום כבר, אבל אז שאלתי חברים ואמרו לי שהם משתמשים בהרבלייף... אז אני שואל שוב.. ושאלה קטנה נוספת - אם אני לוקח מולטיויטמין, אני יכול לקחת גם חלבון באותו היום? תודה לעוזרים. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() אופטימום החברה הטובה ביותר לטעמי, גם צ'מפיון תותחים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אופטימום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כנס לקישור ותבין למה אופטימום
http://www.bbi.co.il/forum/portal.php אופטימום זכו בפרס חלבון השנה ומוצר השנה בארצות הברת . תלחץ על אחת התמונות של החלבון השחור ותבין |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אופטימום, ואין בעיה לקחת גם מולטי ויטמין באותו היום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לפי ההמלצות בעולם ובפורום הזה בכלל, אופטימום או צ'מפיון עם דגש על אופטימום.
מולטי ויטמין לא קשור לאבקה, אתה יכול לקחת באותו יום.
![]() |
#9 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() אני לא יכול לבחון כי אני לא מכיר את החברה הרבלייף לא טעמתי לא שמעתי ולא מכיר
ובגלל שאני לא מכיר אני ממליץ לך על אופטימומ אם הרבלייף היתה מוכרת אז בטוח שהייתי יודע על החברה הזאת בקשר לשאלה שלך על המולטי ועל לקיחת החלבון אין קשר בכלל בין השתיים זה לא אמור להפריע ולא כלום תקח בבוקר את המולטיויטמין עם הארוחת בוקר שלך ואת החלבון אתה יכול לשתות גם בבוקר עם הארוחה (אם חסר לך חלבון כמובן) ומיד אחרי האימון |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מקום ראשון אופטימום
מקום שני צ'מפיון |
![]() |
![]() |