|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
|
![]() קובץ מצורף 548
הנה אני חושב שהוא התכוון לכך: תסתכלו בתמונה על הקו הירוק הוא מסמל את הזווית במרפק. ותראו שנוצרת פשיטה ביד עקב גדילת הזווית במרפק.
![]() |
#62 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() הגוף נשאר כמו שהוא... נכון שיש נטייה לדחוף אותו אחורה אבל זה לא ביצוע טוב כי לא עליתם בעצם עם הפשיטה נגד ההתנגדות
הכל אופן , טיפ שקשור לתזונה קצת , אני יודע שזה לא המקום ושצריך שהמומחים הגדולים בתזונה יחלקו פה טיפים שיוציאו את ג.ג לפשיטת רגל :\ 18.איך לשלוט בעצמיך יפה בחיטוב אם בא לך לאכול משהו ואתה על סף שבירה , תחשוב עד כמה אתה רעב , לראות את הקוביות סוף סוף. זה עוזר כי זה יוצר מעין פרדוקס בשכל , אני לא יכול להסביר אבל בסוף כבר לא כ"כ בא לך לאכול תשנן "אני רעב לקוביות" כל יום לפחות 20-50 פעם בחיטוב , וכן זה עוזר לדעתי... בונה כוח רצון... |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
חבר ותיק
|
![]() .19
תחליף להליכון. http://www.youtube.com/watch?v=9M93VAyaqEY לכל הניאו היפים שרוצים לשמור על כדור הארץ מנזקי הפחמן החמצני , הנה דרך לעשות זאת ללא חשמל מההליכון וללא צורך בבניית או קניית הליכון , תחשבו כמה טונות אתם חסכתם עכשיו (וכמה כסף). רק הרגע בניתי אחד כזה ב3 דקות ובדקתי אותו , עובד מצויין אבל ממש מצויין....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
חבר פעיל
|
![]() חבל ששאני לא יכול לתת לך יותר מוניטין. עבודת קודש אחינו
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
נ.ב אחרי הרבה ניסיונות שונים עם 19 הזה והרבה קלוריות שהלכו סתם , גיליתי את התנוחה הכי טובה לרוץ עם הדבר הזה. קודם כל במקום לחבר את זה לאגן עדיף להחזיק את זה בידיים = יותר חלקים מהגוף עובדים דבר שני הריצה לאחור נוחה יותר , אבל אם אתה רץ קדימה צריך להישען הרבה מאוד כדי להפעיל את שאר הרגליים כי הריצה קדימה עובדת בעיקר על תאומים. אבל מה שבטוח שזה הרבה יותר נוח , מעניין מהליכון , הרבה יותר זול וקומפקטי , ויעיל באותה מידה. נ.ב 2 אני רעב לקוביות ... אני צריך להפסיק לאכול 700 פחמימות ביום... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח לאו אתה ענקקקק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() מאיפה לעזאזל אני אשיג גומייה כזאת גדולה?
![]() |
#68 |
חבר ותיק
|
![]() כל גומייה חזקה מספיק תעבוד , פשוט תחבר חבל לעוד אורך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() טוב חבל על הזמן שלי אני לא אמצא
![]() |
#70 |
חבר מתחיל
|
![]() פשששששששששש אך אתה יודע את כול זה כמה זמן אתה מתאמן ? ובאיזה שיטה אתה מתאמן ? ובאיזה שיטה אתה ממליץ להיתאמן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
אני רק לקחתי את הזמן לרשום דברים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
חבר ותיק
|
![]() שמתי לב למשהו,
מספר האנשים שמדווחים באינטרנט שהם עלו 2-1 אינטש בידיים ממספר בודד של שבועות בhft הוא לא קטן , אני חייב לנסות את זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה אתה יודע... בטח הם פשוט היו מתאמנים בABCDEFG עם זיליון סטים והיו באימון יתר וכשהורידו קצת ווליום והעלו תדירות אז הגדילה באה ב"בום". אבל 1-2 אינצ' במספר בודד של שבועות אין מצב
![]() |
![]() |
#74 |
חבר ותיק
|
![]() תשמע לא הכל חייב להיות הגיוני בשבילך.
אבל הנה הפוסט של הבחור (וראיתי עוד פוסטים אחרים בנושא) תשפוט לבד אני יודע שממש קשה לך לבקר באתר הזה כי זה סותר לך את כל האמונות שלך בקשר לאימונים אבל זה פה. http://beta.t-nation.com/tmagnum/rea....do?id=1607052 |
![]() |
![]() |