|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() אח שלי או שאתה עדין קטן
או שיש לך גוף של ילד עדין .. תראה לי סרט של עכשיו ועוד 8 חודשים תראה תסרט ואז אולי הירו אפבדל יפה |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() השינוי היחיד שהיה הוא אחרי החודש וחצי.
בין החודשיים וחצי לחודש וחצי לא ממש יש שינוי :s ד"א, היד שלך יחסית קטנה לשאר הגוף לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אחי התקדמות יפה מאוד בהצלחה בהמשך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שוב המצלמה מטעה.. ובכן היה שינוי לאחר החודש וחצי... עליתי 5 קילו של שריר.
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
|
![]() סוס!!!
יבוא יום אתה תריאה כמו הסנאי בחתימה של Niran לא בחינת השיעור והפרצוף כה אלא מבחינת השריר... בהצלחה פסיכופט!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() Tnx..
![]() |
#27 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() =\ לכמה חודשים זה נחמד אבל חות מהפוזות לא ממש רואים הרבה שינוי , נ.ב תעבוד על גב
![]() |
#28 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() התקדמות בין חודש לחודש זה חסר משמעות באמת. זה סבבה שעלית קצת עם תחילת האימונים אבל בחיאת מה זה הסרטים האלו? תצלם את עצמך כל תקופה של נאמר 10 שבועות, ותכין סרט אחרי 100 שבועות של אימון.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |