|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#161 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
יאלה זזתי לעבודה יום טוב! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אין לי הרבה זמן, אז נכתוב לך את הטיעונים שלי מחדש מסודר ואם אתה לא תבין אותם ,זאת כבר בעיה שלך: לדעתי, אין טעם בתחרות bodybuilding שבה אנשים לא גדולים בצורה יוצאת דופן, כי זה לא מושך קהל ולא כלכך מעניין יותר מארבעה אנשים שממש אוהבים את התחום וגם לא בדיוק ניתן למסחור. איך אתה רוצה למשוך קהל לתחרות, כשאצל כל מתאמן ממוצע יש בחדר כושר מישהו גדול יותר ,שנראה מרשים יותר? (כן, בסדר, לא ב5 אחוז שומן , אבל מסיביים יותר יש לרוב) בגלל זה, הצעתי לבטל את המקצה של ה70 קילו ולהעביר הגבלת גובה, כך שאנשים יוכלו להגיע לתחרויות גדולים יותר ואז באמת תיהיה לך תחרות מענינת ויפה יותר, שתזכיר את המקצים הגבוהים יותר וכך גם נמוכים יוכלו להתחרות. בקשר לתמונות, רק בגלל שאתה מתעקש, יש לי על המחשב שלוש תמונות ישנות, (לאווטאר באיסיקיו )בדיוק מהתקופה שכתבתי עליה, אני אעלה אותן. יש לי מבחן עוד יומיים אחריו אני צריך לקנות מצלמה חדשה למחשב, אחר כך, נביא תמונות עדכניות. אגב, הבנתי שהמתחרים יותר גדולים באופסיזן ,את מי זה מעניין? אנשים רואים אתכם רק בתחרות.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
|
![]() ולמה לא ישימה?
לא יהיו הרבה מתחרים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
דרך הגב יאלה סים כסף.כמה אתה סם על האדמור? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
ההורים שלך אחים או משו אני לא מבין? מן הסתם שהמתחרים גדולים יותר באוף סיזן!!! WTF?! אין לך שום מושג מהחיים שלך בפיתוח גוף שלא נדבר על כל העניין של האוף סיזן וקטגורויות ובלה , טוב אני לא עונה לך יותר בפוסט הזה אין טעם, איזה תמונות ואיזה נעליים.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני למשל מתאמן במכון הכי זול בעיר שלי, אבל זה המכון היחידי שיש שם מאמן ברמה עולמית (ואני לא צוחק) והוא ניגש בן אדם בן אדם ועוזר לו, מהקטע של נשימה, יציבה נכונה בתרגילים ועד הביצוע הכולל. לעומת חדרי כושר אחרים שרק אם אתה כוסית לא נורמאלית או איזה מישהו שמשלם הרבה, ניגשים לעזור לך (והמדריכים שם שווים לתחת, כושילדודה שלהם הם וה20 חזרות לחיטוב הבייספס ולא לניפוח)
![]() |
![]() |
#169 | |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() ציטוט:
כוונתי הייתה שלמרות הפיתוי הגדול ספורטאי זה בחר לנהל אורח חיים בריא ולמרות אהבתו ומסירותו הגדולה לספורט פיתוח הגוף התחרותי הוא עומד ומצליח בכבוד רב לעמוד בקשיים ובפיתויים כי הוא מעדיף בריאות ואורח חיים בריא לאורך שנים ולא להתפתות לחומרים מסוכנים לנצח ולזכות בתואר מר ישראל ללא סטארואידים היא משימה כמעט בלתי אפשרית . הרי למה הדבר דומה (להתחרות ללא נטילת סטארואידים ) ? הדבר דומה להגיע לריצת מרתון באולימפיידה ייחף כאשר כולם נועלים ניו בלאנס פלוס ברכיות לברכיים ועדיין לנצח במקצה שלך יחף , זאת הייתה כוונתי . אני לא משוחד באמת שלא ואני לא יודע אם אופיר ינצח את עומרי כי לא ראיתי את עומרי כבר מאז התחרות האחרונה לכן אני לא מביע את דעתי רק זיכרו שגודל ומאסה הם לא הפרמטרים היחידיים אשר נמדדים בתחרות . תזכרו את זה טוב .(עיין ערך אלעד הויקינג מול חוסאם )2006 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#170 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
במקרה של הויקינג מול חוסם נמדד אך ורק ערך השחיתות אחת ההחלטות הביזיוניות ביותר בהיסטוריה של NABBA
![]() |
![]() |
#171 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
חבר פעיל
|
![]() דווקא אופיר לא כזה מיוחד יש לו גוף קטלני נכון אבל הוא לא מיוחד בכלל
חצי מהחדר כושר שלי יש להם גוף כזה או יותר אפילו מה ההתלהבות? אבל בכל זאת זה גוף יפה בכללי |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
חבר פעיל
|
![]() מר ישראל עד 70 קילו זה לא כזה הישג כמה שתגידו 5 אחוז 4 אחוז
אני בטוח שלכל אחד בחדר כושר יש לפחות 5 שנראים ככה או יתר טוב אפילו אבל הם לא רצים להתחרות ישר צריך לסגור תחרויות עד 70 קילו תאמין לי |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
בארץ אין כל כך הרבה מתחרים ענקיים, וגם יש כאלה שנמוכים אז ה70 קילו האלה באים עליהם טוב..(ראה ערך נאור זיו) קיצור צריך איזון בהכל..בשביל זה שמים ת70. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
חבר פעיל
|
![]() אז צריך לעשות מגבלת גובה עד ל70 קילו או משהו כי ככה התחרויות לא כאלה מעניינות
חוץ מזה גם כאן בפורום יש כמה אפילו שיש להם גוף יותר יפה משלו אני לא רוצה לציין שמות כדי לא לעורר ויכוח או משהו אבל אני חושב שצריכים לשים מגבלת גובה בתחרויות האלה |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() לא מעניין אותך אל תראה.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בג'ודו יש מגבלת משקל באיגרוף יש מגבלת משקל וגם אצלו בבאדיבילדינג יש מגבלת משקל.
![]() |
![]() |
#179 |
|
![]() זהו שזה לא סוג ספורט שבו יכולת ההרמה הכוח קובעים...
סתם מעניין,במר אולימפייה, יש הגבלת משקל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |