|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי תעבודה הכי סטייל בעולם - העניין הוא שאני לא הולך לעבוד.. אין לי כח לזה חחח לא צריך תכסף למשהו..
העבודה היא עבודה שאמא שלי סידרה לי במשרד שלה, אני יושב במשרד ממוזג משלי ומסדר ארכיון לפי שנים.... אני יכול לבוא מתי שאני רוצה, באיזה ימים שאני רוצה וכמה שעות שאני רוצה חחח אמרתי בהתחלה נלך כל יום וזה אבל הלכתי כמה פעמים ומאז אני לא הולך חחח.. התשלום גם בן זונה.. לעבודה הזאתי (שחצי מהזמן אני במשרד של אמא שלי אוכל שותה משחק במחשב וכאלה) אני מקבל 30 שקל לשעה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#83 |
חבר פעיל
|
![]() אני עובד במסחן ולא כל כך מרוצה כי פשוט קורעים אותי שם נותנים לי לפתוח כמויות של סחורה ענקיות!!! ועוד הם כל דקה מזרזים אותי!!! ואני עושה פי איזה 7 ממה שהמנהל מחסן עושה!!! ועוד בפחות זמן!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() Daniello זה פחות או יותר התיכנון שלי, אני רוצה לעבוד איזה חצי שנה בקולנוע עדיין, אולי פחות לעשות קצת כסף בצד להוציא רישיון על 500 ומעלה אני בן 18 נה נה בננה
ואז ללכת לעבוד במישלוחים! Mr. Bazooka אסון ורסאי זה די נושא רגיש אצלי אחות של האקסית שלי נהרגה שם, שונית כהן קראו לה, כל פעם שמדברים על המשפט על האולם הזה רואים את המשפחה שלה שם. וכן אני מסכים שלעבוד במלצרות זאת עבודת ניצול נטו, אתה חוזר סחוט הביתה עובד קשה מאוד, אנשים יודעים להריץ אותך הלוך חזור הלוך חזור, והרבה פעמים לא מביאים טיפ! עדיף שתחפשו בחנויות בכל מיני כאלה ותעשו אחלה כסף אני פשוט מביא ארוחה חמה בקופסאות אני חושב שאנשים מסתכלים עליי בצורה עקומה שבמקום לאכול סנדוויץ' אני אוכל פסטה וחזה עוף אבל על מי אני שם? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#87 |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() חייב מעל 18 אחי אבל תנסה אולי אצליכם יקחו גם מתחת ל-18
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תמיד יש למה לעבוד סדר יום סתם דברים שאתה רוצה ליקנות לעצמך מישמעת עצמית מחויבות לא להיות עצלן תמיד יש בשביל מה לעבוד אבל הבחירה היא שלך לחיות כל הזמן על חשבון ההורים שלך או לגלות קצת עצמאות משל עצמך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
חבר פעיל
|
![]() First of all , the most important value is hard-work.
Hard-work is an influential value because if children do not respect it , they will grow up to be lazy. In addition, they are immoral about their work. To sum up, hard-work is one of the "ingredients" of our lives
![]() |
#91 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
חבר פעיל