|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#181 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נו ויש עם זה בעייה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() לא אין עם זה בעיה בגלל זה רוני לקח 8 פעמים רצוף
וכן ההגבלה של אולימפיה זה להיות בטופ העולמי , חוץ מזה אולימפיה לא מושא להשוואה |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
תגיד אחי איזה סוס ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ואליאב אתה צודק..
![]() |
![]() |
#186 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחח וואלק אתה ענק מהזה התמונות האלה חבר ראה תתמונה לא האמין שאתה בן 21 הוא חשב שאתה אבא בכלל חחחחחחחחחח ובוא לאיסיקיו אני צריך שתעזור לי עם הנישנוש :):):):) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אנשים חושבים שעומר בגלל שהוא התחרה פעם אחת והוא "צעיר" אז הוא לא יכול לתת פייט רציני ומן הסתם מזלזלים יואב ואביב את עומר אתם תיראו בתחרות ותיראו לאן הבחור יכול להגיע גם אחרי אוף סיזן של חצי שנה ומה הוא מסוגל לעשות.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נו ופעם שלישית אני כבר אכתוב. אני מאמין שדי בול ענק, אבל למה צריך לגרום לו להגיע לתחרות קטן?
חוץ מזה, אולימפיה אולי לא היתה צמודה לתקופה מסוימת, אבל היא היתה ממוסחרת ממש טוב. גם באנביאי היו לך תקופות שקבוצות לקחו 6 אליפויות ברציפות ו? ננפגעה פה הרוח הספורטיבית? להפך, ככה נולדות אגדות, ככה סוחבים ענף קדימה, כשהילד הקטן חולם להיות כמו רוני קולמן ומתחיל להתאמן ולאסוף תמונות שלו. כשאנשים מסתכלים בטלוויזיה ואומרים: "ואי, הבנאדם מפלצת!" לא רק תחרותיות מושכת אנשים, גם הערצה והשתאות... |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה אני לא יכול להגיע 80-90 קילו יבש אז למה שלא תהיה לי אפשרות להתחרות? אמנם בתחרות אני יחסית קטן לשאר החברה הגדולים אבל בקטגוריה שלי אני בהחלט חזק וזאת האפשרות שלי במסגרת הגובה שלי. אז בממדי תחרות אני לא הכי מרשים אבל במסה אני מתקרב ל 90 קילו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
אני מבקש להפסיק להגיד שאני מזלזל - מעולם לא תמצאו הודעה שבה אני מזלזל בבאדי בילדר מתחרה. יש לי כבוד עצום לכל באדיבילדר שיש לו ביצים לעלות לבמה - ובוודאי שאני מעריך ומכבד ברנשים כמו עומר שעשו שיעורי בית ונכנסו לאוף סיזן אמיתי ונעזרו לצורך כך בתזונאי הכי תותח שקיים. סך הכל אמרתי שאופיר ינצח, זה הכל - לא זלזול ולא כלום, להיפך אני מאוד מסוקרן לראות את עומר בשייפ העכשווי שלו. מעבר לכך אני חושב שאין שום סיבה שלא תעלו תמונות, הפתעה על הבמה בכל מקרה תהייה הרי מה שרואים כעת ובטח בתמונות - זה לא מה שיהיה על הבמה לאחר חיטוב סופי וייבוש - זה עולם אחר לגמרי. לגבי מי שאומר ש 70 לא מתאים לתחרות, יש לי איזושהי תחושה שהבחור מעולם לא טרח להגיע לתחרות ולראות בעיניים (למעשה אני מוכן להמר על זה) כיצד נראים ח'ברה יבשים על הבמה. אתה צריך להבין שבתמונות לא הכל עובר. לאדם נמוך, 70 קילו יבש זה דבר די מרשים ופרופורציונלי. כמובן שיש מקום לשאוף לגדול ולעלות קטגוריה כמו שאני עושה - אבל גם בקטגוריה של ה 70 תוכל למצוא אנשים מרשימים כמו אופיר או יוסי או סולטאן (מעולה), וכמו שעומר יהיה השנה. אנשים צריכים להבין שבייבוש וחיטוב מושלם אדם מאבד לפעמים 15 קילו ויותר, ממצב בו היה נחשב ל"חטוב" בעיני הרחוב. כלומר בנאדם מטר 65 ששקל 85 אפילו לא ממש בשיא האוף סיזן ונראה מרשים וענק, על הבמה הוא יכול להיות 70. כל מיני חובבנים ששוקלים 72 על גובה מטר שמונים עם 15 אחוז שומן רואים את החברה הטובים על הבמה ואומרים: "אה גם אני שוקל ככה". נו באמת. באשר לעניין שיש מלא חברה שלא מתחרים אבל היו יכולים לקחת, לא נותר לי אלא לגחך. יתכבדו כל אותם מרי ישראל בפוטנציה, יעברו חיטוב אמיתי - ויעלו לבמה. אם לא, הם יכולים להיות מרי ישראל בשביל אימא שלהם או במקרה הטוב בשביל החברה - וזה בסדר גמור - אבל אין להם שום זכות להגיד "אם" ו"אם" ו"אם". אם לסבתא היו גלגלים. ולגבי האמירה שבכל מכון יש לפחות 15 ח'ברה שנראים כמו אופיר בכר, אז מאוד מעניין אותי איפה אתה מתאמן כי אני ראיתי לא מעט מכונים בחיי, ולא מעט אנשים שמתאמנים כאן ושם, ומה שיש לי להגיד על האמירה הזאת, בשפה מורכבת זה: פחחחחחחחחחחחח
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ויאלה תיתארגן ובוא לחדר כושר יושב פה כמו זונה מול המחשב ולא זז |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
חבר פעיל
|
![]() תותחים אחד אחד הלוואי עליי להגיע לרמה של האדמור טבעי
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() ציטוט:
יתכן שהייתה הגזמה קלה בעניין של "3 רמות". כוונתי הייתה שלשופטים לא תהייה התלבטות השנה בקטגורייה של ה 70. אני עומד מאחורי המשפט הזה. שיהיה בהצלחה לכולם ועומר תעלה כבר תמונות מה אתה בשב"כ אחי?? ![]()
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
מושעה
|
![]() עומר מאדיף שתשאר אם פה פעור בקהל.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
|
![]() בבטן ובגב אתה כנראה צודק, לצערך וגם לצערי בתוך בנאדם עם גנטיקה יפה בבטן - השיפוט לא מאוד מחשיב את התחום הזה ואת זאת אני אומר לך משמיעה ממקור ראשון.
מספיק להם שתהייה יבש הריבועים הבולטים לא ממש נספרים. לגבי כתפיים אני לא בטוח שאתה מנצח, לאופיר יש כתפיים יפות, בעיקר הקדמית. לגבי חזה אני חושב שלאופיר יש חזה יפהפה. בידיים יש לו יתרון ברור, אתה תראה את זה בתחרות - אולי אין לו ידיים מפלצתיות אבל השייפ מאוד משחק, בקטע הזה הכל אצלו מלא משוייף ובולט, בייספס סוף העולם טרייספס, למרות מה שכתבו פה - מעולה. יש לו עוד יתרון שזה הייבוש המטורף שהוא מגיע אליו בתחרות, תחום שהשופטים הכי מחשיבים בבואם לנקד. יש גם את העניין של הכבוד שהוא יקבל, כאלוף מכהן וכמתחרה וותיק בנאבא, אין מה לעשות - אלה החיים.
![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
מבחינת ייבוש אתה צודק אני עוד לא הוכחתי את עצמי בקטע הזה אבל השנה אני מקווה להיות יבש לעצם עם קצת עזרה מבחוץ. ודרך אגב הידיים שלו מתגמדות ליד שלי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() ד"א- למה קוראים לאדמו"ר האדמו"ר?
|
![]() |